Dodaj do ulubionych

głupota...

07.08.11, 11:53
Nikt nie zna jej lepiej niż ja. Nikt nie jest lepszym okazem głupoty niż ja... Ale najgorsze jest to, że nie potrafię uciec spod jej opiekuńczych skrzydeł...

Miałam zapomnieć, poznawać ludzi... może zauroczyć się kimś innym /miałam nadzieję, że to łatwo przyjdzie/ noooo i.. za każdym razem jest nie ten usmiech, nie te oczy, nie ten wesoły wyraz twarzy...
A ostatnio zrezygnowałam ze spotkania z kimś, bo On chciał się spotkać... I spędziłam wieczór samotnie, bo nawet nie zadzwonił... I wiem, widzę każdego dnia, ze on nie jest moim ideałem, że tak wiele mu brakuje, ze nie jest nawet takim filozofem jakim być powinien, ale...
Kochana Redakcjo wink jak od tego uciec(?)
Obserwuj wątek
    • s-t-x Re: głupota... 07.08.11, 11:59
      taki Twój Los
    • s-t-x Re: głupota... 07.08.11, 12:04
      wspinaczka rowerowa pomaga na rozterki i wątpliwości
      • a-g-l-a-j-a Re: głupota... 07.08.11, 12:30
        Ale ja nie mam rozterek i wątpliwości... Wiem czego chcę i czego nie chcę /a właściwie czego chcieć nie powinnam/ tylko nie potrafię się tego trzymać.
        Pomaga też spacer brzegiem morza, ale nie o tej porze kiedy pełno tam ludzi, i już nie teraz, kiedy każda plaża o czymś przypomina...
        A na wspinaczkę rowerową chyba mam za słabą kondycję, chyba na pewno, niestety..
        • s-t-x Re: głupota... 07.08.11, 12:44
          dzięki hormonom extremalny wysiłek wpływa pozytywnie na psyche kobiety mają trudniej
    • gyubal_wahazar Re: głupota... 07.08.11, 12:29
      Zupę zjedz wink A poważnie, odstaw go od cyca i wbij w typa laskę (czy ekwiwalent). Szkoda sensu
      • a-g-l-a-j-a Re: głupota... 07.08.11, 12:35
        To nie jest takie proste, kiedy czyjaś obecność wpisuje się w grafik każdego dnia, a wzajemne stosunki muszą być poprawne... A poza tym, nadal cholernie lubisz tego kogoś /bo nie wiem czy kochanie to jeszcze właściwe słowo/
        • puch_atek Re: głupota... 07.08.11, 12:47
          Agla,
          gosc Cie olal, co wiecej trzeba aby zrozumiec??
          za co chcesz go cholernie lubic/kochac, za to ze ma Cie w nosie?
          to boli, ale tak bywa sad
          • a-g-l-a-j-a Re: głupota... 07.08.11, 12:52
            Wiesz, chciałabym żeby mnie całkowicie olał i miał mnie w nosie, naprawdę chciałabym... Ale nie jest tak.. Tak, olał tym razem, ale wiem ze za chwilę znowu z czymś wyskoczy, po prostu to wiem...
            • puch_atek Re: głupota... 07.08.11, 12:59
              ale to jest cholerny egoizm z jego strony, chyba zdaje sobie sprawe ze sie bawi twoimi uczuciami?
              • a-g-l-a-j-a Re: głupota... 07.08.11, 13:03
                On nigdy tego tak nie nazwie, oburzył się kiedy ktoś mi bliski i znający sytuację to właśnie mu zarzucił... ale tak właśnie jest, wie ze mi na nim zależy i pewnie dlatego tak się zachowuje.. Tylko po co(?)
                • gyubal_wahazar Re: głupota... 07.08.11, 13:46
                  Lubi puknąć, co w tym dziwnego ?
    • ugly_bad Re: głupota... 07.08.11, 12:39
      ja mam sposób jak się odkochać i poczuć obrzydzenie do drugiej osoby. ale nie mogę napisać, bo wczoraj już miałam telefon, że jak jeszcze cokolwiek napiszę, to sprawa zostanie zgłoszona na policję... big_grin
      • a-g-l-a-j-a Re: głupota... 07.08.11, 12:49
        "ugly_bad" ja to pamietam z daaaaaawnych czasów... Dlaczemu tak(?)
        Napisz, najwyżej powiemy, ze to wyłącznie teoretyzowanie..
        Nie wiem czy jest możliwe poczucie obrzydzenia, ale odkochać się muszę, bo pomimo świadomości, ze facet wielokrotnie nie zachował się tak jak powinien, ze w ogóle było nie tak... mi nie potrafi przejść...
        • ugly_bad Re: głupota... 07.08.11, 20:01
          nie, nie napiszę tu nic, bo widzę - znowu było dzisiaj dzwonienie /na szczęście nie było mnie w domu, a do telefonu przyklejona nie jestem/
          do ugly_bad wróciłam, bo HM skasowałam. HM to kretynka była zakochana po uszy w nieodpowiednim facecie...
          Uwierz mi Aglaja - poczuć obrzydzenie do ukochanego faceta to tylko moment - wystarczy usłyszeć parę "miłych" słów na swój temat.
    • shantyman Re: głupota... 07.08.11, 14:13
      Więcej uśmiechu, nadziei i poznania samej siebie. Powinno pomóc.
    • kawamija Re: głupota... 07.08.11, 15:22
      a-g-l-a-j-a napisała:

> Kochana Redakcjo wink jak od tego uciec(?)

smile............nie uciekać, bo wtedy to coś chce nas doganiać/zawłaszczać myśli/pochłaniać nasz czas........nie uciekać....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka