poziomkitruskawki 05.11.11, 21:42 fryzjera, kosmetyczki, masażysty. Dziewczyny dajecie napiwki ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish_monster Re: napiwki u..... 06.11.11, 07:00 mam takie zboczenie, że uwielbiam dawać napiwki. minimum 10% Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: napiwki u..... 06.11.11, 09:50 nawet jeśli jesteś nie zadowolona z tzw. usługi ? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: napiwki u..... 06.11.11, 10:15 poziomkitruskawki napisała: > nawet jeśli jesteś nie zadowolona z tzw. usługi ? "nie zadowolona"??? Od dawna w Polsce? Podoba Ci się u nas? Wizę masz? U nas się pisze: niezadowolona, niedobrze, niechętnie, niemożliwe itp. Wiem. Wredny jestem i burak ostatni... ;-( Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: napiwki u..... 06.11.11, 10:44 > U nas się pisze: niezadowolona, niedobrze, niechętnie, niemożliwe itp. niezadowolona, niedobrze, niechętnie, niemożliwe - powtórzę i napiszę 100 razy i zapamętam. Od dawna jestem i podoba mi się , bardzo mi się podoba. > Wiem. Wredny jestem i burak ostatni... ;-( ooo tam odrazu burak......buraczek Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: napiwki u..... 06.11.11, 14:41 > Wiem. Wredny jestem i burak ostatni... ;-( tajest Kapitanie! Odpowiedz Link
hellish_monster Re: napiwki u..... 06.11.11, 19:57 ale przecież ja jestem wiecznie zadowolona... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: napiwki u..... 06.11.11, 10:21 napiwek jest formą podziękowania za miłą obsługę jeśli jest niemiła - nie czuję się w obowiązku dawania Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: napiwki u..... 06.11.11, 10:55 Też tak robię jesli jestem zadowolona . A co ze sprzedawcą, który miło obsłuży i zamiast przeterminowanej szynki zaproponuje np.polędwicę ? W sumie też usługa....podpowiedział, zważył...skasował. Odpowiedz Link