pzkpfw-vi-b-konigstiger 31.12.11, 00:26 to wszystkiego naj-naj-najlepszego w dniu urodzin Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Onyksie!!! 31.12.11, 00:33 ciiiiiiiii.......ciiiiiiii.............. aż mnie czkawka dopadła...tak żeś krzyknęła..... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Onyksie!!! 31.12.11, 16:30 No to ładna data Twych urodzin... Podwójne podsumowanie, podwójna impreza... Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin Realizacji planów w tym nowym roku Odpowiedz Link
lesher Re: Onyksie!!! 31.12.11, 09:20 Ha! Wszystkiego najlepszego Onyksiu! Żyj nam długo i szczęśliwie! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Onyksie!!! 31.12.11, 10:02 dziękuję....a tak chciałam, by przeszło niezauważenie..... Odpowiedz Link
ane-tal Re: Onyksie!!! 31.12.11, 10:44 SIEDEM ŻYCZEŃ Z OKAZJI URODZIN ZDROWIA... ...życzę dziś Tobie, okazja taka nie co dzień się zdarza, aby wyrazić słowami, co serce w ciszy co dzień powtarza. SZCZĘŚCIA... ...życzę Ci również takiego, jak Ty sama pragniesz, bo dobrze, gdy będzie przy Tobie, a Ty - czym ono jest - odgadniesz. MIŁOŚCI... ...życzę Ci szczerze, bo ona filarem jest życia. Śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. STU LAT... ... w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście. Twój bagaż życiowy - mądrość- przykładem dla innych niech będzie. SPEŁNIENIA MARZEŃ... ... najskrytszych, niech będą realne i jasne. Marzenia spełniają się często, niech spełnią się też Twoje własne. RADOŚCI... ... też życzę Ci tyle, by Twoją twarz uśmiech zdobił. A jeśli się czasem zasmucisz, to tylko na krótką chwilę. WYTRWAŁOŚCI... ...życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Cierpliwą bądź i odważną, by rzeczy dokonać wielu. Onyksia – Wszystkiego Najlepszego i Szczęśliwego Nowego Roku 2012! P.S- niezauważalnie ? Z nami - hahaha Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Onyksie!!! 31.12.11, 11:05 czy tańczą panowie z naszego forum? bo mam pewne skojarzenia Odpowiedz Link
tomek197374 Re: Onyksie!!! 31.12.11, 11:09 ... aby posty Twoje nadal przyciągały tak uwagę. Poza tym spełnienia marzeń. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Onyksie!!! 03.01.12, 20:09 ooo...mam fana moja głupota zawsze przyciąga Odpowiedz Link
apersona Re: Onyksie!!! 31.12.11, 13:02 Chórek męski, proszę bardzo Onyksie Z najserdeczniejszym powinszowaniem urodzin Odpowiedz Link
kawamija Re: Onyksie!!! 31.12.11, 12:03 Onyksie, Czarny Onyksie .........Niech Ci będzie dobrze ........po prostu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Onyksie!!! 03.01.12, 20:11 krótko, oszczędnie...acz dosadnie oj tak.....dobrze..... Odpowiedz Link
tadek.1965 Re: Onyksie!!! 31.12.11, 13:20 Nie mogę przejść obojętnie, pomimo... Wczoraj zapomniałem. Życzę wszystkie dobrego. I nie zmieniaj się... Z pozdrowieniami, Tadeusz Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Onyksie!!! 03.01.12, 20:12 pomimo??? nie zapomniałeś...trafiłeś w sam raz chcę się zmieniać......nie można stać w miejscu..... Odpowiedz Link
samysliciel Re: Onyksie!!! 31.12.11, 15:29 Wszystkiego naj naj najlepszego Onyskiu, spełnienia wszystkich marzeń Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Onyksie!!! 31.12.11, 16:17 Onyksie wszystkiego naj i jeszcze raz pozdrów mamę, miała najbardziej czadowego Sylwestra w życiu Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Onyksie!!! 31.12.11, 19:14 I ja się podlaczam z życzeniami wszystiego co sobie tylko wymarzysz, niech się spełnia ku twej radości i szczęściu A tak btw to niezła z ciebie szczesciara, urodzić się ostatniego dnia roku Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Onyksie!!! 03.01.12, 20:08 jaka szczęściara... starsza o rok, mimo, że mam teoretycznie jeden dzień a poza tym.......każdy myśli o zabawie sylwestrowej, a nie o urodzinach czasem bywa smutno....... choć ostatnie lata to dość ciekawe przeżycia....duchowe..i cielesne Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Onyksie!!! 04.01.12, 14:08 heh, no tak ale tak to jestes najmlodsza ze swojego rocznika, a tak to bys byla najstarsza... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Onyksie!!! 31.12.11, 19:50 Kobieto w Sylwestra i Twoje urodziny pijemy za zdrowie facetów ... którzy nas zdobyli kolesi którzy nas stracili debili którzy nas rzucili i farciarzy którzy Nas poznają Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Onyksie!!! 31.12.11, 20:12 Pijecie? Ja tu chyba mak widzę na fotce. Więc co pijecie? Kompocik? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Onyksie!!! 03.01.12, 20:06 ale gafa...zapomniałam podziękować bardzo ładne życzenia, choć niektóre...zaskakujące teraz liczę na cud.......że choć część się spełni a ponieważ wierzę w cuda to na pewno się uda jeśli nie....za rok przychodzę z reklamacją Odpowiedz Link