Dodaj do ulubionych

wspomnień czar ;)

20.11.11, 15:38
tak sobie leżę zasmarkana i wspominam....
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 15:53
      Też b lubię ten kawałek. Wali romantyzmem
      • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 15:57
        uwielbiam Cie Gubiś - wali romantyzmem - teraz słuchając tego będę wspominać tylko Ciebie wink
        • gyubal_wahazar Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 16:14
          Do usług, Ślipku smile)
          • stefcia41 Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 16:19
            nie chcę Wam przeszkadzać w tym romantyzmie wink
            ale się dorzucę smile

www.youtube.com/watch?v=KohurXfPb7s
            • stefcia41 Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 16:20
              Święta się zbliżają ...big_grin
            • green.amber Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 16:22
              takie spokojniutkie to przeszkadzaniewink niby prawie nie wolno... wink
              • stefcia41 Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 16:32
                .....big_grinbig_grin.....
            • gyubal_wahazar Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 16:41
              Ooo, następny z moich ulubionych. Dzięki Stefciu smile

Helka, takich posłuchaj, to Ci się zaraz jakiś rajcowny normals napatoczy. A tak - słuchasz tych swoich wypłochów, a potem się dziwisz, że same przychlasty się do Ciebie kleją
    • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 17:12
      jak ogień i deszcz....
      • stefcia41 Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 17:15
        ja dziś nie mam poważnego nastroju...zbanujcie mnie big_grinbig_grin
        • zielonooka38 Re: Stefka 20.11.11, 17:18
          masz bana wink
          • stefcia41 Re: Stefka 20.11.11, 17:20
            właśnie miałam to wkleić big_grinbig_grin
            • stefcia41 Re: Stefka 20.11.11, 17:24
              wczesna jura czy inna kreda big_grin
              • stefcia41 Re: Stefka 20.11.11, 17:27
                zespół zza żelaznej kurtyny nagrał klip w PKiN big_grin
              • zielonooka38 Re: Stefka 20.11.11, 17:27
                wspomnień czar...
                • stefcia41 Re: Stefka 20.11.11, 17:31
                  Gubiś smile miałes jej plakat na ścianie? big_grin
                  • stefcia41 Re: Stefka 20.11.11, 17:33
                    bo ja ich miałam...big_grin
                  • zielonooka38 Re: Stefka 20.11.11, 17:34
                    obstawiam, że ten mieli wszyscy... nasi Panowie wink
                    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Stefka 20.11.11, 17:54
                      o, a ja, w czasach, kiedy jeszcze miałam figurę jak ta pani, to też miałam podobny strój...
                      i tak samo mi zjeżdżał... psiakref...
                      tylko takich drinków nie dawali...
                      • zielonooka38 Re: Stefka 20.11.11, 18:00
                        no, no też miałam taki strój ale wiązałam na szyj co by nie zjeżdżał wink
                  • gyubal_wahazar Re: Stefka 20.11.11, 17:39
                    Nie miałem żadnych plakatów, bo babcia nie pozwalała. Nadrabiałem za to tatuażami na piórniku i książkach. Głównie o Dezerterze, Oddziale i ancien regime wink
                    • zielonooka38 Re: Stefka 20.11.11, 17:41
                      och Gubiś przeczytałam że masz tatuaże i od razu zapragnęłam sprawdzić gdzie wink wiesz jak sprawić by kobiecie tchu zabrakło wink
                      • stefcia41 Re: Stefka 20.11.11, 17:45
                        Jesli Gubiś jest nostalgiczny, to jest szansa, że zachował piórnik i książkiwink
                        Zaprosi Ciebie na oglądaniewink
                        • zielonooka38 Re: Stefka 20.11.11, 18:11
                          bezpieczniej dla niego będzie przyniesienie go kiedyś na forumową kawkęwink
                        • gyubal_wahazar Re: Stefka 20.11.11, 19:22
                          Nostalgia to moje 2-gie imię smile Dzięki Stefciu za wiarę w moje wyrobienie dramatyczne wink
                          • stefcia41 Re: Stefka 20.11.11, 19:32
                            Nie ma sprawy Gubismile
                      • gyubal_wahazar Re: Stefka 20.11.11, 19:19
                        Hehehe, tylko 1 : 'oria'. Kojarzysz ten dowcip ?
    • tygrysgreen Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 18:04
      Charlie....fajny film do bania się leciał
      • stefcia41 Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 19:07
        ...ech... lubię jej głos smile
        • stefcia41 Re: wspomnień czar ;) 20.11.11, 19:10
          nie przepadam za Celinką ale z Baśką zaśpiewała całkiem całkiem smile
          • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 20:54
            I jak zdrowie ?
            • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 20:57
              a czyje?
              • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:02
                Twoje, patrz 1 post.
                • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:09
                  a dziękuję fizycznie dskonale
                  psychicznie jak twierdzą niektórzy prawie dobrzewink
                  • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:24
                    To miło słyszeć ust kobiety że jest doskonale i sobie nie narzeka.
                    A co z tym drugim, możesz z jedno słowo rzucić w temacie smile
                    • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:29
                      hm... nic z tego wink to moja słodka tajemnica
                      • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:34
                        Jak słodka to będę namawiał cię do podziału, łasuch jestem.
                        Sobota, ciemno, muzyka się sączy z głośników a ja sam, więc osłódź mi odrobinę tą chwilę.
                        • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:38
                          witaj w klubie..
                          sobota, ciemno, ogień w kominku przed nim kot się grzeje, w tle muzyka i ja sama wink
                          • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:44
                            Widzę że to dość obszerny klub, ale za to jaki elitarny smile
                            Mamy wszystko tylko nie to na czym nam najbardziej zależy. Ironia losu, czy jego drwina z naszego świata w którym jesteśmy zniewoleni.
                            • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:53
                              to nie los decyduje tylko my...
                              • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:57
                                Jesteś tego pewna że my ?
                                Nie lubię samobiczowania.
                                A może to ktoś o nas zapomniał, samolubnie otulając się własnym ciepłem zostawiając nas samych na zimnym wietrze.
                                • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 22:09
                                  ale to my wybieraliśmy tego kogoś a nie los
                                  • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 22:13
                                    Czy dokonując wyboru, dołożyliśmy właściwych starań ? Jeśli tak, to nie ma w tym naszej winy.
                                    Zła wola drugiej strony nie mieści się w żadnym kanonie.

• zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 22:20
                                      to życie z kimś weryfikuje nasz wybór
                                      jeśli dołożyliśmy wszelkich starań by było dobrze
                                      a po drugiej stronie była zła wola
                                      to nie ma co żałować
                                      • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 22:24
                                        Nigdy niczego nie żałuje, staram się dostrzegać pozytywne aspekty.
                                        Ale, ale odbiegliśmy od tematu, to co z tą słodyczą, podzielisz się ?
                                        • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 22:33
                                          chętnie się dzielę...
                                          ale moje tajemnice pozostaną na razie nadal moje wink
                                          • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 22:41
                                            Ta deklaracja jest wielce obiecująca, nie masz obaw ?
                                            Jak się okaże że jestem pazerny, to co wtedy ?
                                            • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 22:46
                                              nie mam - jestem dużą dziewczynką i całkiem dobrze wyznaczam granice
                                              • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 22:49
                                                Czy można wyznaczyć granicę czemuś czego nie znamy ?
                                                Czy można zadekretować uczucie ?
                                                Czy usta mogą powiedzieć nie, jak cała nasza reszta chce krzyczeć tak ?
                                                • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 23:11
                                                  jeśli dobrze się zna samego siebie
                                                  i nie chce skrzywdzić drugiej strony to można
                                                  • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 23:19
                                                    Nie zgadzam się z tobą. Nie jesteśmy wstanie przewidzieć dokąd nas zaprowadzi uczucie i namiętność. Nie chce się silić na banały ale nie jedna wojna przez nią wybuchła i nie jeden związek rozpadł się z hukiem.
                                                  • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 23:29
                                                    trudno się z Tobą nie zgodzić
                                                    choć od razu nasuwa się pytanie czy takie uczucie i taka namiętność jest jeszcze możliwa
                                                    czy starach przed porażką nie będzie większy
                                                  • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 23:40
                                                    Zycie nadal pokazuje że wszystko jest możliwe. To od nas tylko zależy czy potrafimy uwolnić się od konwenansów i dać pierwszeństwo uczuciom.
                                                  • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 23:42
                                                    czyli wracamy do tego od czego wyszliśmy
                                                    nie los ale my decydujemy
                                                    kto i kiedy wink
                                                  • red-fox Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 23:54
                                                    Ale to los wskazuje ta drugą połówkę. Muszą się nasze drogi skrzyżować w jakimś momencie naszego życia.
                                                  • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 27.11.11, 00:01
                                                    pod warunkiem że ją zauważymy
                                                    bo zamknięci w czterech ścianach możemy ja przegapić
                                                  • red-fox Re: wspomnień czar ;) 27.11.11, 00:09
                                                    Dlatego należy iść w stronę słońca smile
    • blue_phoebee Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:06
      Anki wolę zdecydowanie TO:

www.youtube.com/watch?v=EEgkuO2miuo
      • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:11
        a mnie dopadło dziś to....
        • blue_phoebee Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:12
          to widzę jakiś głębdzy podtekst wątek ma... wink
          • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:20
            no przecież mówię że wspomnień czarwink
            sami mi kazaliście sie wymiksować bo moja intuicja szalała
            ale dziś chętnie bym przestała myśleć i dała się ponieść ..............
            • blue_phoebee Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:23
              ja się np zawsze daję i myślę grubo po fakcie wink czasem trzeba, by się przekonać na własnej skórze i nie męczyć się 'co by było gdyby...' wink
              • zielonooka38 Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:28
                było miło wink
                ale chwilami miał taki obłęd w oczach że się bałam
                więc wolę wspominać i więcej nie próbowaćwink
                • blue_phoebee Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 21:34
                  grunt, że jest co wink więc fantazja była wink A FANTAZJA OD TEGO, BY BAWIĆ SIĘ NA CAŁEGO wink

raz w życiu trzeba smile
                  • oblocznosc Re: wspomnień czar ;) 26.11.11, 23:21
                    To i ja powspominamsmile
                    O Tutaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka