tygrysgreen 01.07.11, 10:11 jako była pewnego wędkarza mogę z całą pewnością powiedzieć że: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysgreen Re: wędkarstwo 01.07.11, 15:27 pewnie ze nie wszystko jest jeszcze biżuteria ale ja w sumie nie o tym, a o moim wstręcie do wędkowania i niechęci do wędkarzy bo to co Tygryski lubią najbardziej w gorący, letni dzień, to wspólne z kochaniem wylegiwanie się nad jeziorkiem. a to, czego nienawidzą, to gdy kochanie poza swą wędką świata nie widzi i okazuje się że wspólna, romantyczna wyprawa na wilgotne łono natury zamienia się w samotne czekanie aż panu coś się złapie. brrrr Odpowiedz Link
user0001 Re: wędkarstwo 01.07.11, 15:29 To wędkarz nie wiedział, że na ryby najlepiej łapie się o wschodzie słońca? Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: wędkarstwo 01.07.11, 15:57 user0001 napisał: > To wędkarz nie wiedział, że na ryby najlepiej łapie się o wschodzie słońca? ....a to chyba jakieś zagorzałe nimfy się łapie Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: wędkarstwo 01.07.11, 16:07 wędkarz z gatunku tych co to żadnej wodzie nie przepuści, byle kija zamoczyć Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: wędkarstwo 01.07.11, 16:18 łowił bo to wspominki z przeszłości, na szczęście co teraz to nie wiem Odpowiedz Link