Dodaj do ulubionych

coś w tym jest ;) ...

09.01.11, 13:16
https://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1294335583_by_loskocurros_500.jpg
Obserwuj wątek
    • emi-26 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:23
      o tak, zdecydowaniesmile Kiedys taki jeden powiedzial mi, ze potrafie zrobic z igly widly a do tego jescze stworzyc cala ideologiesmile i z perspektywy czasu, jestem sklonna sie z nim zgodzic.smile
    • fripo Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:34
      nooooooooo a potem chłopak o powieszeniu się myśli!!!!tongue_out
      • emi-26 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:37
        Fripuśsmile nie, chlopak do dzis walczy, zeby pokazac mi, ze nie tedy droga, a ja jestem pilna uczennicasmile
        • fripo Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:49
          o co on walczy??
      • beja_81 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:39
        No wiesz...to widocznie taki chłopak, który się szybko poddaje.
        • fripo Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:44
          No żesz kurwa mać, po chuj jakieś gierki prowadzić??? 10 lat na kolanach się płaszczyć, żeby jaśnie pani w końcu łaskawie się zgodziła????? Głupiego robotabig_grin
          • beja_81 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:51
            oj jak Ty byś mi z taką mową wyskoczył, to byś żadnych szans nie miał...nawet NIE byś nie usłyszał
            • fripo Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 13:59
              big_grinKażdy se czasem przeklnie, ja mam ku temu dobry czasbig_grin
              A co byś poradziła choopakowi, który zabujał się w mężatce nie wiedząc o tym, że męża ma??
              wiem wiem obujac się , ale to łatwo napisać a trudno wykonać
              Ps. A Wy kobiety potrzebujecie urządzać te cyrki z adorowaniem?? po co to jest dowartościować się?? a może po to, żeby nie pomyśleli sobie o Was, że jestście łatwe?? Sory dla mnie to goopota większa niż te moje wydumane kompleskybig_grin
              • beja_81 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 14:04
                fripo napisał:

> big_grinKażdy se czasem przeklnie, ja mam ku temu dobry czasbig_grin

wierz mi nie każdy smile

> A co byś poradziła choopakowi, który zabujał się w mężatce nie wiedząc o tym, ż
                > e męża ma?? wiem wiem obujac się , ale to łatwo napisać a trudno wykonać

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie, a ja dodam, że nawet miłość niespełniona może nas dowartościować...ale pchać się w taki układ to nie ma sensu.

> Ps. A Wy kobiety potrzebujecie urządzać te cyrki z adorowaniem?? po co to jest
                > dowartościować się?? a może po to, żeby nie pomyśleli sobie o Was, że jestście
                > łatwe?? Sory dla mnie to goopota większa niż te moje wydumane kompleskybig_grin

Przecież Wy faceci lubicie zdobywać...zwierzyna podana na tacy już nie smakuje tak jak ta, którą się samemu zdobyło...przecież to Wasza filozofia wink
                • fripo Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 14:09
                  > Przecież Wy faceci lubicie zdobywać...zwierzyna podana na tacy już nie smakuje
                  > tak jak ta, którą się samemu zdobyło...przecież to Wasza filozofia wink

dupa wołowabig_grin nie każdybig_grin
                  • beja_81 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 14:13
                    A widzisz...tak samo jest z kobietami...nie każdawink
                    • emi-26 Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 14:18
                      O to to bejasmile
                    • fripo Re: coś w tym jest ;) ... 09.01.11, 14:22
                      Idę Gianna czeka na mniesmile
    • samysliciel Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 13:36
      po przeczytaniu tej historyjki nabrałem chęci do tańca, jest może jakaś chętna? wink big_grin
      • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 13:38
        ok, ale do tego wink
        • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 13:42
          Sam, ja, ja !tongue_out
        • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 13:43
          Nie ma problemu. Jeśli trafi się dobra partnerka do tańca to każda muzyka dobra jest wink
          • gyubal_wahazar Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:02
            Samyyy, zaproponuj lekcję tańca bez muzyki wink
            • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:16
              Gubis, bez muzyki, z zamknietymi oczetami, we dwoje, tanczy sie najlepiejtongue_out
              • gyubal_wahazar Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:17
                Emi smile Nie umiem zgodzić się bardziej
                • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:18
                  coś w tym jest smile
                  • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:25
                    No to w końcu jak tańczymy dziewczyny, z muzyką czy bez? wink
                    • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:27
                      Hi, hi, dla mnie bez roznicy, beja? Do czego tańczymy?smile
                      • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:30
                        Tańczymy smile a jakże
                • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:20
                  Nosmile
                  • poohatkowa Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:26
                    Przetańczyć z Tobą chcę całą noc..wink
                    • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:35
                      Pani prosi, Pani ma smile
      • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:32
        samysliciel napisał:

> po przeczytaniu tej historyjki nabrałem chęci do tańca, jest moż
        > e jakaś chętna? wink big_grin

a propo to taki taniec mi się nasuwa wink
        • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:39
          O kurcze, ja myślałem że nie będę w stanie za Tobą nadążyć ale ten filmik wlał nadzieje w me serce big_grin Z dumą napiszę, że mogę Ci ofiarować lepszy taniec wink
          • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:47
            smilesmilesmile super już mnie nogi porwały w tany wink
            • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 14:52
              A zwróciłaś może uwagę, że jesteśmy prekursorami na skalę światową gdyż zapoczątkowaliśmy taniec co zwie się... międzymiastowy big_grin W tym przypadku na linii Łódź-Wrocław smile
              • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:00
                i Gdańsk kochanismile
                • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:05
                  Oczywiście! Gdańsk-Łódź-Wrocław czyli taniec trójmiejski smile
                  Gdyby koleżanka miała wizytówkę nie doszło by do nietaktu z mej strony wink
                  • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:08
                    No taksmile Wizytówka sie zrobismile
                    • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:11
                      No ja myślę, jako starszy wizytówkowy na tym forum muszę dopilnować by każdy wizytówkę miał wink
                • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:05
                  No właśnie właśnie, Sami My tu nie sami wink...taki trójkącik taneczny powstał...
                  • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:14
                    Mnie nie przeszkadza poznawanie nowych układów tanecznych natomiast jeśli Tobie nie pasuje, możemy wrócić do układu klasycznego tylko ja chyba będę musiał się wtedy rozdwoić aby żadna z Was nie czekała wink
                    • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:18
                      samysliciel napisał:

> Mnie nie przeszkadza poznawanie nowych układów tanecznych natomi
                      > ast jeśli Tobie nie pasuje, możemy wrócić do układu klasycznego tylko ja chyba
                      > będę musiał się wtedy rozdwoić aby żadna z Was nie czekała wink

Mnie też nie przeszkadza...klasyczne układy są zbyt uniwersalne...tańczymy w tyle ile się zgłosiło smile
                    • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:18
                      Sam, spokojnie, z checia pobawie sie samasmile
                      • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:21
                        i już wizytówka jest smile
                        • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:24
                          No niby jest, tylko mam nadzieję że to dopiero zalążek wizytówki smile
                      • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:21
                        Nic z tego, tańczymy i bawimy się razem smile
                        • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:26
                          No niby jest i tak, na szybkosmile
                          To wezmy sie za raczki i w koleczkosmile
                          • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:32
                            Niczym dzieci-kwiaty zatańczmy w kółeczko,
                            może zima odejdzie i będzie cieplutko smile
                            • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:35
                              Mnie juz jest cieplutkosmile
                            • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:36
                              Ok zatańczę z wami jedno kółeczko, a potem mnie wygońcie wink
                              Bo znów się wciągam w forum smile
                              • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:41
                                Beju, i super, nie zmykaj, we trojke jest supersmile
                                • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:43
                                  smile to prawda
                                  • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:53
                                    A gdzie Ty chcesz uciekać? Jeśli zakręciło Ci się od tych kółeczek w głowie to napisz, że idziesz się napić wody i zaraz wracasz smile

Poza tym jest jeszcze wiele innych układów tanecznych, dziewczyny zaproponujcie coś, Wy przecież w końcu kochacie tańczyć i wiecie co w nim najlepsze wink
                                    • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:59
                                      Na trzysmile Do tego obroty, jakis odchyl mojej glowy w tyl z podtrzymaniem i masz układsmile
                                    • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:59
                                      samysliciel napisał:

> A gdzie Ty chcesz uciekać? Jeśli zakręciło Ci się od tych kółecz
                                      > ek w głowie to napisz, że idziesz się napić wody i zaraz wracasz smile

Chcę uciekać...bo takie siedzenie przed komputerem nie wróży nic dobrego wink. Z tym, że potraficie mnie przekonać bym została.

> Poza tym jest jeszcze wiele innych układów tanecznych, dziewczyny zaproponujcie
                                      > coś, Wy przecież w końcu kochacie tańczyć i wiecie co w nim najlepsze wink

Byle żadnych wolnych kawałków...to jeszcze nie ten etap znajomości wink he he he...
                                      może taki układ - stary
                                      • emi-26 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:04
                                        Sam, i ja i beja juz nawymyslalysmy uklady, teraz twoja kolejsmile
                                        • samysliciel może być 09.01.11, 16:32
                                          taki układ
                                          wink ?
                                      • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:14

> Chcę uciekać...bo takie siedzenie przed komputerem nie wróży nic dobrego wink. Z
                                        > tym, że potraficie mnie przekonać bym została.

Uuu ktoś tu ma złe doświadczenia z siedzenia przed komputerem, nie pozostaje nic innego jak poprawić Twoje postrzeganie znajomości internetowych, Emi pomożesz w tej terapii? wink

> Byle żadnych wolnych kawałków...to jeszcze nie ten etap znajomości wink he he he.

Ma się rozumieć, nie od razu Kraków zbudowano wink

> może taki układ - stary

Świetny układ, można tańczyć dowolną liczbą a może jak się wykażemy nieprzeciętnymi umiejętnościami to zostaniemy tancerzami Lady Gagi wink

Ps.
                                        który ze śpiewających Panów wpadł Ci w oko? wink
                                        • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:22
                                          samysliciel napisał:

> Uuu ktoś tu ma złe doświadczenia z siedzenia przed komputerem, n
                                          > ie pozostaje nic innego jak poprawić Twoje postrzeganie znajomości internetowyc
                                          > h, Emi pomożesz w tej terapii? wink

Przeżywam w tej chwili niejakie de ja vu smile
                                          Mam bardzo dobre doświadczenia związane z internetowymi znajomościami...

> Ps.
                                          > który ze śpiewających Panów wpadł Ci w oko? wink
                                          Oj To trochę nie mój przedział wiekowy wink
                                          • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:28
                                            beja_81 napisała:

> Przeżywam w tej chwili niejakie de ja vu smile
                                            > Mam bardzo dobre doświadczenia związane z internetowymi znajomościami...

Czyli zwyczajnie nie chcesz "przedobrzyć", stąd ograniczenia czasowe przy siedzeniu przed kompem smile

> > Ps.
                                            > > który ze śpiewających Panów wpadł Ci w oko? wink
                                            > Oj To trochę nie mój przedział wiekowy wink

OK, tak tylko spytałem, informacje zbieram... wink
                                            • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:33
                                              samysliciel napisał:

> Czyli zwyczajnie nie chcesz "przedobrzyć", stąd ograniczenia cza
                                              > sowe przy siedzeniu przed kompem smile

dokładnie tak smile

> OK, tak tylko spytałem, informacje zbieram... wink

Informacje? Ale, że co ...o mnie informacje wink? Mam się zacząć bać, he he he smile?
                                              • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:38
                                                beja_81 napisała:

> Informacje? Ale, że co ...o mnie informacje wink? Mam się zacząć bać, he he he smile
                                                > ?

Nie, zwyczajnie ciekawią mnie ciekawi ludzie hehe smile

Emi uciekła, zatańczymy w tym czasie coś klasycznego, jaką sambę czy inne tango? wink
                                                • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:45
                                                  samysliciel napisał:
                                                  > Nie, zwyczajnie ciekawią mnie ciekawi ludzie hehe smile

bycie dla kogoś ciekawym nawet mi odpowiada smile

> Emi uciekła, zatańczymy w tym czasie coś klasycznego, jaką sambę czy >inne tango ? wink

może to?
                                                  • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 16:56
                                                    Tańca to w tym klipie jest nie za dużo, nie mniej przedstawiona została ładna historia, taka... romantyczna smile
                                                  • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 17:04
                                                    Chodziło mi bardziej o rytm do tańca...smile

A teraz już naprawdę będę znikać, bo trzeba się trochę pouczyć smile
                                                  • samysliciel Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 17:08
                                                    OK dzięki za taniec i owocnej nauki życzę smile
                                                  • beja_81 Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 17:09
                                                    dzięki smile
                            • foie_gras Re: Nie wiem dlaczego ale 09.01.11, 15:50
                              [url=http://www.youtube.com/watch?v=V0UcQDUR-fU]Jakoś tak a propos dzieci-kwiatów i zimy mi się skojarzyło[/url]
    • hellish.monster ech, życie... 09.01.11, 17:35
      https://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1294565202_by_Damil_500.jpg
      • emi-26 Re: ech, życie... 09.01.11, 18:07
        Hi, hi, to by sie zgadzałosmile poprosze tego pierwszego panasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka