samotny.smutny 07.09.11, 17:30 Hej! niedługo będę samotnym singlem.... chcę z kimś pogadać aby dowiedzieć się jak to jest... chcę kogoś poznać via skype aby od czasu do czasu pogadać o wszystkim i niczym. Cholerka boję się.... samotny.smutny@skype Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: skype 07.09.11, 17:44 Cześć (długiego masz tego nicka) SS Nie pękaj. Jest całkiem w pytkę, choć - jak mawiają dzieci - dupy nie urywa. Wywal ten skypiaty pomiot szatana i pisz tu z nami Odpowiedz Link
janusz_2_2 Re: skype 07.09.11, 20:49 o, tak, tak niedługo tu jestem, ale muszę powiedzieć, że jest tu kojąco-inspirująco, a także budująco-wciągająco, Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: skype 07.09.11, 18:15 a do tej pory byłeś niesamotnym singlem? i naprawdę nie wiesz jak to jest być samotnym? prosto spod skrzydeł mamusi do lubej? Odpowiedz Link
janusz_2_2 Re: skype 07.09.11, 20:58 powiem tak: kiedy dostąpiłem zaszczytu zostania samotnym singlem nie wiedziałem jeszcze z jakim dobrodziejstwem takowa pozycja społeczna się wiąże dostałeś dobrą radę: pie...l skypa, jestem tego samego zdania ode mnie: kup sobie puszkę piwa, idź do pobliskiego lasu, wsłuchaj się w szum sosen, wypnij dupę na cały świat i wypij piwo i "Żadne wiatry nie są pomyślne dla okrętu, który nie zna swego portu przeznaczenia" tak powiedział pan Konfucjusz i możesz mu wierzyć Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: skype 07.09.11, 21:19 Fajna salwa optymizmu. Tak trzymaj, Chłopie ! PS Dębowe rządzi ! Odpowiedz Link
janusz_2_2 Re: skype 07.09.11, 21:23 Wolę Tyskie, ewentualnie Żubra (bo żyje w puszczy) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: skype 07.09.11, 21:45 Nie pogardzę, ale ideowo bliżej mi do Okocimia Mocnego i Króla, jednak Odpowiedz Link
janusz_2_2 Re: skype 07.09.11, 21:50 mnie jakoś ideami nie po drodze... Zagłoba z kija mi podchodził Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: skype 07.09.11, 21:56 Musiał być zacny operator kija, bo w moich stronach chrzczą makabrycznie, więc z reguły bierze się butelkowe Odpowiedz Link
janusz_2_2 Re: skype 07.09.11, 21:59 to było z dziesięć lat temu w Koszalinie... taka fajna knajpka Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: skype 07.09.11, 22:16 janusz_2_2 napisał: > ode mnie: wypnij dupę na cały świat oj, z tym wypinaniem to bym uważała w dzisiejszych czasach nigdy nie wiadomo, co może ...wpaść... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: skype 07.09.11, 21:37 Cześć Lwico Salonowa Jesteś w sobotę, oczywiście ? Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: skype 07.09.11, 21:46 jestem, zapomniałam, ale mi przypomniałeś więc będę Odpowiedz Link