hellish.monster 05.01.11, 23:09 Wiesz, że ja to Ciebie normalnie adore i takie tam a dlaczego Flirtek nie teges? A może Roberto? a nie, bo on już chyba zajęty znaczy się - musimy same sobie radzić - spotkamy się i we dwie, i no wiesz... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temperufka Re: Tempi! 05.01.11, 23:12 uwielbiam cię! ))) robert ma mnie w dupie, ile to już łez wylałam od maja z tego powodu. a flirtek bardzo teges!!! bardzo! )))) tylko ja wybrakowana jestem. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Tempi! 05.01.11, 23:16 każda/ każdy z nas wybrakowany jest, więc nie ma co płakać... a jak masz ochotę płakać, to wypłacz się na mej obfitej piersi Odpowiedz Link
temperufka Re: Tempi! 05.01.11, 23:20 obfitej? wiesz, jak mi poprawić nastrój. )) ale szef kurnika naz tu zaraz wypieprzy za takie zachowanie, a może się przyłączy -jak myslisz? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Tempi! 05.01.11, 23:22 myślę, że zamiast wypieprzania wybrałby przyłączenie się ;~) Odpowiedz Link
temperufka Re: Tempi! 05.01.11, 23:27 on i flirtek to chyba ostatni porządni faceci na forum! ale pewnie już kims innym zainteresowani. bardziej zainteresowani. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Tempi! 06.01.11, 10:17 Ale hellishka pewnie nie ma trzech piersi, więc musiałybyście się zdecydować Odpowiedz Link
ane-tal Re: Tempi! 05.01.11, 23:54 że tak sie cichaczem wtrynie- jaka to jest obfita pierś? Helis mieszcze sie gdzieś tam w przedziale czy nie? Oczywiście ja sie nie bede między Was pchać, ale tak chciałam się chwilowo połechtać Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Tempi! 06.01.11, 10:18 hellish.monster napisała: > a jak masz ochotę płakać, to wypłacz się na mej obfitej piersi a czy ja też mogę? wiem, że temperufka ma pierwszeństwo, ale może nie jest taka zaborcza i się podzieli Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Tempi! 06.01.11, 11:35 hellish.monster napisała: > a co się stało, że płakać się chce? Płakać? Nieee W przyszłości postaram się jaśniej wyrażać Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Tempi! 06.01.11, 11:42 po prostu pretekstu szukasz, wiem wiem nie jestem taka głupia na jaką wyglądam Odpowiedz Link
temperufka Re: Tempi! 06.01.11, 14:31 jes! jes! jes! z tobą piękny zawsze sie podzielę. a helliszka pewnie pozwoli. )) Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Tempi! 06.01.11, 16:47 temperufka napisała: > jes! jes! jes! z tobą piękny zawsze sie podzielę. a helliszka pewnie pozwoli. : > ))) póki co nie wyraziła sprzeciwu, więc wszystko jest na dobrej drodze Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Tempi! 06.01.11, 01:07 temperufka napisała: > a flirtek bardzo teges!!! bardzo! )))) tylko ja wybrakowana jestem. Tu i w innych wątkach widać, że masz o mnie trochę błędne wyobrażenie. Ale taka już forumowa tradycja Odpowiedz Link
temperufka Re: Tempi! 06.01.11, 01:11 cicho!!! bo po nieogolonej dupie dostaniesz!!! mówi się "dobre masz kotek o mnie wyobrażenie'. powtórz! i spać dzieciaku! a nie tylko o podrywaniu albo o dopieszczaniu myslisz!!!! Odpowiedz Link