puk_puk3 14.01.11, 00:48 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimna_alaska Re: Walentynkowy Bal dla Singli 14.01.11, 09:04 już lecę tylko się rozpędzę Odpowiedz Link
bursztynula Re: Walentynkowy Bal dla Singli 14.01.11, 09:12 a ja bym sę poszedł... ale nie tak całkiem sam tylko z jakom grupom... może nie akurat tam i może nie wtedy... a karnawał długi, szkoda by było przegapić... (i cicho jeszcze powiem, że oświetlenie nie zostało całkiem usunięte...) Odpowiedz Link
bursztynula Re: Walentynkowy Bal dla Singli 14.01.11, 09:20 ciiiii innym wolno a mnie nie?? albo to nie można się wypowiedzieć jak człowiek (rodzaj męski)... Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Walentynkowy Bal dla Singli 14.01.11, 09:33 nie wolno i już! wyłącznie szybko. a co z tym oświetleniem? Odpowiedz Link
bursztynula Re: Walentynkowy Bal dla Singli 14.01.11, 10:42 ale w piątek to mi się nie chce szybko... to się jeszcze zastanowię a z oświetleniem - a to znam taki jeden lokal, gdzie się można czasem w miarę kulturalnie pobawić, tylko kartę wstępu trzeba sobie wcześniej wyrobić to taki rodzaj podziemia... więc oświetlenie potrzebne... Odpowiedz Link
ane-tal Re: Walentynkowy Bal dla Singli 14.01.11, 09:41 ja bym sę poszedł - Ulka o Tobie co? No mi też bardziej chodzi o zabawę niż o imprezę singlową przecież Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Walentynkowy Bal dla Singli 14.01.11, 10:26 no widzisz Ulek? już nie będziesz tańcował i pił. nie tam. życie jest okrótne. Odpowiedz Link
bursztynula Re: Walentynkowy Bal dla Singli 14.01.11, 10:39 ha! mam fotograficzną pamięć wszystko zapamiętałem no może prawie wszystko... Odpowiedz Link
uny Re: Walentynkowy Bal dla Singli 14.01.11, 10:47 jesli jesteście zainteresowane prześlę wam dane na priv. główny post traktuje jako spam. Odpowiedz Link