Dodaj do ulubionych

Coś na noc:)

14.11.09, 23:14
www.youtube.com/watch?v=fzm1DY3hJL8
Obserwuj wątek
    • listopad02 Re: Coś na noc:) 14.11.09, 23:19
      Dopisze się.
      The Black Heart Procession - The Letter
      www.youtube.com/watch?v=spxyrxWG_LQ
      Łatwiej napisac cos w liście niż powiedzieć, jak się kogos zna, mozna złe i dobre rzeczy.
      • frip0 Re: Coś na noc:) 14.11.09, 23:29
        Ale jak cos powie sie prosto w twarz to widać reakcje drugiej osobysmile
        www.youtube.com/watch?v=R5YLkiqseSI
      • claire.ampres Re: Coś na noc:) 14.11.09, 23:32
        A propos listu:
        www.youtube.com/watch?v=ktGKOWCnJrI
        z tekstem i tłumaczeniem:
        www.filo.pl/niemiecki/art/xavier_naidoo___brief/4/7/22/245/3
      • listopad02 Re: Coś na noc:) 14.11.09, 23:35
        Zastanawiam się ostatnio sporo, że mogę napisac do kogoś słowa, które w realu ciężko mi wymówić, albo których bym nie powiedział.
        Wolałbym na odwrót.
        • frip0 Re: Coś na noc:) 14.11.09, 23:40
          Lepiej powiedziecsmile
        • claire.ampres Re: Coś na noc:) 14.11.09, 23:44
          Może i lepiej powiedzieć, ale jeśli ciężko je wypowiedzieć osobiście, to ja bym
          skorzystała z opcji listu.
          List na pewno też zrobi wrażenie. Szczególnie w czasach, gdy ludzie w biegu
          piszą głównie szybkie smsy.
          Nie zastanawiaj się za długo, czasem zbyt dużo myślenia tylko przynosi nam
          szkodę. Szczególnie, jeśli rozważamy działać - nie działać. Działaj, Listku smile
          • listopad02 Re: Coś na noc:) 14.11.09, 23:58
            Chodziło mi o ogólny schemat i upośledzenie zachowań, wiem dlaczego tak postępuje, kiedys ktoś mnie mocno skarcił że się narzucam, a to była w sumie moja najlepsza znajoma, od tamtej pory mam blokadę nienarzucania.
            • claire.ampres Re: Coś na noc:) 15.11.09, 00:14
              Przesadne nienarzucanie się bywa również męczące, mówię to z "kobiecej strony
              barykady" wink
              Ktoś dla Ciebie ważny skarcił Cię, więc się wycofałeś. To zrozumiałe, ale ze
              skorupki trzeba jednak próbować wychodzić. Bez tego trudno o ściślejsze relacje
              z ludźmi. A przecież bardzo tego potrzebujesz, sądząc po tym, co piszesz na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka