mappi Re: W opozycji do Mappi 07.02.10, 10:50 że narkotyzować się?? ....e to ja dziękuję...pozostanę przy swoich przyzwyczajeniach miłego dnia Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: W opozycji do Mappi 07.02.10, 11:15 Fripo z Tobą zawsze, ale ja nie palę... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: W opozycji do Mappi 07.02.10, 11:19 a ja i nie palę...i pijam mało...chyba, że mowa o kawie ale są jeszcze inne miłe rzeczy, które lubię Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ŻArtowałem 07.02.10, 11:46 tiaaa... uhm... a świstak siedzi... bo sreberka były kradzione Frip. Ja idę na spacer. Tobie też radzę - szkoda takiego pięknego dnia, żeby przed komputerem zamulać... i szare komórki Ci się przewietrzą - dobrze Ci to zrobi! Odpowiedz Link
mappi Re: ŻArtowałem 07.02.10, 12:00 ...ja też...u mnie świeci słońce..... gdy biel śniegu potęgowana słonecznymi promieniami....razi....z oczu płyną mi łzy jak ja uwielbiam te łzy tak więc ..idę sobie popłakać Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ŻArtowałem 07.02.10, 12:05 a ja żeby nie płakać, to założę okulary przeciwsłoneczne. takie ładne są, pasują do koloru włosów Odpowiedz Link