tygrysgreen 09.06.11, 10:22 dla relaksu która najładniejsza? Lesh, Lupus, Slayerka proszę o odpowiedni podkład muzyczny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
user0001 Re: sztuki trochę 09.06.11, 14:05 Żadna mi nie podchodzi. "Upiększanie się" bliznami, tatuażami czy przesadnym kolczykowaniem jest moim zdaniem w złym guście. Odpowiedz Link
user0001 Re: sztuki trochę 09.06.11, 14:18 Helliszko, masz dar do komizmu Tak dobrego żartu sytuacyjnego już dawno nie czytałem. Ty pisząca "Zgadzam się" pod stwierdzeniem "nadmierne kolczykowanie jest w złym guście"... należą się oklaski. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: sztuki trochę 09.06.11, 15:02 Panie Mądry Po pierwsze - ja na pewno nie jestem nadmiernie wykolczykowana. Po drugie - tak! zdecydowanie potwierdzam to, że "nadmierne kolczykowanie jest w złym guście" Wczoraj popołudnie musiałam spędzić w W-wie poruszając się środkami komunikacji miejskiej i miałam okazję popatrzeć na ludzi. Widziałam kilka dziewczyn - ślicznych na buźce, ale z kilkoma kolczykami na twarzy, ze strasznie podziurawionymi uszami - i nie, nie podobało mi się to bardzo! W piercingu, tak jak we wszystkim, należy zachować umiar. A za oklaski dziękuję. Odpowiedz Link
user0001 Re: sztuki trochę 09.06.11, 15:08 Zdradzę Ci mały sekret... One też nie uważały się za nadmiernie wykolczykowane Odpowiedz Link
hellish.monster Re: sztuki trochę 09.06.11, 15:16 To teraz w tym miejscu mogłabym się rozpocząć niesamowita dyskusja co dla kogo co znaczy. Odpowiedz Link
user0001 Re: sztuki trochę 09.06.11, 15:19 Forum stworzono dla dyskusji, ale ta byłaby mocno przewidywalna, zaczęlibyśmy od świętego oburzenia, a potem przy odrobinie dobrej woli doszlibyśmy do wniosku: Piękno jest w oku patrzącego. (lub czegoś podobnie brzmiącego) Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: sztuki trochę 09.06.11, 14:18 Juzer, podoba mi się twoja szczerość w wypowiedziach, lubię ludzi bezpośrednich, ale to tutaj przecież to żart. nie bądźmy tacy ciągle serio. skoro nie ma do tej pory podkładu muzycznego to ja coś wrzucę, dla odmiany męskiego czy pokochałabyś potwora? Odpowiedz Link
user0001 Re: sztuki trochę 09.06.11, 14:25 Zdaję sobie sprawę, ale dobre żarty zyskują na opowiedzeniu ich ze śmiertelnie poważną miną. ps. Kojarzysz może podobny zestaw disnejowskich postaci pokazujący ewolucję roli kobiety w popkulturze XX wieku (i początku XXI) na podstawie postaw księżniczek w disnejowskich kreskówkach Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: sztuki trochę 09.06.11, 14:30 kojarzę a teraz znalazłam coś takiego przepis na wzruszającą historię Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: sztuki trochę 09.06.11, 22:32 No i nakryłaś Lesia, Tygrysko. Już wiadomo, gdzie się szlaja Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: sztuki trochę 09.06.11, 22:40 ciii nie wygadamy nikomu, na razie, będziemy go szantażować Odpowiedz Link
slayerhood-ka podkład zapodaję 09.06.11, 15:36 ponieważ ani jedna mi nie przypadła, no i jakieś takieś mało okreslone, podaję co następuje www.youtube.com/watch?v=VKh1IfwKbIQ Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: podkład zapodaję 09.06.11, 15:54 user0001 napisał: > Dobre energiczne i radosne mam nadzieję, że to nie ironia Odpowiedz Link
user0001 Re: podkład zapodaję 09.06.11, 16:12 Wręcz przeciwnie, to jeden z nielicznych rodzajów muzyki metalowej który trawię. Grają ciężko, ale brzmienie jest radosne, energetyczne. Zaś warstwa tekstowa, po wczorajszym obejrzeniu "Kac Vegas w Bangkoku", powoduje że na mordce pojawia się uśmiech jak banan. (dla nie wtajemniczonych, w filmie pojawia się she male i sytuacja robi się bardzo zabawna). Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: sztuki trochę 09.06.11, 22:48 Alicja na haju - ciekawe, z czego ona tę herbatkę pije? Odpowiedz Link