gyubal_wahazar 14.10.10, 19:32 .. bo od 2h zero postów. Coś o seksie trzeba wymyśleć, żeby Was rozruszać. Jakieś pomysły ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:39 Gubi, zdecydowanie brakuje mi opcji: "wszystkie po kolei w jednej sesji" Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:43 Za łatwo byś się wyślizgała. Która najprzód ? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:52 hmmm... niech no się zastanowię... a można by to gdzieś przetrenować dla przypomnienia? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:08 gyubal_wahazar napisał: > Która najprzód ? Toż napisałam - po kolei Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:22 Czyli - na kolejarza. Trzeba tak było od razu Odpowiedz Link
lupus76 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:41 Dlaczego w kwestionariuszu nie ma (nomen omen) pozycji "inne - jakie"? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:46 Bo przecie nie da się dopisać żadnej pozycji. No dobra, to jaka ? Szwedzka ? ) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:54 Seks tantryczny, na stojąco, w kuchni na blacie (półstojąco) i jakieś pięć tysięcy pozycji z Kamasutry Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:02 Czy 'na stojaka' zabrzmiałoby zbyt przaśnie, panie Hrabio ? ) Jan tylko tak w kwestii formalnej Odpowiedz Link
lupus76 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:07 Przaśnie, przaśnie, Panie Baronie. Ale przaśne nie jest złe, zwłaszcza w tym kontekście. No i podpowiadałem uniwersalne rozwiązanie: "inne - jakie". No i założenie jeszcze być musi: nie postępujemy, jak porucznik Rżewski: W dniu urodzin Rżewskiego Natasza Rostowa zaprosiła go do siebie zdradzając, że ma dla niego prezent. Gdy znaleźli się sami, zrzuciła suknię i stanęła przed Rżewskim naga, ozdobiona tylko kokardką w intymnym miejscu. Rżewski zawijając rękaw zapytał: - Głęboko on? Odpowiedz Link
kawamija Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:27 Lupus i tak się zdarza Ona do anestezjologa rzecze: To już ??????....bo nic nie czułam phii Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:37 Aaaa piękne hehehe ) Przychodzi małżeństwo do seksuologa. Facet się skarży że chyba jest chory, bo mu nie staje. Lekarz : Pani zostanie, a pan - proszę poczekać na korytarzu Facet : Ale panie doktorze, to mnie nie staje Lekarz : Powiedziałem : PROSZĘ POCZEKAĆ NA KORYTARZU ! Facet karnie wychodzi, zamyka drzwi i siada na ławce. Po kwadransie, żona wychodzi, za nią lekarz i mówi : - Nie, nie jest pan chory, mnie też nie stawał Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:30 Dzięki. Pycha, Wilku ! )) Coś mi mówi, że masz więcej. Nie dasz się chyba za długo prosić ? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:47 To może ten, bo ładnie się w wątek wpisuje: Natasza Rostowa podchodzi na balu do Rżewskiego. - Poruczniku, zapomniałam swego nowego kapelusza. Czy pójdzie pan ze mną do pokoju? Albowiem kapelusz leży na szafie. Najpierw więc mnie pan podniesie za biodra, a później opuści. A jak się nie uda: to znów podniesie i opuści. - Ech ta dzisiejsza młodzież... - westchnął Rżewski. - A nie lepiej normalnie? Na łóżku? Odpowiedz Link
uny Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:48 96 to pozycaj -"daj mi spokój" czy "nie dziś -głowa mnie boli"? Odpowiedz Link
bursztynula Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:51 i znowu o sznurze... bes sęsu... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:57 O ! I to jest esencja problemu. Facet chce o seksie, a kobita jojczy Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:01 no zara, zara... ja wcale nie jojczę - pytam konkretnie, gdzie by tu... a też kobita jestem Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:03 Ula jojczy A gdzie ? Dowolnie - w pociągu, w przeciągu, na drągu Odpowiedz Link
bursztynula Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:17 nie jojczę, wypraszam sobię tylko są rzeczy, które się robi, a jak się nie robi, to po co gadać... żeby sobie dodatkowo humor psuć...phiii nie rozumieć... no teraz może jojczę... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:45 właśnie ...humor psuć... a od wieków wiadomo, że ... Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 21:22 O, super! Podoba mi się. Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 21:56 Ja? Dlaczego? No przecież to prawda Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 23:33 ....bożesz....jak przestać warczeć.....;D Odpowiedz Link
bursztynula Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 23:36 ale, że ja warczę... ja to już wogóle nie wiem co... eeeeeetammmm nie macie o czym gadać... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 23:45 nie, absolutnie nie myślałam o Tobie... fatalny dzień, fatalny nastrój... lepiej iść spać...z Georgem Odpowiedz Link
bursztynula Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 15.10.10, 06:31 no z nim to można... 100% gwarancji... chętnie bym wróciła do łóżeczka, zupełnie nie rozumiem dlaczego nie mam dziś urlopu... Odpowiedz Link
z-malej-litery Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:52 mnie tu coś nie pasuje: nie wiem kto zagłosował Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:06 Literka nie cwaniakuje, tylko zaraz sama nagniata i opatruje komentarzem ! Odpowiedz Link
z-malej-litery Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:07 )) nie, no ja tu to akurat jak Lupus mówię: dużo, różnie, powtórki i dopóki nie zasnę Odpowiedz Link
kawamija Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:25 gyubal_wahazar napisał: > Literka nie cwaniakuje, tylko zaraz sama nagniata i opatruje komentarzem ! Literka w blasku mądrości Ojca Dyrektora chowana....stąd wnioskuję, że Ona Może.... ....i cwaniakować, i słowo mądre rzec....jeśli tylko ochotę na TO mieć będzie W-wa Toruń pozdrawia Odpowiedz Link
z-malej-litery Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:30 dzięki za pozdrowienia )) Buziak, Kawusiu a ojciec dyrektor ... hm, jeszcze gorzej, bo mój bliski kolega na roku z panią Anna był To dopiero doświadczenie Odpowiedz Link
kawamija Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:50 z-malej-litery napisała: > a ojciec dyrektor ... hm, jeszcze gorzej, bo mój bliski kolega na roku z panią > Anna był To dopiero doświadczenie aaa z tą Anną S. co się z mszy zerwała na loda.............no pięknie, jakże w nasz dzisiejszy temat wpisała........... Odpowiedz Link
kawamija Re: KTO? 14.10.10, 20:04 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > głosował na 96? mam ochotę ..............zagłosować właśnie na TO, ale trochę mi wiedzy i doświadczenia brak bo tak: czy to 9 to ilość osób czy minuty, czy to szęść jest tylko dane facetom czy kobiety też tam dojść mogą...... z odpowiednim facetem ma się rozumieć.... aaaaa i czy ewentualnie o linka z wizualizacją mogę poprosić ? Odpowiedz Link
z-malej-litery Re: KTO? 14.10.10, 20:06 no Uny już Ci poniekąd zobrazował. To chyba seks po awanturze? "macany" tylko Odpowiedz Link
kawamija Re: KTO? 14.10.10, 20:13 z-malej-litery napisała: > no Uny już Ci poniekąd zobrazował. To chyba seks po awanturze? "macany" tylko : > D aaaaaaaaa jeśli to jedynie "macany"........to ja na pewno mówie NIE....szkoda czasu na półśrodki i takie prawie już już....... Odpowiedz Link
z-malej-litery Re: KTO? 14.10.10, 20:31 źle się wyraziłam - macany w tym sensie, że być może (!) zaistniały nawet próby, ale fochy powiedziały stanowcze: NIE! (macanie nie jest takie najgorsze, no ... ) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: KTO? 14.10.10, 20:38 w macaniu jest przynajmniej szansa domyślna na przyzwolenie na czynności następne, jak już dalszy opór stronie macanej się znudzi... Odpowiedz Link
lupus76 Re: KTO? 14.10.10, 20:57 Sumując: Mówię "nie", Stefan! A nie znaczy nie. Więc się jeszcze trochę postaraj... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: KTO? 14.10.10, 20:08 Nie na temat wprawdzie, ale za to krótko. Może w tym znajdzie Kawka natchnienie i sama wykoncypuje tą 9-tkę i 6-tkę Odpowiedz Link
kawamija Re: KTO? 14.10.10, 20:18 che.che.....no już rozumiem....... jak cudownie byłoby taką słuchawką być ......by ktoś do niej szeptał .....słów kilka a potem pewnie na podłogę się znajdzie......i .....hmmmm... bo chyba owa słuchawka na rysunku najważniejsza jest Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: KTO? 14.10.10, 21:03 ja! bo skoro nie mozna zagłosować na wszystkie naraz po kolei to tak z przekory. i nie zgadzam się że to fochy, tylko to musi być coś ciekawego. teraz czekam z kim to wypróbuję. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 19:55 Żeby ten seks nie był taki odhumanizowany (tłum : o suchym pysku) : Odpowiedz Link
lupus76 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:00 Faktycznie bez wina ani rusz. Zwłaszcza, jeśli Ania w moherze chadza Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:08 gyubal_wahazar napisał: > Coś o seksie trzeba wymyśleć, żeby Was rozruszać. Jakieś pomysły ? Wystarczyłaby porządna literówka (albo 2) i już by się zaczęło dziać Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:34 Oj, ja się tam nie wstydzę, że lubię sobie pojeździć Odpowiedz Link
robert.83 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:36 A nie. przewidziało mi siem . Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:45 Ale ciekawe, temat seksu i wszyscy od razu tacy (r)obudzeni Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:50 Poczytać zawsze można ) Odpowiedz Link
robert.83 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 20:46 Nic nie mówiłem. To Ci się wydawało. Odpowiedz Link
lupus76 A rozmiar 14.10.10, 21:04 chyba ma znaczenie? Wersja dla Pań: Kiedyś, w trakcie boju z Francuzami - opowiada porucznik Rżewski. - Chwyciłem zamiast szabli swego ch*uja... - I co się stało?! - Dwóch zabiłem, nim dostrzegłem pomyłkę. Wersja dla Panów: Porucznik Rżewski jadąc z rozkazami specjalnymi, zatrzymał się w pewnej wiosce. Po kolacji, poszedł do stajni podrzucić siana swojej kobyłce i tam natnął się na córkę gospodarza, która też przypadkiem wyszła jakby tym samym celu. Widząc odwróconą tyłem zgiętą w pół młodą, słusznych rozmiarów kobietę, która nabierała owsa do miarki, mało nie zarżał. Podszedł, zadarł sukienkę i wprawnym ruchem wszedł na całą długość. - Blad!... wyszeptał. - Co się stało poruczniku? - Toż ona luźniejsza, niż u mojej kobyłki! - Bo waszej kobyłki jeszcze nasz ogier nie zaskoczył - wesoło odparła kobieta, nagarniając dalej owies. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: A rozmiar 14.10.10, 21:10 przychodzi baba do lekarza -panie doktorze, mąż mnie nie zaspokaja -to niech pani sobie weźmie kochanka -mam już i to też mało -to proszę wziąć jeszcze jednego -mam jeszcze trzech i to też nie wystarcza -hmm, rzeczywiście dziwne. wypisze pani receptę i proszę przyjsć za dwa tygodnie w domu baba kładzie receptę na stół i mówi do męża -widzisz? ja chora jestem a nie żadna k..wa! Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 21:24 Powinienes badania prowadzic. Dowiodłeś, że jednak wszystko kreci się wokół "sexu". Notuj to notuj - będziemy mieli co analizować na kolejnym S.A. A może nie dowiodłeś tylko potwierdziłeś No to mamy forum z nutka sexu Wrrr Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 21:58 to wiemy od czasów Freuda. on to tylko wykorzystał Odpowiedz Link
lupus76 Kolejne dwie 14.10.10, 21:32 pozycje: na bobra i na raka: Porucznik Rżewski przychodzi do Nataszy Rostowej z wizytą. - Natasza, właśnie wymyśliłem nową pozycję - nazwałem ją "pozycją na bobra". Chodż na schody. Porucznik i Natasza przechodzą na schody, porucznik ustawia Nataszę na czworakach. - Poruczniku, ja to znam. To jest na ..raka... - Nie, Natasza, w tej pozycji będziesz gryźć poręcz... Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Kolejne dwie 14.10.10, 21:39 A zapytam nieśmiało - czy to defekt, że nie lubię dowcipów? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Kolejne dwie 14.10.10, 21:42 Żaden defekt. A nie lubisz w ogóle, czy tylko o Rżewskim? Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 22:43 nie ma na pająka to na jeźdźca Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 14.10.10, 23:16 męskie silne ramie i wsparcie...to jest mi dziś potrzebne... a po wsparciu ....pomyślimy o tym i owym Odpowiedz Link
cimcirimcim_x Re: Wam też ktoś neta rąbnął ? ;) 15.10.10, 20:26 Piękna ankieta. A gdzie odwrócony jeździec? Mnie neta nikt nie rąbnął ale laptop to już tak, nieczynny tak więc mogę tylko oddać swój głos z doskoku. Oddaję na w/w Odpowiedz Link