jagus15 26.10.10, 19:56 Drodzy kotoczanie. Czy to obciach jeśli założę rzecz z riboka do rezczy z adidasa? w mojej szkole się takei rzeczy tempi. A w waszej? Cyaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glamour_zombie Re: obciach? 26.10.10, 19:59 u mnie w szkole obcinają za to ręce i nogi a jak mnie tak zobaczy nauczyciel to jest jedno wielkie OMG!!! wyrzucili mnie ze szkoły 3 razy za takie coś .. ;/ wyleciałabym 4 raz ale miałam szczęście żal mi cie .. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: obciach? 26.10.10, 20:00 ale bez sensu ,tępią Cię za założenie dwóch różnych firm? Pewnie Ci co się w lumpach ubierają i ich nie stać. xD Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: obciach? 26.10.10, 20:02 obciach to ty sobie teraz robisz, ale na kotku -.- myślisz ze jesteś fajna bo powiesz że masz ciuchy z 'riboka' o_O jejku no ja też mam, nie musisz się tak chwalić -.- kretynka Odpowiedz Link Zgłoś
dzydzia.xd Re: obciach? 26.10.10, 20:25 obciach ? ; o pierwszy raz słyszę . ;d u nas sie na to uwagi nie zwraca ^^ ; ** . Odpowiedz Link Zgłoś
killme Re: obciach? 26.10.10, 20:02 Nieee, z jakiej racji obciach ?? u mnie w szkole to wszystkim zwisa bo wszyscy widzą tylko swój czubek nosa, ja nie mam takich problemów ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: obciach? 26.10.10, 20:10 po pierwsze ribok nie pisze się tak tylko reebok , masz dużo błędów , gdy piszesz , i jeśli się tak ubierzesz to będzie troche gupio wyglądało ! Odpowiedz Link Zgłoś