bugelka 26.05.10, 20:30 niech się przyzna ta, ktora w 88r. nie wzdyhała do Antkowiaka Krzysia www.youtube.com/watch?v=BPsOidDNIl0 a tu twórca śpiworków www.youtube.com/watch?v=zX-yOEcr7qM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 20:33 traumatyczne przeżycie wszyscy się ze mnie nabijali, że się w nim kocham... Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 20:39 phi... Antkowiak... co innego Dżejson Donowan jaki on był piękny o mamusiu Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 20:42 kochałam się w Donowanie ...te jego niewinne oczy! www.youtube.com/watch?v=fGJDASVEw_M&feature=related a jak on dziś wygląda! mój Boże, co czas robi z człowieka... Odpowiedz Link
mappi Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 20:48 kurna...ja do tego muszę dołożyć Karate Kida ale żenujące dzieciństwo Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 20:56 a pamiętasz I don't want to say goodbye for the summer? jak mnie Kylie M. drażniła w tym teledysku hihi grrr !! Odpowiedz Link
bugelka Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 20:55 a wokalista Papa Dance? jak on tam miał? ... Monalisą byłaś mi.... Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 20:58 Paweł CośtamCośtam a New Kids on the Block kogo lubiłyście? Odpowiedz Link
bugelka Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 21:05 mnie oni nie jarali byłam wtedy na etapie Roxette Odpowiedz Link
mappi Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 21:10 kurcze a to??? www.youtube.com/watch?v=bQtlrBziyzI łzy jak grochy mi leciały....taki skrzywdzony ...biedny...piekny Odpowiedz Link
bugelka Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 21:12 fakt taki porzucony le nieważne ze zdradził wcześniej ;P Odpowiedz Link
listopad02 :P 26.05.10, 20:59 forum.gazeta.pl/forum/w,12359,109264649,112048911,pogodno_usmiech_sie.html Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 21:08 Przyznaję się i ja kurdę kiedy to było Dyskoteka pana Jacka, kiedyś byłam na koncercie. Z tamtego okresu z "gwiazd" nastolatków tylko nieznosiłam Kukulskiej, i do dziś mi zostało. Kto tam w młodości gwiazdował, Fronczewska, Marysia Sadowska, z Fasolek (jakaś audycja w radiu była, Jabłczyńska), a słuchaliście na chyba jedynce jakieś słuchowiska były, a w soboty o 18 Matysiakowie, a w niedzielę gdzieś południa w Jezionach (ale wolałam Matysiaków) Odpowiedz Link
bugelka Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 21:14 była jeszcze wzrokowa lista przebojów Niedźwieckiego kto pamięta? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 22:10 Ja pamiętam Wzrockową (tzn. też tak mam ) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 22:05 A czy ktokolwiek z was nagrywał podkład z TV z programu Jacka Skubikowskiego, a potem dogrywał na drugi magnetofon swój wokal i wysyłał na konkurs? Albo próbował ktoś sterroryzować rodzeństwo i kóleżanki, aby _właściwie_ zagrały, zatańczyły, zakręciły hoolahoopem i zaśpiewały przed rodzicami? Hę? Przyznać mi się tu! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 22:18 Skubikowski zawsze mi się kojarzy z tym tu. Kawałek muzycznie średni, za to jest coś w słowach. Bynajmniej dla mnie www.youtube.com/watch?v=dbWKhicrIdM Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 22:09 bugelka napisała: > niech się przyzna ta, ktora w 88r. nie wzdyhała do Antkowiaka > Krzysia Ja nie... Za stara już byłam. Albo coś innego. Lato 88 - słuchałam audycji Beksińskiego w Trujce. 4AD. To na pewno. Innych rzeczy nie pamiętam. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 22:11 A podejrzewałabyś chłopaka o takie warunki wokalne ? Długo nie mogłem dojść do siebie fantomik.wrzuta.pl/playlista/04IVXTd3L4U Odpowiedz Link
mappi Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 22:12 Gubiś...musisz mi to kiedyś zaspiewać...przy nadarzającej się okazji koniecznieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: uśmiechnąć się proszę :D 26.05.10, 22:24 Brak mi tej głębi, niesssstety. Ale uciągnałbym np Przystanek koło Zoo, bo to zresztą w moim narzeczu, jeśli nie robi Ci różnicy Nie ma nigdzie, nie szukaj Odpowiedz Link