Dodaj do ulubionych

jak zakończyć

06.01.11, 19:38
związek...
tak mi się przypominało ( po przeczytaniu pary wpisów na dwóch blogachwink) jak miałam lat naście - wiem dawno to było - jak chłopak ze mną zarwał ( pomijając że nie miałam pojęcia że z nim jestem) o tak... zaśpiewał a ja się po tym zauroczyłam na amen.. potem sie okazało że on tak "wyrywa" - przyjaźnimy sie do dziśwink
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: jak zakończyć 06.01.11, 19:39
      Lecę na karty. Jak coś wymyślę na dziadku to nie omieszkam smile
    • rafae Re: jak zakończyć 06.01.11, 19:45
      i znów po porostu zadam pytanie... ee... znaczy dwa... : Jaki związek? Twój? wink
    • kawamija Re: jak zakończyć 06.01.11, 19:55

najlepiej szczerze.......chociaż jak jest szczerze od początku to być może nie ma potrzeby kończenia..........związku.

p.s. były często u Młodej bywa, czyli tez u mnie, i czasem się zastanawiam czy nie mam coś z głową, że pozwalam by bywał, łaził po domu, a czasem jeszcze jeżdził moim samochodem z Młodą....ale jak Młoda zadowolona chyba jest oki....
      • madalenka25 Re: jak zakończyć 06.01.11, 22:29
        wiesz Kawa gdy są wspólne dzieci to jest trudniej.. mi jest przykro, że były traci na własne życzenie kontakt z Młodą.. więc jeśli u Ciebie mają dobry kontakt i Młoda nie robi sobie nadziei że będziecie razem to dobrze...

ja tu raczej w ramach wspomnień historycznych....
        • rafae Re: jak zakończyć 06.01.11, 22:34
          "ja tu raczej w ramach wspomnień historycznych...."
          więc niczego nie kończ.
          Ja mam te duuużo wspomnień. wink
          Podzielimy się.
          W ramach historii?
          a może w ramach histerii?
          • madalenka25 Re: jak zakończyć 06.01.11, 22:42
            Rafe ja nic nie kończę.. pisałam o sytuacji gdy miałam 17 lat wink
        • kawamija Re: jak zakończyć 06.01.11, 22:46

wiesz, mój ex może się z Młodą spotykać kiedy tylko chce.....w tym oczywiście te dni, które jesteśmy na stale umówieni.....czy to jest dobry kontakt ? nie wiem......wiem że teraz są razem w kinie, wcześniej ze mną pogotowała troszkę....więc pewnie jest zadowolona z tego, jak mija dzień wink

powiem jedno: on sam buduje relacje z Młodą, ja sama....ale Młoda ma ojca i matkę, i ma mieć tego świadomość....jakoś to się kręci wszystko...jak się kończyło oboje nie chcieliśmy być ze sobą i tyle....a teraz jesteśmy po prostu rodzicami tego samego dziecka i jakoś to funcjonuje .......oczywiście raz lepiej, raz gorzej wink......

jeśli Twój ex nie dba o czas dla Córki....pozostaje powiedzieć tylko, sam wybiera....poza tym dzieci naprawdę dużo widzą...i kiedyś ocenią......
          • madalenka25 Re: jak zakończyć 06.01.11, 22:52
            ja to wiem
            i wiem , że on sobie nie radzi zupełnie w rozmowach z nią..
            są oboje charakterni i bardzo do siebie podobni a ja nie chce być już rozjemcą..
            on ją zawiódł parę razy a ona boi się mu znów zaufać - no to nie mam wpływu
    • zimna_alaska Re: jak zakończyć 06.01.11, 22:45
      nie on jeden, ten twój, wyrywał na piosenki SDM smile. raczej to była powszechna praktyka i sama przyznasz że skuteczna.

jak zakończyć? nie ma odpowiedzi. zawsze jest inaczej bo każdy związek jest inny. jedno się nie zmienia: trzeba zdecydować że ten związek czas skończyć.
      • madalenka25 Re: jak zakończyć 06.01.11, 22:54
        no wiesz Alaska sama grałam ich piosenki więc wiem jak działają...
        • zimna_alaska Re: jak zakończyć 06.01.11, 23:12
          pozostaje zapytać kto nie grał?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka