Dodaj do ulubionych

Chciałabym kogoś poznać

17.09.10, 13:55
Witam.
Chciałabym poznać kogoś z Gdańska lub okolic. Szukam tu przyjaciół, znajomych, bratniej duszy- jeśli się znajdzie czemu by nie smile
Interesuję się literaturą, filmem, muzyką (słucham prawie każdy rodzaj), nauką (lubię czasem pofilozofować), sztuka także mnie zajmuje. Obecnie pracuję, czasem cały dzień, więc nawet nie mam jak inaczej poznawać nowych ludzi. Po jakimś czasie mam parę dni wolnego. A chciałabym z kimś porozmawiać, pogadać o tym i owym, pójść do kina. Życie jest za piękne by tylko pracować wink Jeśli ktoś by chciał by się ze mną zapoznać to niech pisze. Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Chciałabym kogoś poznać 17.09.10, 15:01
      Cześć Joselynn smile

Nie jestem z Gdańska, ale miło że do nas wpadłaś. Trzymam kciuki, że spotkasz kogoś miłego smile
    • a-g-l-a-j-a Re: Chciałabym kogoś poznać 17.09.10, 15:10
      Ja też(!) ja też(!) ja też... poznać bym chciała... niekoniecznie z Gdańska, może z okolic, hahahhaha..
      aaa... jeżeli muzyka, którą dopuszczam do ucha jest bardzo okrojona i ograniczona do kilku gatunków, a one i tak jeszcze bardziej to znaczy, ze się nie interesuję, bo nie słucham prawie każdego rodzaju(?)

a ja nie lubię filozofować, ale lubię jak ktoś filozofuje, a może nawet głębiej się wbija w istotę spraw... ale i potrafi zamilknąć kiedy trzeba i zająć się... czymś tam, innym..

ooo(!) Jeżeli w ramach poszukiwań znajdziesz jakiegoś filozofa w dalszych okolicach to też daj znaćwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka