nana76 04.11.03, 11:46 Mlode mezatki,moze wy mi powiecie ile kosztuje w Warszawie godzina baby- sittingu.nie chodzi o nianie na stale ,tylko czasem na wieczor.dzieki wielkie 1,5 roczna mezatka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelkacoreczka Re: baby-sitting Warszawa 14.11.03, 12:27 czesc jestem mamą 15 miesięcznej amelki ucze sie w studjum tak jak muj chłopak jak byś chciała to ja mogę zostać z twojim dzieckiem z tyle ile mi zaproponujesz jak ci sie nie spodobam to ok. mam doświadczenie z małymi dziećmi bo zostaje kolezance z jej dzieckiem. Proszę o kontakt ania Odpowiedz Link
kasiozuzia Re: baby-sitting Warszawa 14.11.03, 23:56 Witaj...Nazywam się Kasia i jestem właśnie tą koleżanką z której dzieckiem zostaje Ania....Ona o tym jeszcze nie wie że piszę...ale ...mogę Ci ją z całego serca polecić...moja Zuzia nie jest grzecznym dzieckiem...tylko właściwie zabawa na rączkach się liczy...a Ania to Kochana znosi...Ufam jej w 100%...Myślę że nie są ważne aż tak bardzo kwalfikacje, ale przede wszystkim serducho do dzieci...ONA JE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dagg Re: baby-sitting Warszawa 17.11.03, 20:32 hm... Moja koleżanka płaci 15zł/h, ale nie wiem, czy to jakaś ogólnie ustalona kwota, czy tylko ona się tak dogada ła z nianią. Dagmara Jeszcze się taaam żagiel bieli... Odpowiedz Link