waganiemama 22.08.10, 16:28 następnym razem Wam się nie upiecze! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: do tych, co nie byli 22.08.10, 21:06 waganiemama napisała: > następnym razem Wam się nie upiecze! Piekliście ciasto? Już zaczynam żałować, że mnie nie było... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: do tych, co nie byli 23.08.10, 00:30 Waga Trzymam Cię za słowo Nie udało mi się tym razem, ale jak się Morti w końcu objawi i odtrąbi wsiadanego, a Ty przyjedziesz, obiecuję Cię na barana obwieźć dokoła Rynku Starego Miasta. Kusząca oferta ?* * wazna do wyczerpania zapasów dębowego Odpowiedz Link
waganiemama Re: do tych, co nie byli 23.08.10, 12:45 Guuubi... po takiej przejażdżce to osobiście Cię tym dębowym napoję byle nie w ten łikend, poza tym będę nasłuchiwać trąbki Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: do tych, co nie byli 23.08.10, 12:58 O psiakrew ! Podziałałaś mi na wyobraźnię Tylko muszę z tydzień pourabiać Mortka, bo w szponach jakiejś dekadencyi ostatnio skwierczy Odpowiedz Link