alek.s.andra 27.11.11, 22:51 a bateria w komórce na wykończeniu. Poczytać się nie da. Zostałam zmuszona udać się do pustego wyrka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Prąd zabrali 27.11.11, 23:11 Podprowadź ze 2 wiaderka fazy sąsiadom Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Prąd zabrali 28.11.11, 19:34 ooo, koleżanka zza miedzy- no proszę . Pięknie duło, pięknie- myślałam, ze mi daszek znad głowy odleci Odpowiedz Link
alek.s.andra Re: Prąd zabrali 28.11.11, 19:48 I lodówka się rozmroziła. W sumie dobrze, bo już od pół roku planowałam ją wymyć Ponoć w Pomorskiej wiało jeszcze mocniej. Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Prąd zabrali 28.11.11, 20:01 tak- gadałam dzisiaj z jedną istotą gdańską- zgrozę tam przeżyli. U nas małe miki było. Mnie tylko raz kompa zrestartowało, na krótko. A lodówkę tez powinnam ten, tego... zrestartować. Na razie obserwuję, czy to co tam żyje, wynalazło już szachy, czy nie Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Prąd zabrali 28.11.11, 20:52 >wynalazło już szachy, czy nie jak wynajdzie to zagrasz sobie partyjkę Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Prąd zabrali 28.11.11, 20:08 U nasz też nieźle duło i próbowało mi okna otworzyć właściwie to nie spałam w nocy, bo mnie ten wiatr co chwila budził a najgorzej to tuż po 6 rano było Odpowiedz Link