mgliste.marzenie 10.10.09, 21:14 uzależnia. Nie przypuszczałam, że tak się może stać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 21:17 A tam . Sprawa jest prosta, jeśli miałabyś z kim dzisiaj wieczorem w domu pogadać, nie siedziałabyś tu. To uzależnienie, którego mozna się szybko i bezboleśnie pozbyć. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To forum 10.10.09, 21:20 no nie wiem... bo zamiast zrobić to: i tutaj powinno pojawić się w podpunktach masa obowiązków, które sie zawaliło.... bo jak się weszło na forum....to po Tobie;D Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 21:23 Załóż sobie blokadę, wiem, ze potrafisz Mnie tam żadne obowiązki nie gonią, więc siedzę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To forum 10.10.09, 22:03 blokada???? no wiesz......odmawiać sobie troche przyjemności.... która zabiera niestety ten wolny czas.... niedobrze...moze czas na odwyk.... ale jakby nie patrzec ..to... pewne rzeczy mogą poczekać)) Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: To forum 10.10.09, 21:23 Sorrento, pewnie,że szybko, a bytność tutaj to wynik pewnego zbiegu okoliczności, ale zanim ktoś mi pokazał to miejsce to wolałam poczytać książkę, a teraz wykradam czas na rozmowy Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 21:29 Wiesz, że zalogowałam się na forum dzień po otrzymaniu dostępu do neta , kiedyś więcej czytałam, więcej gadałam przez telefon, oglądałam filmy o seriale, czytałam realne (papierowe) gazety... Od jakiegoś czasu zbieram się, żeby porzucić net, tak na dłużej, ale jakoś silnej woli brak Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: To forum 10.10.09, 21:35 To Ty jesteś weteranką (Zabije mnie za to zdanie). Mam bardzo wolny internet, nie wiem, czy to wina mobilnego, czy miejsca, ale zastanawiałam się nad zmianą na szybszy... Jednak to nie jest najlepszy pomysł, bo ta powolność mnie nuży i się wyłączam Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 21:38 > To Ty jesteś weteranką Że co proszę??? Nie, no... Człowiek tu miły jest (a raczej bywa ), a tu takie obelgi! ) Szeptem Ci powiem, że są tacy, co są jeszcze dłużej niż ja, ale cicho sza Co szybkości neta, dostaje co roku szybszy, zaraz pod tym jak składam rezygnację z usług Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: To forum 10.10.09, 21:46 Kajam się Obiecując, że to może się powtórzyć hihi, ale to z sympatii jedynie, więc kara powinna być łagodna Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 21:48 Właśnie wlazłam w swoją wizytówkę i stwierdzam, ze 2,5 roku i jeden dzień to stanowczo za długo. Tylko co ja mam z tym zrobić??? Może, ktoś z forumowiczów ma jakoś koncepcję, może porzucić obecny nick i pisać pod innym ;p? A nad karą pomyślę. Daj tylko znać, kiedy znowu będziesz w moim mieście. Odpowiedz Link
robert.83 Re: To forum 10.10.09, 21:53 Wiesz co to jest "uzależnienie"? To jak ktoś w niespełna rok natrzaska prawie dokładnie tyle wypowiedzi co Ty przez dwa i pół roku (plus jeden dzień). Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 21:54 Bo ja jestem małomówna ;P, a raczej bywam, forumowo, bo w realu przypuszczam, że mogłabym Cię zagadać Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 22:01 Robercie, a czy Ty za miesiąc, bez jednego dnia jakoś wirtualną impreze nam tu zrobisz? Odpowiedz Link
robert.83 Re: To forum 10.10.09, 22:03 Za miesiąc bez 3 dni mam urodziny... mogę technicznie nie być w stanie komunikować się ze światem dziewiątego. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 22:07 Zapamiętałam (datę urodzin) A ja hucznie obchodze tylko okrągłe rocznice, a ty zamierzasz tak długo świętować nie okrągłe ? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To forum 10.10.09, 22:06 jak popatrzyłam do swojej wizytówki to ...chyba czas się bać.... choc niektóre posty pewnych osobników powinny być liczone za 4 ze względu na długość i zawiłośc wypowiedzi;D Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 22:09 Skora ja jestem wg mglistego weteranka, to ja nie wiem, kim Ty jesteś? Masz jakoś koncepcję? Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: To forum 10.10.09, 22:11 I znowu wszystko będzie na mnie? A nawet nie wiem, gdzie sprawdzić, te ilości? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 22:13 > A nawet nie wiem, gdzie sprawdzić, te ilości? W wizytówce, w edycji danych, pokaż liczbę postów i od kiedy jestem na forum. Nie ma za co . Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: To forum 10.10.09, 22:20 Naumiałam się Dzięki. O nie, żaden prowiant Ty idziesz z nami. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 22:35 Ale ja robię boski prowiant, albo rybki albo akwarium ;D Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: To forum 10.10.09, 22:40 Jak to mówią, dla towarzystwa Cygan dał się powiesić? I nie damy się przekupić prowiantem Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To forum 10.10.09, 22:53 pyatnie, czy mnie bedziesz chciała jeszcze widziec;P Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 23:01 Absolutnie, nie chce Cie widzieć podczas następnego spotkania, bede miała ciemne okulary, co by Cie mniej widzieć, wariatko Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To forum 10.10.09, 23:03 że niby w jesieni???? ciemne okulary, gdy wiatr, szaro i ponuro.....??? tja.....policja może nas nachodzić;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To forum 10.10.09, 22:17 wejdż w edycję konta : i zrób ptaszka obok V liczbę moich postów i od kiedy jestem na forum Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To forum 10.10.09, 22:15 a przede mną był jeszcze ktoś) dozywocie na forum..... w mordę jeża;D Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 22:18 Ktoś bardzo podobny do Ciebie... Onyks, wyobraź sobie nas za powiedzmy 30-40 lat pisujące na forum GW, widzisz nas ? lekka głupawka mnie chwyciła DD Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To forum 10.10.09, 22:23 to jest łatwe do wyobrażenia;DD mam nadzieję tylko, ze wtedy będzie to inne forum;DD Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: To forum 10.10.09, 21:54 Wizytówki, a wiesz, że nie dość, że to Ty je przede mną odkryłaś, to jeszcze namówiłaś do założenia, a teraz to przyznaję, że lubię do nich zaglądać Uff, to kara na razi odłożona w czasie Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: To forum 10.10.09, 22:02 Wow Jak mi miło. Teraz jest piękna. Wiesz, bardzo lubię to zdjęcie, mimo kiepskiej jakości, (bo telefoniczne) i robione w środku zimy, a takie magiczne dla mnie. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 22:05 Wyobraź sobie, że mimo bliskości morza, zimą nad morzem byłam tylko raz , tylko dlatego, że spędzałam sylwestra nad morzem. Cos, w stylu szewc bez butów chodzi Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: To forum 10.10.09, 22:09 Moja przyjaciółka mieszka nad morzem i mówi tak, jak Ty. Jęcząc idzie ze mną na plażę, marudząc przy tym okropnie i podkreślając, że to tylko dla mnie A ja... no cóż uwielbiam plażę i morze, i spacery brzegiem, i taką pustkę na plaży... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 22:10 Koniecznie musisz spotkać się z Onyksową widzę te same objawy Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: To forum 10.10.09, 22:13 Hm, Onyksowa, to My musimy kuracje nadmorską jakąś uskutecznić Może po listopadzie weekendowo?)) Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: To forum 10.10.09, 22:15 Umawiaj się z Onyskową, ja Wam, mogę prowiant i kawę na drogę zrobić Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To forum 10.10.09, 22:22 kurcze....ja bardzo chętnie... tylko chyba w tym roku czasowo jestem do tyłu.... ale....będe myslec intensywnie))) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To forum 10.10.09, 22:19 no widzę, ze kobieta czuje klimaty nadmorskie))) jak ja..;DDDDDDDD Odpowiedz Link
robert.83 Re: To forum 10.10.09, 21:44 Nom. Mam przez to same kłopoty... No... prawie same. Odpowiedz Link
timiy2 Re: To forum 11.10.09, 19:10 ale na szczęście jest to jeden z mało szkodliwych nałogów... Odpowiedz Link
kawamija Re: To forum 11.10.09, 20:55 timiy2 napisał: > ale na szczęście jest to jeden z mało szkodliwych nałogów... Widzisz Timiy dziś sobie o Tobie pomyślałam i napisałam o tym w wątku obok.....a gdzie byłeś jak u nas tak mało bywałeś ? a tak na marginesie.....czy nałogi już z definicji nie są szkodliwe ??????? Odpowiedz Link
timiy2 Re: To forum 11.10.09, 21:04 kawamija napisała: > a tak na marginesie.....czy nałogi już z definicji nie są > szkodliwe ??????? hmmm... może i są, jedne mniej drugie bardziej... ale co zrobić w życiu trzeba mieć jakieś hobby... a tak na marginesie... to miło mi się zrobiło że Ktoś tu jeszcze o mnie pamięta... a ja ostatnio trochę się włóczyłem po obcych krainach Odpowiedz Link
kawamija Re: To forum 11.10.09, 21:19 timiy2 napisał: ... a ja ostatnio trochę się włóczyłem po obcych krainach che,che...a tak nieco na marginesie napisz słowko gdzie warto pojechać i dlaczego.....może ktoś skorzysta z Twoich rad... Odpowiedz Link