27.01.10, 05:41
Potrzebuję czegoś skutecznego na sen. Coś takiego, co pozwoli przespać całą
noc, a nie tylko 1/3 nocy. Zaczyna mnie to męczyć...

Znacie jakieś środki, takie bez recepty co by można było kupić...??
Obserwuj wątek
    • giulia1987 Re: Na sen 27.01.10, 08:53
      Niestety ja Ci nie pomoge, mam ten sam problem, no i mnie to trzyma juz pare miesięcy, kosmos jakis. Ale chetnie sie dowiem o czymś skutecznym i bez recepty.
    • jasnie-pani niech żyje przemysł farmaceutyczny! 04.02.10, 05:03
      Znalazłam wreszcie takie cudo, które mi pomaga.
      Zażywam na pół godziny przed snem, a potem zasypiam jak dziecko i budzę się dopiero jak budzik zadzwoni wink

Wczoraj zasnęłam pomimo tego, że spotkała mnie przykra sytuacja przed snem i dostałam strasznego smsa (czyli normalnie bym nie zasnęła, bo całą noc bym się przejmowała). Czyli może obejdzie się bez wizyty u lekarza i jakiś silnych środków na sen smile
      • giulia1987 Re: niech żyje przemysł farmaceutyczny! 04.02.10, 09:37
        Jaśnie Pani dawaj szybko namiary na to cudo...

Ja tez sie chce wkońcu wysypiać, smile
        • claire.ampres Re: niech żyje przemysł farmaceutyczny! 04.02.10, 09:47
          Dziewczyny, nie lepiej się zmęczyć fizycznie przed snem? Wywietrzyć pokój, iść
          spać z nieobciążonym żołądkiem, zadbać o wyciszenie nocne? Wiem, że to banały,
          ale wiem też, że działają. Takie piguły niczego nie rozwiązują na dłuższą metę,
          po ich odstawieniu organizm i tak musi się nauczyć samodzielnie zasypiać, więc
          cały proces powrotu do normalnego funkcjonowania tylko się wydłuża.
          • jasnie-pani Re: niech żyje przemysł farmaceutyczny! 04.02.10, 20:07
            mogę być maksymalnie wyciszona, zmęczona, ale... i tak nie zasnę. u mnie to jest
            kwestia tego typu, że za dużo myślę, za bardzo się przejmuję. potrafię nie spać
            ponad dobę, chociaż padam z nóg... wystarczy tylko jedno słowo, jeden sms, jeden
            telefon, jakaś przykra sytuacja i... zwijam się z bólu żołądka, nie mogę
            przestać się zamartwiać i... najzwyczajniej w świecie nie mogę zasnąć, chociaż
            tak bardzo tego pragnę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka