suzi_3 09.02.10, 12:48 Macie może jakieś propozycje jak spedzic ten dzień. Czy lepiej zostać w domku niż patrzeć na te zakochane pary. Sama niewiem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 12:56 Ja ma plan - kupuję wino, oglądne komedię romantyczną - wyłączam telefon - i chyba później to już spać będę tylko wstanie ale to tak od hmm.. godziny 17 h. Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 13:01 a w inny dzień nie natykasz się na zakochane pary? też siedzisz w domu? Odpowiedz Link
ane-tal Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 13:06 mi zakochane pary wagóle nie przeszkadzają. Odpowiedz Link
suzi_3 Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 13:08 Oczywiście ze się natykam . W sumie moze i racja dzień jak każdy dzień. Odpowiedz Link
timiy2 Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 13:05 dzień ja dzień... i gdzie tu problem...? Chyba tylko w głowie... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 13:53 właśnie... a w głowie dzieją się różne rzeczy i tęsknoty i pragnienia.... a może samotni powinni uczynić ten dzień dniem uszczęśliwiania samych siebie jakieś prezenty dla siebie? coś miłego ofiarować innym? i powinni marzyć..... bo marzyć trzeba , by ... Odpowiedz Link
jonka71 Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 14:02 to ja zaprosze gdzieś córcie, o! pojdziemy sobie do kina i na lody Odpowiedz Link
timiy2 Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 14:34 czarny.onyks napisała: > właśnie... > a w głowie dzieją się różne rzeczy > i tęsknoty i pragnienia.... oczywiście że tak, niestety tak samo każdego dnia, więc ten osławiony dzień wcale nie jest wyjątkowym pod tym względem... > a może samotni powinni uczynić ten dzień dniem uszczęśliwiania samych siebie > jakieś prezenty dla siebie? > coś miłego ofiarować innym? > każdego dnia powinniśmy uszczęśliwiać siebie a nie raz do roku Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 14:37 a wiesz, że czasem można zapomnieć o uszczęśliwianiu siebie? zajęci pracą, obowiązkami, uszczęśliwianiem innych.... zapominamy o sobie... Odpowiedz Link
timiy2 Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 14:42 można zapomnieć, oby bywało to jak najrzadziej... czasami trzeba być po prostu egoistą Odpowiedz Link
magl-owa Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 14:50 mam to w doopie. yyy..... eee..... chciałam napisać cos o tym że mam to w d. i dlaczego i dużo razy pojawiało się "mam w d." i była też odmiana "chcieć" i "móc" i... yyyyy.... wykasowałam bo po przeczytaniu okazało się, że mój tekst można by było uznac za to, czego bym to sobie nie życzyła w łóżku I napisałam tylko to, co wyżej Odpowiedz Link
magl-owa Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 14:50 o cholera! i jeszcze podkleiłam po Timyim a nie pod głównym postem! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 15:27 ależ oczywiście, że wszyscy rozumiemy każdy czegoś chce lub nie chce w ....;P Odpowiedz Link
magl-owa Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 16:22 czarny.onyks napisała: > ależ oczywiście, że wszyscy rozumiemy > każdy czegoś chce lub nie chce w ....;P > Zawsze się kurde wkopię i potem pozamiatane mam ech! Odpowiedz Link
magl-owa Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 16:20 timiy2 napisał: > rozumiem co miałaś na myśli... > obawiam się że nie Odpowiedz Link
timiy2 Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 16:46 magl-owa napisała: > obawiam się że nie a jak tak... Odpowiedz Link
magl-owa Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 16:55 yyyy... taaaak? ... no to... dobrze. chyba. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 14:33 na szczęście wypada w niedzielę, więc mozna się zająć wieloma pożytecznymi rzeczami: praniem, sprzątaniem, gotowaniem, wizytą w kościele ... i może tak jakoś zleci aż do poniedziałku Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Samotni i walentynki 09.02.10, 16:28 A ja właśnie z okazji tego dnia zamówiłam w Merlinie DVD "Dhoom" i "Dhoom 2", koleżanka obiecała pożyczyć Wściekłe gacie. i zacytuję koleżankę forumową w doopie to mam Odpowiedz Link
user0001 Uwaga, wulgarne. 09.02.10, 19:10 Właśnie natknąłem się na poniższy demotywator. demotywatory.pl/928685/Walentynki A jak spędzę ten dzień? Zaplanowałem sobie dwie sesje na rowerku treningowym, a poza tym to popracuję nad jakimś programem. A wieczorem może zejdziemy się z kumplami aby coś wypić. Odpowiedz Link
zarovich Re: Samotni i walentynki 13.02.10, 14:46 14 akurat wypada w niedzielę, czyli prawdopodobnie wybieram się do kina. Oczywiście sam. I w d... mam te wszystkie pary. Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Samotni i walentynki 14.02.10, 12:40 niech zgadnę, biletów zabrakło? Odpowiedz Link
kawamija Re: Samotni i walentynki 13.02.10, 17:28 che,che mam najlepiej........będę w pracy ...całą niedziele ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link