1kasia2007 07.11.08, 21:12 Witam może ktoś wie gdzie można spędzić fajnie sylwester i mniej więcej w jakiej cenie od pary.Dziekuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pigi1981 Re: Sylwester 2008/2009 14.11.08, 20:05 kochana Fregata odpada jedzenie okropne. wódka okropna ( najtańsza) muzyka w miare, MSW odpada - muzyka nawet nawet jedzenie choc wykwintne nie bardzo do zjedzenia. cuda dawali ale porządnego barszczyku o północy nawet nie było. tomije spostrzezenia do typowych bali. na dyskoteke wydawac pieniędzy nie ma co bo ja nie masz stolika to tylko meczarnia. najlepszy sylwester jaki spędziłam to na promie. choć było to najnizszej klasy prom to wszystkona nim było zachwycające. jedzenie, obsługa, atrakcje poprostu super. ale to tez sporo kosztuje. oczywiście wypływał ze Świnoujscia ale był autokar z Kołobrzegu. polecam naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
pigi1981 Re: Sylwester 2008/2009 20.11.08, 10:19 dodam jeszcze, że sylweter na promie to koszt conajmniej 700 zł za osobę alemasz tam i przekaski przed balem i bal z dwoma salami na ogół i możesz nawet korzystać z basenu na promie jak jest, nasz nocleg, i śniadaie które nawet na kacu smakuje wyśmienicie. a do tego masz atrakcje bo płyniesz promem. Odpowiedz Link Zgłoś
integra33 Re: Sylwester 2008/2009 25.11.08, 11:18 Witam, planuję spędzić Sylwestra w K-gu. Nocleg juz mam, ale gdzie się zabawić- oto jest pytanie? Moze ktoś mógłby się podzielić informacją, bazując na swoich ubiegłorocznych doświadczeniach ,gdzie warto pójść na Bal Sylwestrowy. Gdzie fajnie grają i jest dobra atmosfera . Dzięki z góry za opinie. PS. Przy okazji podbijam wątek, bo przecież bardzo na czasie jest , a tak mało wpisów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
juless Re: Sylwester 2008/2009 28.11.08, 12:42 Czy w Kołobrzegu będzie organizowany jakiś sylwester na powietrzu (koncert, pokaz fajerwerków)? Odpowiedz Link Zgłoś
anoosia2 Re: Sylwester 2008/2009 26.11.08, 20:32 Podbijam, gdzie bawicie się na Sylwestra? A jak wasze opinie o Bella Vista w Hosso? Odpowiedz Link Zgłoś