emi-26 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:23 o tak, zdecydowanie Kiedys taki jeden powiedzial mi, ze potrafie zrobic z igly widly a do tego jescze stworzyc cala ideologie i z perspektywy czasu, jestem sklonna sie z nim zgodzic. Odpowiedz Link
fripo Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:34 nooooooooo a potem chłopak o powieszeniu się myśli!!!! Odpowiedz Link
emi-26 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:37 Fripuś nie, chlopak do dzis walczy, zeby pokazac mi, ze nie tedy droga, a ja jestem pilna uczennica Odpowiedz Link
beja_81 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:39 No wiesz...to widocznie taki chłopak, który się szybko poddaje. Odpowiedz Link
fripo Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:44 No żesz kurwa mać, po chuj jakieś gierki prowadzić??? 10 lat na kolanach się płaszczyć, żeby jaśnie pani w końcu łaskawie się zgodziła????? Głupiego robota Odpowiedz Link
beja_81 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:51 oj jak Ty byś mi z taką mową wyskoczył, to byś żadnych szans nie miał...nawet NIE byś nie usłyszał Odpowiedz Link
fripo Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:59 Każdy se czasem przeklnie, ja mam ku temu dobry czas A co byś poradziła choopakowi, który zabujał się w mężatce nie wiedząc o tym, że męża ma?? wiem wiem obujac się , ale to łatwo napisać a trudno wykonać Ps. A Wy kobiety potrzebujecie urządzać te cyrki z adorowaniem?? po co to jest dowartościować się?? a może po to, żeby nie pomyśleli sobie o Was, że jestście łatwe?? Sory dla mnie to goopota większa niż te moje wydumane komplesky Odpowiedz Link
beja_81 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 14:04 fripo napisał: > Każdy se czasem przeklnie, ja mam ku temu dobry czas wierz mi nie każdy > A co byś poradziła choopakowi, który zabujał się w mężatce nie wiedząc o tym, ż > e męża ma?? wiem wiem obujac się , ale to łatwo napisać a trudno wykonać Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie, a ja dodam, że nawet miłość niespełniona może nas dowartościować...ale pchać się w taki układ to nie ma sensu. > Ps. A Wy kobiety potrzebujecie urządzać te cyrki z adorowaniem?? po co to jest > dowartościować się?? a może po to, żeby nie pomyśleli sobie o Was, że jestście > łatwe?? Sory dla mnie to goopota większa niż te moje wydumane komplesky Przecież Wy faceci lubicie zdobywać...zwierzyna podana na tacy już nie smakuje tak jak ta, którą się samemu zdobyło...przecież to Wasza filozofia Odpowiedz Link
fripo Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 14:09 > Przecież Wy faceci lubicie zdobywać...zwierzyna podana na tacy już nie smakuje > tak jak ta, którą się samemu zdobyło...przecież to Wasza filozofia dupa wołowa nie każdy Odpowiedz Link
beja_81 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 14:13 A widzisz...tak samo jest z kobietami...nie każda Odpowiedz Link
samysliciel Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 13:36 po przeczytaniu tej historyjki nabrałem chęci do tańca, jest może jakaś chętna? Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 13:43 Nie ma problemu. Jeśli trafi się dobra partnerka do tańca to każda muzyka dobra jest Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:02 Samyyy, zaproponuj lekcję tańca bez muzyki Odpowiedz Link
emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:16 Gubis, bez muzyki, z zamknietymi oczetami, we dwoje, tanczy sie najlepiej Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:17 Emi Nie umiem zgodzić się bardziej Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:25 No to w końcu jak tańczymy dziewczyny, z muzyką czy bez? Odpowiedz Link
emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:27 Hi, hi, dla mnie bez roznicy, beja? Do czego tańczymy? Odpowiedz Link
poohatkowa Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:26 Przetańczyć z Tobą chcę całą noc.. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:32 samysliciel napisał: > po przeczytaniu tej historyjki nabrałem chęci do tańca, jest moż > e jakaś chętna? a propo to taki taniec mi się nasuwa Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:39 O kurcze, ja myślałem że nie będę w stanie za Tobą nadążyć ale ten filmik wlał nadzieje w me serce Z dumą napiszę, że mogę Ci ofiarować lepszy taniec Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:52 A zwróciłaś może uwagę, że jesteśmy prekursorami na skalę światową gdyż zapoczątkowaliśmy taniec co zwie się... międzymiastowy W tym przypadku na linii Łódź-Wrocław Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:05 Oczywiście! Gdańsk-Łódź-Wrocław czyli taniec trójmiejski Gdyby koleżanka miała wizytówkę nie doszło by do nietaktu z mej strony Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:11 No ja myślę, jako starszy wizytówkowy na tym forum muszę dopilnować by każdy wizytówkę miał Odpowiedz Link
beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:05 No właśnie właśnie, Sami My tu nie sami ...taki trójkącik taneczny powstał... Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:14 Mnie nie przeszkadza poznawanie nowych układów tanecznych natomiast jeśli Tobie nie pasuje, możemy wrócić do układu klasycznego tylko ja chyba będę musiał się wtedy rozdwoić aby żadna z Was nie czekała Odpowiedz Link
beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:18 samysliciel napisał: > Mnie nie przeszkadza poznawanie nowych układów tanecznych natomi > ast jeśli Tobie nie pasuje, możemy wrócić do układu klasycznego tylko ja chyba > będę musiał się wtedy rozdwoić aby żadna z Was nie czekała Mnie też nie przeszkadza...klasyczne układy są zbyt uniwersalne...tańczymy w tyle ile się zgłosiło Odpowiedz Link
emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:18 Sam, spokojnie, z checia pobawie sie sama Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:24 No niby jest, tylko mam nadzieję że to dopiero zalążek wizytówki Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:21 Nic z tego, tańczymy i bawimy się razem Odpowiedz Link
emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:26 No niby jest i tak, na szybko To wezmy sie za raczki i w koleczko Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:32 Niczym dzieci-kwiaty zatańczmy w kółeczko, może zima odejdzie i będzie cieplutko Odpowiedz Link
beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:36 Ok zatańczę z wami jedno kółeczko, a potem mnie wygońcie Bo znów się wciągam w forum Odpowiedz Link
emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:41 Beju, i super, nie zmykaj, we trojke jest super Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:53 A gdzie Ty chcesz uciekać? Jeśli zakręciło Ci się od tych kółeczek w głowie to napisz, że idziesz się napić wody i zaraz wracasz Poza tym jest jeszcze wiele innych układów tanecznych, dziewczyny zaproponujcie coś, Wy przecież w końcu kochacie tańczyć i wiecie co w nim najlepsze Odpowiedz Link
emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:59 Na trzy Do tego obroty, jakis odchyl mojej glowy w tyl z podtrzymaniem i masz układ Odpowiedz Link
beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:59 samysliciel napisał: > A gdzie Ty chcesz uciekać? Jeśli zakręciło Ci się od tych kółecz > ek w głowie to napisz, że idziesz się napić wody i zaraz wracasz Chcę uciekać...bo takie siedzenie przed komputerem nie wróży nic dobrego . Z tym, że potraficie mnie przekonać bym została. > Poza tym jest jeszcze wiele innych układów tanecznych, dziewczyny zaproponujcie > coś, Wy przecież w końcu kochacie tańczyć i wiecie co w nim najlepsze Byle żadnych wolnych kawałków...to jeszcze nie ten etap znajomości he he he... może taki układ - stary Odpowiedz Link
emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:04 Sam, i ja i beja juz nawymyslalysmy uklady, teraz twoja kolej Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:14 > Chcę uciekać...bo takie siedzenie przed komputerem nie wróży nic dobrego . Z > tym, że potraficie mnie przekonać bym została. Uuu ktoś tu ma złe doświadczenia z siedzenia przed komputerem, nie pozostaje nic innego jak poprawić Twoje postrzeganie znajomości internetowych, Emi pomożesz w tej terapii? > Byle żadnych wolnych kawałków...to jeszcze nie ten etap znajomości he he he. Ma się rozumieć, nie od razu Kraków zbudowano > może taki układ - stary Świetny układ, można tańczyć dowolną liczbą a może jak się wykażemy nieprzeciętnymi umiejętnościami to zostaniemy tancerzami Lady Gagi Ps. który ze śpiewających Panów wpadł Ci w oko? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:22 samysliciel napisał: > Uuu ktoś tu ma złe doświadczenia z siedzenia przed komputerem, n > ie pozostaje nic innego jak poprawić Twoje postrzeganie znajomości internetowyc > h, Emi pomożesz w tej terapii? Przeżywam w tej chwili niejakie de ja vu Mam bardzo dobre doświadczenia związane z internetowymi znajomościami... > Ps. > który ze śpiewających Panów wpadł Ci w oko? Oj To trochę nie mój przedział wiekowy Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:28 beja_81 napisała: > Przeżywam w tej chwili niejakie de ja vu > Mam bardzo dobre doświadczenia związane z internetowymi znajomościami... Czyli zwyczajnie nie chcesz "przedobrzyć", stąd ograniczenia czasowe przy siedzeniu przed kompem > > Ps. > > który ze śpiewających Panów wpadł Ci w oko? > Oj To trochę nie mój przedział wiekowy OK, tak tylko spytałem, informacje zbieram... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:33 samysliciel napisał: > Czyli zwyczajnie nie chcesz "przedobrzyć", stąd ograniczenia cza > sowe przy siedzeniu przed kompem dokładnie tak > OK, tak tylko spytałem, informacje zbieram... Informacje? Ale, że co ...o mnie informacje ? Mam się zacząć bać, he he he ? Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:38 beja_81 napisała: > Informacje? Ale, że co ...o mnie informacje ? Mam się zacząć bać, he he he > ? Nie, zwyczajnie ciekawią mnie ciekawi ludzie hehe Emi uciekła, zatańczymy w tym czasie coś klasycznego, jaką sambę czy inne tango? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:45 samysliciel napisał: > Nie, zwyczajnie ciekawią mnie ciekawi ludzie hehe bycie dla kogoś ciekawym nawet mi odpowiada > Emi uciekła, zatańczymy w tym czasie coś klasycznego, jaką sambę czy >inne tango ? może to? Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:56 Tańca to w tym klipie jest nie za dużo, nie mniej przedstawiona została ładna historia, taka... romantyczna Odpowiedz Link
beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 17:04 Chodziło mi bardziej o rytm do tańca... A teraz już naprawdę będę znikać, bo trzeba się trochę pouczyć Odpowiedz Link
samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 17:08 OK dzięki za taniec i owocnej nauki życzę Odpowiedz Link
foie_gras Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:50 [url=http://www.youtube.com/watch?v=V0UcQDUR-fU]Jakoś tak a propos dzieci-kwiatów i zimy mi się skojarzyło[/url] Odpowiedz Link
emi-26 Re: ech, życie... 09.01.11, 18:07 Hi, hi, to by sie zgadzało poprosze tego pierwszego pana Odpowiedz Link