Dodaj do ulubionych

Panowie admini

02.10.10, 22:06
Oj panowie admini, czyli jesli mnie pamiec nie myli "uny & gyubal_wahazar GmbH". Jednak usunelicie watasa, w którym się do mnnie wczoraj (a w zasadzie to chyba juz dzisiaj), kij wie o co, przytentegowywaliscie. Cieniutko... Pisalem, ze sa lepsze sposoby na zakonczenie sprawy. Gdybyscie napisali "sorry, pomylka", to by w zasadzie zalatwilo sprawe. Wyglupiliscie sie, ale wyszlibyscie z tego z twarza. Wy jednak wybraliscie bramke nr 2 i bilans tego jest taki, ze wyglupiliscie sie raz, wyglupiliscie sie drugi raz i wyszliscie z tego bez twarzy. Urzadzilicie sobie internetowa interpretacje Procesu Kafki, jednak gdy dowiedzieliscie sie, ze nie biega o to, o co mysleliscie ze biega, zachowaliscie sie jak polski polityk, ktory zlapany za reke krzyczy, ze to nie jego reka. I ze ci z PiSu tez mieli rece. W sumie wciaz nie wiemm o co mysleliscie, ze biega. Licytacja o to, kto mnie zbanuje na dluzej nie byla zbyt powazna, ale jesli polechtala wasze ego, to git. Ilosc szczescia na ziemi wzrosla. Powiem Wam, ze temperufka, ktora troche zbyt pochopnie sie do mnie na poczatku przytemperofala, w jednym mailu pokazala wiecej klasy niz Wy razem przez caly wieczor. To smutne biorac pod uwage, ze macie tu dbac o porzadek. Zycze Wam, zebyscie nie dali w ten sposob ciala kolejny raz.

peace & cheers
Obserwuj wątek
    • your.dream Re: Panowie admini 02.10.10, 22:10
      wątek zniknął bo założyciel pomylił Cię z kimś innym
      więc ciesz się, a nie rozpaczaj
      • your.dream Re: Panowie admini 02.10.10, 22:11
        i nie drąż...
    • post_mortem.666 Re: Panowie admini 02.10.10, 22:18
      ja tam się lekutko zaskoczony rano czułem bo nic takiego się tam nie działo
      pzdr.
      • post_mortem.666 Re: Panowie admini 02.10.10, 22:22
        a tak właściwie to
        www.youtube.com/watch#!v=_6ARHQuONt4&feature=related
    • gyubal_wahazar Re: Panowie admini 02.10.10, 23:25
      Oooo, cześć rafciu. Fajna epistołka, czegóż w niej nie ma mmmmm .... Słowem : miodas. Przy okazji, jesteś jeszcze czy już śpisz ? Bo miałbym dla ciebie propozycję
      • flirting.shadow Re: Panowie admini 03.10.10, 00:01
        gyubal_wahazar napisał:
        > Oooo, cześć rafciu. Fajna epistołka, czegóż w niej nie ma mmmmm .... Słowem : m
        > iodas. Przy okazji, jesteś jeszcze czy już śpisz ? Bo miałbym dla ciebie propoz
        > ycję

Jestem, wal. Ale z tym rafciem to już nudne się robi. Nie wiem czym on tak zranił Wasze serca, ale nie mam z tym nic wspólnego.
        • gyubal_wahazar Re: Panowie admini 03.10.10, 00:02
          Wymienimy się na privie naszymi IP ?
          • flirting.shadow Re: Panowie admini 03.10.10, 00:09
            gyubal_wahazar napisał:
            > Wymienimy się na privie naszymi IP ?

Możemy, chociaż moj ipek inny od ipka rafcia nie powinien byc dla Ciebie zadnym dowodem. No i w gmailu przez www chyba nie widac ipka.
            • gyubal_wahazar Re: Panowie admini 03.10.10, 00:14
              Ok, wysyłam Ci swojego. Jak dojdzie pchnij mi Twojego, pls
              • flirting.shadow Re: Panowie admini 03.10.10, 00:20
                poszło.
            • fuks0 Re: Panowie admini 03.10.10, 01:02
              widać jeżeli wie się jak patrzeć
        • flirting.shadow Re: Panowie admini 03.10.10, 00:04
          flirting.shadow napisał:

> gyubal_wahazar napisał:
          > > Oooo, cześć rafciu. Fajna epistołka, czegóż w niej nie ma mmmmm .... Słow
          > em : m
          > > iodas. Przy okazji, jesteś jeszcze czy już śpisz ? Bo miałbym dla ciebie
          > propoz
          > > ycję
          >
          > Jestem, wal.

A i napisz może coś, do czego będę mógł się jakoś ustosunkować, wtedy Ty bedziesz mogl sie ode mnie odstosunkowac (przynajmniej w tym temacie, bo poza tym nic do Was nie mam).
          • gyubal_wahazar Re: Panowie admini 03.10.10, 00:07
            To jak wymienimy się IP na privie ?
    • czarny.onyks Re: Panowie admini 03.10.10, 00:11
      a to już się robi nudne..
      dorośli mężczyżni....

i rozczarowywują....
    • czarnooka.temperufka Re: Panowie admini 03.10.10, 00:13
      na forum gazety nadzwyczajnym zjawiskiem są paranoje niektórych w kwestii klonów. mnie też na szpilkach za klona czyjegoś mieli niektórzy, do dziś nie wiem za czyjego klona. śmieszyło mnie to, ale w pewnej chwili, miałeś okazję to zauważyć, sama zrobiłam sie zbyt ostrożna.
      przyzwyczaj się facet, albo ignoruj. może w końcu ogarną się i zrozumieją, że się mylą.
      zbyt długie przebywanie wśród niedopieszczonych osobników tak na niektórych działa. big_grin
      • flirting.shadow Re: Panowie admini 03.10.10, 00:26
        czarnooka.temperufka napisała:
        > zbyt długie przebywanie wśród niedopieszczonych osobników tak na niektórych dzi
        > ała. big_grin

Czyli co, uciekać stąd? wink
        • uny Re: Panowie admini 03.10.10, 00:27
          wiać gdzie pieprz rośnie.
          swojego zdania nie zmienie, choćbym miał żyć w tym zakłamaniu.
          • flirting.shadow Re: Panowie admini 03.10.10, 00:44
            uny napisał:
            > wiać gdzie pieprz rośnie.
            > swojego zdania nie zmienie, choćbym miał żyć w tym zakłamaniu.

ok, ale co Cie tak utwierdza w tym zdaniu? To może być interesujące.

Może gyubal_wahazar opublikuje niedługo wyniki badań i wszystko będzie jasne.
            • uny Re: Panowie admini 03.10.10, 00:47
              nic nie będzie jasne. IP? pierniczyć IP bez problemu mogę je zmienić.
              • flirting.shadow Re: Panowie admini 03.10.10, 00:54
                A pytanie? Serio, interesi mnie odpowiedź.
        • czarnooka.temperufka Re: Panowie admini 03.10.10, 00:28
          a masz kogoś do dopieszczania? bo jeżeli nie masz to i tak jakaś paranoja cię dopadnie. wink
          • flirting.shadow Re: Panowie admini 03.10.10, 00:46
            Nie dam się żadnej paranoi, ale materiał na cheersy się kończy...
            • czarnooka.temperufka Re: Panowie admini 03.10.10, 08:54
              u mnie materiału pod dostatkiem. jak obiecujesz, że pogadamy o polityce będziesz mógł skorzystać. big_grin
              • flirting.shadow Re: Panowie admini 03.10.10, 14:29
                O polityce? Przecież nawet Linda w Psach mówił "bandytą moge być, ale nie politykiem" wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka