fripo 12.07.10, 15:11 personalne wycieczki to nie ja zaczynam. Poczytaj sobie wątki, bo chyba ta umiejętnośc u ciebie mocno kuleje........Jak juz jestes tym bosem to bądź obiektywny. Ok?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:17 wiem! powiecie, że jestem okropna, ale! proponuję dwutygodniowego bana dla Fripa. Odpowiedz Link
uny Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:19 myślę o tym. fripciu a nie jedziesz Ty gdzieś na wypoczynek? najlepiej w głusze bez telefonów i internetu. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:22 Żeby było jasne: Mortis Cię tylko od paskud wyzwał, a przecież Ty sam o sobie piszesz, że brzydal jesteś. A Ty jakieś wycieczki a propos dzieci zacząłeś. Pamiętam sytuację z zeszłego roku, z innym Forumowiczem - też osobiste wycieczki były dot. dzieci - wiesz jak uderzyć, wiesz co boli, nie? Ciebie Twoja brzydota nie boli - Ty się z nią zżyłeś - zarówno z tą wewnętrzną jak i tą zewnętrzną. Odpowiedz Link
fripo Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:28 nigdy 1 nie zaczynam Jakbyś nie zauważyła. A Ty lepiej zajmij sie swoim zgorzknieniem, któremu wyraz dałas całkiem niedawno. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:35 Może i pierwszy nie zaczynasz, ale jak już komuś przysrasz, to aż żal dupę ściska Moje zgorzknienie chwilowo poszło się je...ć, przeszło w stan euforii. W przeciwieństwie do Ciebie - ja nie jestem monotematyczna. Raz się smucę, raz się cieszę. A Ty non stop o tej swojej brzydocie. Ale każdy ma to, co mu tam pasuje Odpowiedz Link
fripo Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:39 A skąd wiesz co ja w realu robie, a może tylko forum słuzy mi do wypisania tego co złe?/ Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:45 Wali mnie to, co robisz w realu [i tak nie chcesz dać się poznać]. Komentuję Twoje zachowanie TUTAJ! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:57 I gites. Wszystko jasne w tej kwestii. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 17:58 hej ludkowie olejcie to mnie nie zabolało Fripa też ot taka wymiana poglądów w ciemno Odpowiedz Link
kawamija Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 18:07 one.kozie.death napisał: > hej ludkowie olejcie to > mnie nie zabolało a widzisz Frip i taki własnie może być koniec tej przygody z forum - ludzie oleją to, co piszesz i tyle.....a mogło być tak pięknie Odpowiedz Link
fripo Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 18:18 o mogłoby być pięknie??? nie osłabiaj mnie kawa........chyba upał źle na ciebie wpływa Odpowiedz Link
fripo Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:29 masz jakiś problem?? nie czytaj mnie i po sprawie przecież nie musisz. Odpowiedz Link
uny Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:34 a Ciebie coś ugryzło czy jak? zaczynasz sie robić nieznośny -jak jakiś przedszkolak. Odpowiedz Link
fripo Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:40 Nic mnie nie ugryzło. Mam w nosie jaies forumowe "problemy" Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:46 tak, bo najważniejsza i tak jest Twoja brzydota Odpowiedz Link
fripo Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:50 a kogo obchodzi moja brzydotra Nie bądź dziecinna, to najwyżej powód do 5 minut śmiechu i to wszystko. Tak samo jak mnie obchodzą ludzie z tego forum. Dla mnie to tylko literki i nic więcej. Odpowiedz Link
puch_atek Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:52 no to Uny da ci bana i masz nasz z glowy i my ciebie. i po klopocie. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:57 zmieniam swą propozycję co do bana - nie na dwa tygodnie, a na miesiąc. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:58 Ale On jest tak niereformowalny, ze to i tak nic nie da... Więc szkoda chyba energii... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 15:56 Nie jestem dziecinna, wręcz przeciwnie. Jeżeli chodzi o forum i ludzi stąd - dla mnie to nie tylko literki, ale co Ty tam możesz z tego rozumieć. Ja sobie nie przypominam, żebym się śmiała kiedyś z Twojej brzydoty. Jak mnie zacząłeś irytować, to po prostu szerokim łukiem zaczęłam omijać Twoje wątki. Ale ostatnio przeginasz, obrażając Forumowiczów. I tyle. Odpowiedz Link
aretah Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 17:13 frip, a nie pomyślałeś, ze forum ma w nosie Twoje problemy? kup sobie fripku zeszycik i zacznij pisać pamiętnik, bo kazdemu kto skomentuje Twoje posty nie tak jakbyś chciał walisz między oczy Ty się zwyczajnie do ludzi nie nadajesz i to nie ze względu na Twoją rzekomą brzydotę, ale przez to, ze jesteś aspołeczny Odpowiedz Link
kawamija Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 17:43 Frip, ja jeszcze słówko do Ciebie, tak w wersji na starą ciotkę, co się dobrymi radami zajmuje.... Mam takie wrażenie, że pisząc oczekujesz jakieś konkretnej odpowiedzi czy też reakcji....a jeśli takowej nie otrzymujesz, to się wkurzasz i szukasz najprostszego z wytłumaczeń - nie piszą jak ja chce, bo brzydki jestem !!!. Pisząc na forum publicznym, jak nasze, musisz mieć świadomość że się komuś mogą spodobać Twoje literki a komuś nie i tyle. A rozważanie kto ma prawo do dzieci a kto ma prawo pisać jak ma gorszy dzień.....hmmm....no wybacz ale już pozostawamy takie tematy na boku. Byłeś wielokrotnie zapraszany przez forumowiczów, otrzymywałeś i poważne, i zabawne odpowiedzi na Twoje posty.....ale szalejesz dzisiaj....i walisz na oślep - dzisiaj się dostało Hellish i Mortisowi...jutro ktoś inny oberwie...tylko za co ? ?? że nie piszą jakbyć chciał !!!....hej chłopak....no daj spokój....tym bardziej, że swoją postawą po prostu zrazisz do siebie ludzi i zobacz co najciekawsze.....ludzi, którzy Cię nie widzieli.....czyli nie dlatego, że jesteś brzydki , tylko dlatego że nie szanujesz ich opinii .....pomyśl chwilkę..... pliiizzzz. Odpowiedz Link
fripo Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 18:15 Pisze co myśle, nie pod publike . Nie należe do forumowych kółek wzajemnej adoracji. nikt nie obrywa za nic a jak mam powód to lutuje I nie obchodzi mnie opinia forumowiczów bo nasze drogi nigdy sie nie zejdą. I Bogu dzięki Odpowiedz Link
uny Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 18:45 fripens ile ty lat na tym forum już jesteś? ze 2-3? może ty masz początki "buntu trzylatka"? Odpowiedz Link
listopad02 Re: Uny!!!!!!!!!!! 12.07.10, 19:38 Ale przylutowałeś Frip. Zjedz coś i odpocznij. Odpowiedz Link