flirting.shadow
02.10.10, 22:06
Oj panowie admini, czyli jesli mnie pamiec nie myli "uny & gyubal_wahazar GmbH". Jednak usunelicie watasa, w którym się do mnnie wczoraj (a w zasadzie to chyba juz dzisiaj), kij wie o co, przytentegowywaliscie. Cieniutko... Pisalem, ze sa lepsze sposoby na zakonczenie sprawy. Gdybyscie napisali "sorry, pomylka", to by w zasadzie zalatwilo sprawe. Wyglupiliscie sie, ale wyszlibyscie z tego z twarza. Wy jednak wybraliscie bramke nr 2 i bilans tego jest taki, ze wyglupiliscie sie raz, wyglupiliscie sie drugi raz i wyszliscie z tego bez twarzy. Urzadzilicie sobie internetowa interpretacje Procesu Kafki, jednak gdy dowiedzieliscie sie, ze nie biega o to, o co mysleliscie ze biega, zachowaliscie sie jak polski polityk, ktory zlapany za reke krzyczy, ze to nie jego reka. I ze ci z PiSu tez mieli rece. W sumie wciaz nie wiemm o co mysleliscie, ze biega. Licytacja o to, kto mnie zbanuje na dluzej nie byla zbyt powazna, ale jesli polechtala wasze ego, to git. Ilosc szczescia na ziemi wzrosla. Powiem Wam, ze temperufka, ktora troche zbyt pochopnie sie do mnie na poczatku przytemperofala, w jednym mailu pokazala wiecej klasy niz Wy razem przez caly wieczor. To smutne biorac pod uwage, ze macie tu dbac o porzadek. Zycze Wam, zebyscie nie dali w ten sposob ciala kolejny raz.
peace & cheers