pleszkazlasu 19.12.25, 08:37 Dziewczyny, co robię źle? Z (już wkrótce) nowym rokiem, nowym krokiem, chciałam sobie oszczędzić trochę czytania głupot i zablokowałam kilka nicków - pierwszy raz w życiu! Niestety, wciąż ich widzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pleszkazlasu Re: Wygaszanie na forum 19.12.25, 08:44 To chyba nieważne w kontekście mojego pytania? Wkleiłam screena ale nic na nim nie widać Wpisałam nicki, zaznaczyłam „nie pokazuj wpisów”, i co? Nico, wciąż wszystko mam 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Wygaszanie na forum 19.12.25, 08:49 pleszkazlasu napisała: > Wpisałam nicki, zaznaczyłam „nie pokazuj wpisów”, i co? Nico, wciąż wszystko ma m 🤔 Wpisz nick, kliknij dodaj, zaznacz "nie pokazuj..." kliknij zapisz Działa jak jesteś zalogowana Odpowiedz Link Zgłoś
pleszkazlasu Re: Wygaszanie na forum 19.12.25, 09:50 Tak zrobiłam, jestem zalogowana, widzę wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Wygaszanie na forum 19.12.25, 09:58 Czasem to działa z opóźnieniem. Tak jak bany na forum, więc poczekaj do wieczora i wtedy sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś
pleszkazlasu Re: Wygaszanie na forum 19.12.25, 09:59 Już z tydzień temu to ustawilam Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka [...] 19.12.25, 08:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Wygaszanie na forum 19.12.25, 08:47 Jak jestem zalogowana to nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wygaszanie na forum 19.12.25, 08:54 Zapisz, potem się wyloguj, potem się znów zaloguj. Odpowiedz Link Zgłoś