zarovich Re: Aglaja?? 10.06.10, 23:04 Pewnie jak zwykle zmieniła nicka czy coś. I udaje że jej nie ma Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Aglaja?? 11.06.10, 00:14 Fripuś, Szurnąłbyś się po Dziewczynę do tego Torunia, a nie jakieś listy gończe wysyłasz. A jak Ją już znajdziesz, to przeproś proszę ode mnie za tego 'kryptolachona' bo pewnie dlatego zniknęła (( Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Aglaja?? 11.06.10, 05:11 Mężczyźni! Ślepi jak zwykle. Przecież odzywała się nawet wczoraj tutaj na forum! Odpowiedz Link
aglaja-a Re: Aglaja?? 11.06.10, 16:09 Noo jestem przecież... bywam... A Ty Chłopak gdzie będziesz w następny piątek, cooo(?) Przyjdź na spotkanie forumowe bo Robert mówił, że oni wszyscy ładni są... wyobrażasz sobie(?) ładni(!) widziłeś pewnie te ich zdjęcia oczóf w wizytówkach albo co gorsze całych postaci.. oni faktycznie ładni są... i po stronie brzydali tylko ja będę sama samiusieńka, przyjdź brzydalu to nie będę się czuła tak osamotniona wśród ładnych ludzi... aaa.. Wahazar... kryptolachon=brzydal(?) definicję kryptolachona poproszę... boo ja nie znam tej waszej młodzieżowej gwary i nie wiem czy powinnam się obrażać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Aglaja?? 11.06.10, 16:25 Aglusia, no w końcu )) Krypto - to z grubsza tyle co utajony, a lachon = lasia = ładna dziewczyna. Do kupy : taka co się czai a naprawdę jest uroczą Dziewczyną. Nie poleziesz już nigdzie ? Będzie tu z nami już po wieki wieków ?* ))) * prawidłowa odpowiedź brzmi : amen Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Aglaja?? 11.06.10, 16:28 Jak zgadniesz prawidłową odpowiedź to jeśli będziesz chciała - puszczę Ci anegdotkę ) Odpowiedz Link
aglaja-a Re: Aglaja?? 11.06.10, 16:31 eee... to się chyba powinnam obrazić, bo ja ani fajna ani urocza... mnie tu nie ma... ja tylko tak.. od słońca uciekłam... i nie potrzebuję się wypisywać już, ooo(!) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Aglaja?? 11.06.10, 16:38 Zła odpowiedź ! Masz jeszcze 2 strzały. No chyba, że znów spudłujesz to wtedy jeszcze 2 Odpowiedz Link