Dodaj do ulubionych

ciekawość;)

01.01.11, 19:33
nie mam żadnych życzeń, zastanawiałam się dzisiaj co wydarzyło się w moim życiu do tych chwil,,.. – zdarzenia – które w znaczący sposób miały wpływ na moje decyzje, czasami dobre czasami złe, OsOby, o których myślałam podejmując decyzje w ostatnich kilku latach, zdarzenia które budowały moją dotychczasową bytność, Ciekawość – jestem ciekawa czy Ktoś – jeszcze – pojawi się w moim życiu… kto zmieni moje plany wink – jestem bardzo ciekawasmilesmile
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: ciekawość;) 01.01.11, 19:46
      Cześć Your smile

Słaby jestem w obszarach melancholinych, ale pozwól, że Cię przynajmniej przywitam smile Chyba kiedyś wpadłaś już do nas, czy się mylę ?
      • your_atrakcyjna Re: ciekawość;) 01.01.11, 19:56
        nie mylisz sięwink czasami jestem

to nie jest melancholia
        • gyubal_wahazar Re: ciekawość;) 01.01.11, 20:11
          Więc co ? Marzenia ?
          • your_atrakcyjna Re: ciekawość;) 01.01.11, 20:21
            już nie mam marzeń
            • gyubal_wahazar Re: ciekawość;) 01.01.11, 20:25
              W takim razie, poproszę o dłoń to powróżę wink
              • your_atrakcyjna Re: ciekawość;) 01.01.11, 20:29
                proszę bardzowink prosze wróżyć wróżbiciewink big_grin
                • gyubal_wahazar Re: ciekawość;) 01.01.11, 21:08
                  Wysoooooki brunet koło panienki się kręci. A nie. Dwu brunetów. Z tym że ten drugi to blondyn. A pierwszy woli chłopaków. I podróż widzę, długa podróż bo i linia baaardzo długa.
                  Śpiwór trzeba rychtować i karimatkę. I pętko krakowskiej. A resztę śpiwora upchać dębowym mocnym. I jak niejaki Mortek odtrąbi wsiadanego, do cyntrali trza co koń wyskoczy.
                  Aaa no i wielkie bogactwa przed Panią, więc czym wobec nich jest ta nędzna stówka za wróżbę ? wink

Jakieś pytania ?
                  • your_atrakcyjna Re: ciekawość;) 01.01.11, 21:36
                    bardzo optymistyczniewink

za rok sparwdzimy czy się wróżba spełniławink

a ta podróż to w samotni czy z brunetem?wink
                    • gyubal_wahazar Re: ciekawość;) 01.01.11, 21:48
                      Ale to już za następną stówkę smile Z ! smile
                      • your_atrakcyjna Re: ciekawość;) 01.01.11, 21:54
                        rzutem na blat - trzy stówki! - o info wróżbiarskie proszęwink
                        • gyubal_wahazar Re: ciekawość;) 01.01.11, 22:19
                          Uuuuch za 3 stówki to mogę nawet (prawie) dowolnego organa przepisać.
                          Ale jakie info wróżbiarskie ? Wyjawiłem wszystko jak na spowiedzi. Pewnie czy ten Romeo będzie wierny i zaradny ?
                          • your_atrakcyjna Re: ciekawość;) 01.01.11, 22:33
                            jestem wierna i zaradna za Romka i siebiewink
                            • gyubal_wahazar Re: ciekawość;) 01.01.11, 22:54
                              Zuch ! To o jakie jeszcze info Ci chodziło ? smile
                              • your_atrakcyjna Re: ciekawość;) 01.01.11, 23:36
                                Zuch !

wink w sile siławinksmilesmilesmilesmile
                                • gyubal_wahazar Re: ciekawość;) 01.01.11, 23:38
                                  A nawet vice versa ! Słuchasz Helki ? To najwyższy czas :
                                  www.youtube.com/watch?v=ciLphjzRk4I&feature=related smilesmile
                                  • your_atrakcyjna Re: ciekawość;) 02.01.11, 00:11
                                    big_grinbig_grin Helenka jest kulowawinkbig_grinbig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka