noajdde 18.09.11, 13:20 www.sfora.pl/Oni-pojda-do-lozka-na-pierwszej-randce-a36018/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_phoebee Re: Księżniczki 18.09.11, 13:41 <hahaha> słyszeliście? unikać miłośniczek rowerów przygodnego seksu nie będzie- wolę iść na rower wyklucza mnie też moje 165cm wzrostu i tylko dlatego nie ma mowy o przygodnym seksie co-za-bzdu-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu decydują PRZEKONANIA i STYL ŻYCIA osoby bez komentarza do poziomu artykułu... żałosny... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Księżniczki 18.09.11, 14:00 Muszę Cię Fibi zmartwić, ale wymowa faktów jest jednoznaczna, a autorytet i dorobek rady naukowej freedating.co.uk, miażdży tych leszczy z szwedzkiej akademii nauk Zachciało się roweru ? Nici z chłopa. Bo jak taki biedak ma Cię niby dogonić, tym bardziej, że na odwagę walnął parę głębszych ? Odpowiedz Link
uschla.paprotka Re: Księżniczki 18.09.11, 13:50 Ze mną seksu (szybkiego) nie będzie. Brakuje mi centymetrów zarówno wzrostu jak i w obwodzie. Chociaż zawsze uważałam się za osobę wysoką, chyba jednak czas to zweryfikować, w czasach mojej (pierwszej) młodości faktycznie byłam wysoka, dziś jednak coraz częsciej muszę podnosić wyżej głowę aby zobaczyć twarz zarówno młodych mężczyzn jak i kobiet. Społeczeństwo nam wybujało... i szybkiego seksu mu się zachciało Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Księżniczki 18.09.11, 14:02 > Ze mną seksu (szybkiego) nie będzie Abuuuuu. A zdaje se Paprotka sprawę, jak Jej teraz poleciały wskaźniki oglądalności ? Odpowiedz Link
uschla.paprotka Re: Księżniczki 18.09.11, 14:16 Wiesz gdzie mam te wskaźniki? I nie chcę przecież mężczyzny, który po łóżkowych pieszczotach będzie mi opowiadał jak to było z połową panienek z miasta. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Księżniczki 18.09.11, 14:55 > Wiesz gdzie mam te wskaźniki? Daj choć 1-szą literkę, bo mi coś męska intuicja szwankuje > będzie mi opowiadał jak to było z połową panienek z miasta. Wygadany przynajmniej. Jak na średnią w tej pełci - nieoszlifowany diament. Przestaw go tylko subtelnie na taniec z gwiazdami albo jak oni tańcują i masz w domu skarb Odpowiedz Link
noajdde Re: Księżniczki 18.09.11, 13:56 Niestety miałem dość poważny wypadek i w najbliższym czasie skazany jestem na siedzenie w domu Odpowiedz Link
ane-tal Re: Księżniczki 18.09.11, 14:06 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.. Jak byś chciał o tym napisać to byłoby miło... Odpowiedz Link
noajdde Re: Księżniczki 18.09.11, 14:10 Nie ma o czym pisać. Po prostu kolejny "sens życia" poszedł w rozsypkę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Księżniczki 18.09.11, 14:13 Ups, przepraszam, nie wiedziałem. Nie dokazywałbym tak wczoraj. Kuruj się ! Odpowiedz Link
ane-tal Re: Księżniczki 18.09.11, 14:23 Myślę, że jest o czym, tylko nie chcesz po prostu... Odpowiedz Link
waganiemama Re: Księżniczki 18.09.11, 19:33 czy to znaczy, że jesteśmy skazani na czytanie Ciebie? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Księżniczki 18.09.11, 13:53 Noaju, Panowie, Od jutra celowniki optyczne ustawiamy na 20-tki w separacji, powyżej 1.80, z najwyżej zawodówką kolejową i bezbłędnie odróżniające sprzęgło od gazu (nawet jeśli limo ma automatyczną skrzynię) Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Księżniczki 18.09.11, 15:13 jak ten tytuł widzę (abstrahując zupełnie od treści artykułu), to przypomina mi się taka jedna z przed tygodnia z leżaków... ojesssuuu!!... www.youtube.com/watch?v=mQjfdyFRUTQ Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Księżniczki 18.09.11, 15:36 Uuups. Młody, zetknąłeś się kiedyś z pojęciem 'kopać sobie grób' ? Ale przecież chodziło o jakąś spoza naszej sekty, nie ? No właśnie. Od razu wiedziałem Odpowiedz Link
uschla.paprotka Re: Księżniczki 18.09.11, 15:46 I co z tą księżniczką? Dajesz Młody, dajesz! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Księżniczki 18.09.11, 15:51 subtelna i delikatna.. o szlachetnych nieordynarnych rysach twarzy... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Księżniczki 18.09.11, 16:07 To wal na priva, na co jeszcze czekasz ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Księżniczki 18.09.11, 16:04 W sensie, że fajna ? Aaa to sorry, źle rozczytałem Twoje intencje Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Księżniczki 18.09.11, 16:07 nie wiem, jak zrozumiałeś..? no kochałbym ją.. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Księżniczki 18.09.11, 16:58 Po kolejno : 'ojesuuu', kawałku o jakiejś nieprzesadnie olśniewającej ogólnym rozgarnięciem damie i 3-ech mortkach, miałem wrażenie, że chciałeś pochichrać > no kochałbym ją.. Jej to powiedz. No chyba, że karmisz się nadzieją, że ja Ci ją zastapię ? Tylko nie rozpędzaj się zanadto, jeśli mogę coś doradzić. Przestudiuj wnikliwie case Paprotki, spisz pytania i zgłoś się po odpowiedzi, a na pewno dostaniesz trochę wskazówek i bibliografię Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Księżniczki 18.09.11, 17:06 dziewczyny lubią poczucie humoru chichraniem też można umizgi zainicjować Odpowiedz Link