torado 14.02.15, 16:13 nie robi Ci konkurencji Onyks? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mavika_88 Re: lesiu 14.02.15, 16:18 Ja mysle ze Lesio to sie nawet cieszy Ma mniej do ogarniecia, mniej literek. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: lesiu 14.02.15, 18:41 Ale ze co...? Z.poczatku sie zastanawialam jak jeden admin zapanuje nad watacha.. Owieczek ale teraz gdy nie jest tak duzo literek co kiedys i jeden admin moze dac rade. Nie nadwyrezy patrzydel Odpowiedz Link
torado Re: lesiu 14.02.15, 18:56 aleś dociekliwa , to proszsz forum.gazeta.pl/forum/f,251566,_Pogaduchy_do_poduchy_.html Odpowiedz Link
mavika_88 Re: lesiu 14.02.15, 18:59 I? Mysle ze zawsze ktos tutaj zostanie. Z poczatku myslalam ze chodzi Ci o to ze przeniesli sie na spotkanie forumowe. Ech. Ja znowu mam dzisiaj faze na odludnienie. Znowu miedzy ludziskami sie krecilam ostatnimi dniami. A czlowiwk czasem potrzebuje przestrzeni niczym niezamaconej. I chce sie spokoju. Japy nie chce sie otwierac. Pisanie jeszcze ujdzie choc..... I tutaj sa ludzie hmmmm Odpowiedz Link
torado Re: lesiu 14.02.15, 19:09 mavika_88 napisała: > I? > Mysle ze zawsze ktos tutaj zostanie. > ależ..ależ też tak myślę...tylko zastanowiło mię po co było tamto forum tworzyć....ale tak już mam, że myślę Odpowiedz Link
mavika_88 Re: lesiu 14.02.15, 19:15 Coz.... Po co? A po co sie zastanawiac. z poczatku to robilam, pozniej uznalam ze sensu nie ma i zaakceptowalam Odpowiedz Link
torado Re: lesiu 14.02.15, 19:19 ale nie tak, żeby mi to sen z oczu wiesz...tylko tak zastanowiłam się ogólnie nad intencjami ludzkich czynów i czy mi to do jakieś osoby pasuje czy nie...do tej pasuje Odpowiedz Link
mavika_88 Re: lesiu 14.02.15, 19:34 Nie wiwm co masz na mysli. Co Ci pasuje do kogo, a co nie. Mi pasuje ^^ na zdrowie mi to wyszlo. Mniej czytania to i slepiow nie mecze na telwfonie swoje co mialam przemyslec to przwmyslalam i wiecej mi sie juz nie chce. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: lesiu 15.02.15, 14:09 Hehe a tego to nie wiesz.... Moze podbiera Ci jakies kobitki Odpowiedz Link