waganiemama 01.05.10, 09:29 nici z wycieczki meldujcie jak w innych częściach kraju - może choć nie jestem sama w tej sytuacji... brak wiadomości oznacza, że pogoda piękna i nikt nie siedzi w domu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bursztynula Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 09:34 doberek na południu Warszawy jakby nawet słoneczko się przedzierało... deszczyk już był, może limit wyczerpany... chociaż głowa boli... co może zwiastować, że to jednak nie koniec padania... Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 10:11 A w Białym jakieś 14 stopni i JESZCZE nie leje. A jakby co, to jesteśmy nieprzemakalni Odpowiedz Link
kawamija Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 10:39 Meldunek z W-wy już był, więc ja tylko powiem, że potwierdzam i zatwierdzam podpisem elektronicznym, co zostało wcześniej napisane.... a przy okazji napisze o czym sobie z rana przy własnoręcznie zrobionym nalesniku rozmyślam......... kupiłam samochód, którego kupowanie było procesem męczącym, długotwałym i nawet chwilami bolesnym....też troszkę z powodu tego,że pojawienie się samej baby w komisach ( obserwacja z doświadczeń własnych, popartych licznymi dowodami) bywa zlewana....a jej pytania uznawane jedynie za ..........echh nie będę z rana przeklinać... i co ? no i się obudziłam, i sobie pomyślałam....Kawa zadanie wykonane.....i byłam pewna,że będę szaleć z radości, że kupie skrzyneczkę jakiegoś rozweselacza i będę opijać co powyżej, a tu niespodzianka........dominuje inna myśl.... dobra zadanie wykonane, teraz się czas brać za kolejne........ kurcze zasmuciła mnie taka sekwencja zdarzeń, że tak sobie będę wykonywać kolejne zadania i kolejne, i kolejne.....i..... może to ma związek z wiekiem a może z samotnością..........a może znów się trzeba zastanowić co ważne a co mniej ważne........ dziwny poranek. Odpowiedz Link
bugelka Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 10:51 Jeszcze nie leje a sie zanosi. Ciepło jest. W nocy lało, bo kałuże niemiłosierne. I tak wybywam - polską tradycję trzeba zachować: grill na balkonie Odpowiedz Link
timiy2 Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 12:18 na południowym-wschodzie poranek był słoneczny, teraz trochę większe zachmurzenie, ale słoneczko nie daje za wygraną, było i jest sucho, mam nadzieję że tak dalej pozostanie.... Odpowiedz Link
aretah Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 12:44 Podwawa od strony północnej zamoczona na maksa. Dupa z roweru Pozostaje tylko: Balkon, łóżko, książka, telewizor echhh nędzne te wybory Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 13:36 ja Cię natchnę, Aratah jak juz taka duuupa z wszystkiego, to zamiast tv rozejrzyj sie w wątku z numerami gg i próbuj, może znajdziesz kogoś kto też plany postradał książka jednak, jeśli dobra może być lepszym rozwiązaniem.. tak wiec już nie wiem co lepsze... czy ludź czy książka.. Odpowiedz Link
noajdde Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 13:35 U mnie pogoda całkowicie pokrzyżowała plany i w zasadzie od rana żałuję, że się dzisiaj obudziłem. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 14:26 80 km lekko na poludniowy wschod od wawy: pada caly czas, nici z roweru Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 14:36 Plany weekendu musiałam zmienić więc nawet deszcz by mi nie przeszkadzał;p u mnie świeci słońce, byłam na rowerze, a wieczorem parapetówka tematyczna... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 20:48 lało....i mnie zlało.... a takie się ładne w południe słońce pokazało..... Odpowiedz Link
waganiemama Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 20:58 cóż, leje nadal ale i tak udało mi się b. miło spędzić dzień nie ma to jak odpowiednie towarzystwo czego wszystkim życzę Odpowiedz Link
bursztynula Re: na południu LEJE!!! 01.05.10, 23:50 popadywało jeszcze, ale nawet całkiem niekrótki spacerek dało się uskutecznić w miarę wczesnym popołudniem gdyby tak wyglądała reszta weekendu nie byłoby tak najgorzej... Odpowiedz Link
aretah dzień drugi wekendu 02.05.10, 07:04 podwawa od północy chmury, chmury, chmury lać będzie co tu robić? idę spać Odpowiedz Link
bursztynula Re: dzień drugi wekendu 02.05.10, 11:52 na południu to samo tylko się siła opadów zmienia co jakiś czas ale, że dziś polowanie na sukienkę na wesele, to mniej będzie szkoda czasu na łażenie po sklepach... Odpowiedz Link
bursztynula Re: dzień drugi wekendu 02.05.10, 13:34 no to ładnie, że ładnie jakiś spacerek?? w tzw międzyczasie i południe Wwy trochę się poprawiło, balkon się osuszył, ludkowie chodzą bez parasoli to bardziej południowe południe za miesiąc piękną pogodą mogłoby się popisać Odpowiedz Link
aretah Re: dzień drugi wekendu 02.05.10, 20:39 a u mnie się zdecydowanie polepszyło po południu no i... własnie niedawno wróciłam z rowerkowania nooo to je to! udało się Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Biały... 02.05.10, 20:46 Wczoraj - zaczęło lać po południu, ale jak już ruszałyśmy w drogę, to deszcz był coraz mniejszy, po 17 całkiem przestał padać. A że dość ciepło, to się piękne mgły porobiły na wszystkich łąkach, polach, na leśnych polanach, które mijałyśmy - miodzio... Słońce zachodziło na czystym niebie, tylko kilka różowych chmurek. Dziś pochmurnie, chwilami trochę deszcz kropił, ale w żaden sposób nie pokrzyżowało to naszych planów. Po południu słońce i dość ciepło. Udał się jak na razie ten weekend Odpowiedz Link