hellish_monster 29.09.11, 21:26 Bo jak można, to trzeba robić dobre rzeczy... allegro.pl/show_item.php?item=1847840068 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 21:50 Tysiu, jakbyś znalazła taką stronę schroniska jak rok temu, to byśmy i w tym na pewno psiakom do mich naklikali. Albo daj jakiś namiar pls, to sam poniucham Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 21:34 Brawo Heluś, odwalasz wspaniałą robotę. Jutro wyślę na 100% Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pomoc dla psa 30.09.11, 12:13 Poszło. Mają 200 czyli 10% tego co potrzeba. Wpłacać ludki na sunię. To 2 volty w biedro ! Odpowiedz Link
noajdde Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 22:30 Bez przesady, ja chcesz to mogę wrzucić linka znajomej z przerwanym rdzeniem kręgowym albo strażaka bez nóg. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 22:38 wk...mnie , wiesz ? a Stefcia wkurwiona to nie jest dobry stan Odpowiedz Link
noajdde Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 22:46 Wiesz ile dziennie usypia się w Polsce psów? A wiesz ile jest w Polsce kalekich ludzi? Nie rozwijajmy tematu. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 22:50 jak rozumiem statystyki sumiennie prowadzisz ? wszelkie? do GUSu już wysłałeś ? nie mam zamiaru rozwijać tematu wara tobie od mojej kasy i od warszawki Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 22:47 a skąd Ty wiesz, kto, komu i ile wpłaca? i na jaki cel? nie o wszystkim się ludzie publicznie chwalą a skoro nasza kasa, to wolno nam ją przeznaczać na to, co nam odpowiada Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 22:52 Reprezentujesz szkołę myślenia zgodnie z którą, ponieważ nie pomożesz wszystkim to nie ma sensu pomagać nikomu ? Czy konkurencyjną, sortującą rozmiar nieszczęść w poszukiwaniu największego tak długo, że to największe zdąży w międzyczasie odwinąć kitę ? Odpowiedz Link
noajdde Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 23:09 Wytłumaczcie mi dlaczego lekarz operujący tego psa nie wykaże się miękkim sercem, dobrocią i współczuciem dla żywej istoty i nie zoperuje za darmo? Ano dlatego, bo musi utrzymać dom pod Warszawą i samochód i nie jest głupi. Niedawno sam musiałem wyłożyć kasę żeby dostać się do szpitala po wypadku. Pewnie, że wasze pieniądze, róbcie sobie z nimi co wam się żywnie podoba. Możecie je nawet przeznaczyć na ratowanie lasów deszczowych z których zrobione są wasze krzesła. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 23:35 Kurwa Noaj, popierasz sqstwo czy tylko bawisz się w tanie racjonalizacje ? Tylko krótko i na temat, bez tych jebanych sofizmatów Odpowiedz Link
noajdde Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 23:41 Sam nie wiem, chuj.owy mam dzisiaj nastrój a sqstwa nigdy nie popierałem. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 23:57 Sorry, poniosło mnie, ale obejrzałem zdjęcia tej psiny i dlatego Odpowiedz Link
kawamija Re: Pomoc dla psa 30.09.11, 20:43 Noa.........jesteś mistrzem zrażania do siebie ludzi. Odpowiedz Link
uny Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 23:43 czy to jego gadanie jest warte tych jobow? luz moi drodzy. i robcie swoje. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pomoc dla psa 29.09.11, 23:49 Przepraszam, niepotrzebne były te joby, ale z ich wyłączeniem podtrzymuję całą resztę Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Pomoc dla psa 30.09.11, 07:43 przeczytaj stronę uważnie lekarze operują za darmo i na kredyt te 2000zł to koszty(leki, sprzęt) a przy okazji, czy ktoś ci broni zalinkować kogo chcesz? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Pomoc dla psa 30.09.11, 07:14 noajdde napisał: > Bez przesady, ja chcesz to mogę wrzucić linka znajomej z przerwanym rdzeniem > kręgowym albo strażaka bez nóg. ale czy ktoś Ci broni wrzucać? na razie poza użalaniem się nad sobą i swoją brzydotą, poza gadaniem jakie to kobiety są złe i zachłanne na kasę, nie piszesz nic innego. wrzucaj linki do akcji, gdzie można komuś pomóc. właściwie to mnie zainspirowałeś... Szefowo, a może stworzyć "wątek pomocowy" i go przyszpilić? kto będzie chciał, to tam zajrzy i taki Noa i jemu podobni nie będą mieli powodów do wyrzygiwania swoich pretensji do świata...? Wiesz Noa? Daję u nas na forum linki, dzięki którym można pomóc zwierzętom, bo wiem, że są tu dobrzy ludzie, którym cierpienie zwierząt nie jest obojętne. Ale poza tym - ludziom też pomagam - ktoś jest chory, miał wypadek - zawsze można liczyć na to, że oddam pilnie krew [jestem honorowym dawcą krwi], 1% podatku zawsze na jakiegoś konkretnego potrzebującego człowieka oddam [w tym roku Mappi prosiła o pomoc dla małego chłopca], no i jeszcze jak są jakieś akcje pomocowe dla ludzi - zawsze się przyłączę. Dlaczego jednak na forum tylko pomoc dla zwierząt? Bo zwierzęta są bezbronne i zawsze płaczę jak widzę, że cierpię nie ze swojej winy. Odpowiedz Link
noajdde Re: Pomoc dla psa 30.09.11, 11:06 Jak już wcześniej napisałem, wczorajszego dnia byłem nieco sfrustrowany. Niepotrzebnie się wtrąciłem. Odpowiedz Link
tapatik Re: Pomoc dla psa 01.10.11, 09:43 noajdde napisał: > Bez przesady, ja chcesz to mogę wrzucić linka znajomej z przerwanym rdzeniem kręgowym > albo strażaka bez nóg. Wrzuć a nie pierdolisz bez sensu. Odpowiedz Link
hellish_monster wypis z karty po operacji 30.09.11, 14:54 operacja stabilizacji starego zwichnięcia stawu kolanowego prawego.znacznego stopnia wyrażona próba szufladowa i kompresyjna. kość piszczelowa blokuje się przed kością udową. artrotomia boczna. zdiagnozowano obecność zerwanego więzadła krzyżowego przedniego i częściowe przerwanie ciągłości więzadła pobocznego bocznego. usunięto kikuty uszkodzonych więzadeł. usunięto zniszczoną łąkotkę boczną (łąkotka przyśrodkowa nieuszkodzona). znacznego stopnia przebudowa stawu i pogrubienie torebki, znacznie zaznaczone cechy zapalenia stawu kolanowego. szycie torebki stawowej maxon 2-0. stabilizacja stawu poprzez poprowadzenie nici niewchłanialnej plecionej (LigaFiba 250Lbs) przez punkty izometryczne w kości udowej i piszczelowej. dodatkowo założono szwy materacowe z nici wchłanialnej monofilamentowej monosorb 2 na powięź szeroką. warstwowe zamknięcie rany. szycie skóry szwy węzełkowe przerywane nylon 3-0. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wypis z karty po operacji 30.09.11, 14:57 znaczy jedno - zwierzątko miało mocno chorą nóżkę i trzeba było leczyć cieszę się, że już jest po i dawaj znać, jak tam Bravia dochodzi do zdrowia Odpowiedz Link