bugelka 13.07.10, 14:26 już z miesiąc temu miałam założyć taki wątek. zapomniałam. Czy idea tego forum ma szansę się urzeczywistnić, a połączeni samotni staną w kolejce po becikowe? ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: forumowe dzieci 13.07.10, 14:43 Toś Bugi wystrzeliła z grubej rury Ale mam pytanie do Twojego pytania... czy forumowe dzieci to będą tylko wtedy gdy dwa forumki się ten tego spikną i im wyjdzie bejbi czy jeśli jedna forumka lub jeden forumek się że tak powiem spikną z kimś spoza forum, to już wystarczy, hę? Bo jeśli to drugie, to jest (większa) szansa Odpowiedz Link
bugelka Re: forumowe dzieci 13.07.10, 14:50 claire.ampres napisała: > Toś Bugi wystrzeliła z grubej rury tak czasem mam > > Ale mam pytanie do Twojego pytania... czy forumowe dzieci to będą tylko wtedy g > dy dwa forumki się ten tego spikną i im wyjdzie bejbi czy jeśli jedna forumka l > ub jeden forumek się że tak powiem spikną z kimś spoza forum, to już wystarczy, > hę? > Bo jeśli to drugie, to jest (większa) szansa > bardziej to pierwsze. bo to drugie to takie dziecko półsierota forumowa, nie uważasz? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: forumowe dzieci 13.07.10, 15:00 > bardziej to pierwsze. > bo to drugie to takie dziecko półsierota forumowa, nie uważasz? > Ale brzydkie określenie, Bugi! Jeśli to pierwsze, to nie mam nic do dodania Odpowiedz Link
bugelka Re: forumowe dzieci 13.07.10, 15:07 claire.ampres napisała: > Jeśli to pierwsze, to nie mam nic do dodania > szkoda bo może jakieś badania by zrobić ;D tak wiesz... np. "przyrost naturalny a forum SŁS" praca zbiorowa Odpowiedz Link
bugelka Re: tylko tyle powiem 13.07.10, 15:09 za mało na komentarz. hmm... to ile sztuk zapisać do tabeli? Odpowiedz Link
bugelka Re: tylko tyle powiem 13.07.10, 15:18 łoszfak (za Milką) ociec krzestny to Uny, sie wie? dobra, forum ma przyrost dodatni +1 zapisane Odpowiedz Link
puch_atek Re: forumowe dzieci 13.07.10, 15:09 a jak sie takie pomiedzy "niesmialkiem" a "SLSkom" zmajstruje to sie liczy czy mezalians jest? Odpowiedz Link
bugelka Re: forumowe dzieci 13.07.10, 15:10 dobre pytanie! hmm... potraktujmy to jako forumowe nie będziem sie po sąsiedzku rozdrabniać przeca ;P Odpowiedz Link
mappi Re: forumowe dzieci 13.07.10, 17:36 jak powiedziałes??? że forumka...o kilka forumków?? no wybornie Odpowiedz Link
hellish.monster Re: forumowe dzieci 13.07.10, 17:42 mappi napisała: > że forumka...o kilka forumków?? uhm... jakże się jeszcze bardziej gorąco zrobiło... a wyobraźnia szaleje pomimo upałów... a może dzięki nim...? Odpowiedz Link
listopad02 Re: forumowe dzieci 13.07.10, 19:43 Wody zimnej napij Babkom tylko seks w głowie Odpowiedz Link
hellish.monster Re: forumowe dzieci 13.07.10, 19:51 a może być piwko zimne? z tym seksem to co? zły objaw, nie??? Odpowiedz Link
aretah Re: forumowe dzieci 13.07.10, 20:10 Helcia, co Ty gadasz? Młoda jesteś, zdrowa, to się rozmnażaj! Masz moje błogosławieństwo Odpowiedz Link
hellish.monster ;) 13.07.10, 20:14 Aga, a znasz tę piosenkę? Tak sobie dzisiaj śpiewałam jadąc do pracy Odpowiedz Link
aretah Re: ;) 13.07.10, 20:16 znam znam przecie to moje młode lata no i znów ten seks coś jest na rzeczy Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ;) 13.07.10, 20:18 seks w powietrzu chyba wisi, bo przez tę duchotę nie ma jak ulecieć Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ;) 13.07.10, 20:27 kochana, się tak nie da, bo to cholerstwo mnie osaczyło. dobrze, że w pracy się opanowuję. bo muszę! wrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
robert.83 Re: ;) 13.07.10, 20:55 hellish.monster napisała: > seks w powietrzu chyba wisi No... no właśnie... hmm... taa... To co? Po szklance wody? Tylko proszę jej nie gryźć. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ;) 13.07.10, 21:30 Mappi!! Nie mogę z tym teledyskiem! Heh, dobrze że wspomnienia takie... świeżutkie Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ;) 13.07.10, 21:04 szklanka wody? zmrożonej? nie pomaga może zimny prysznic? prysznic? hmmmmmmmm... Odpowiedz Link
bugelka Re: forumowe dzieci 13.07.10, 17:15 aż dziwnie niewyobrażalne, coooo? bo... wszyscy forumki to jedna rodzina ??? ;D Odpowiedz Link
aretah Re: forumowe dzieci 13.07.10, 19:03 Mort już zaczął do mnie mówic Siostro i nie tylko do mnie sekta nam się tworzy heheh Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: forumowe dzieci 13.07.10, 20:51 zaraz sekta normalnie tak jakoś to my urodzeni 30 lat po wojnie Odpowiedz Link
bugelka Re: forumowe dzieci 13.07.10, 22:09 one.kozie.death napisał: > to my urodzeni 30 lat po wojnie taaa... pokolenie samotnych w sieci: "kocham cie a najbardziej twoje literki" i skąd tu mają sie brać dzieci? jakieś rozwiązanie masz Mortis? ;D PS od zawsze żałuję że w 1990r kończyłam podstawówkę zamiast podbijać Polskę w wieku 20 lat... Odpowiedz Link
aretah Re: forumowe dzieci 13.07.10, 22:18 bugelka napisała: > > PS > od zawsze żałuję że w 1990r kończyłam podstawówkę zamiast podbijać Polskę w > wieku 20 lat... > > znaczy się my pokolenie niespełnionych marzen > Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: forumowe dzieci 13.07.10, 22:20 dzieci to o połowę mniejszy problem jak te łączenie się jak siępołączy to do dzieci już prosto i lekko w lewo Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: forumowe dzieci 13.07.10, 22:27 No, nie zawsze tak prosto... Czasami z tego powodu nawet się rozlatuje to, co się połączyło... Odpowiedz Link
bugelka Re: forumowe dzieci 13.07.10, 22:30 no pacz! to ja zawsze w prawo skręcałam! gupek! to wiem czemu państwo zaoszczędza na becikowym dla mnie!!! też tak macie??? Odpowiedz Link
bugelka Re: forumowe dzieci 13.07.10, 22:39 słowem: sieroty życiowe zamrożone kasa... siet Odpowiedz Link
waganiemama Re: forumowe dzieci 13.07.10, 18:47 a niepokalane poczęcie będzie się liczyć??? Odpowiedz Link
aretah Re: forumowe dzieci 13.07.10, 19:04 jasne dziecko to dziecko kochać się będzie jakby co Wago, ja zaadoptuję miesiące parzyste w Krakowie, nieparzyste pod Wawką Odpowiedz Link
tapatik Nie chcę becikowego 13.07.10, 23:23 Jeśli nie będę potrafił zarobić SAM na swoją rodzinę, to becikowe mi nie pomoże. Przy okazji - zgłaszam wniosek o likwidację becikowego i odebranie majątku durniom, którzy go wprowadzili. Odpowiedz Link