pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kto autorem obrazu z czołówki? 10.01.12, 17:56 nie wiem, niestetyż - obrazek był gdzieś zawleczony przez kogoś na inne forum, podany jako tiny.pic osobiście to kojarzy mi się z Mrokami, dzielnicą Ankh-Morpork Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Kto autorem obrazu z czołówki? 10.01.12, 18:01 a ja wiem, to okładka płyty tego zespołu Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Kto autorem obrazu z czołówki? 10.01.12, 18:02 Mi się bardzo skojarzył z kreskówką "Trio z Belleville" Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kto autorem obrazu z czołówki? 10.01.12, 18:03 a też żab tylko brak Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Kto autorem obrazu z czołówki? 10.01.12, 18:09 Tak i o przewijająca się przez cały film zgrzyt-zgrzyt - albo rower, albo wózek... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kto autorem obrazu z czołówki? 10.01.12, 18:15 a gdzieś na 0:16-0:18 - ciekawy momencik Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a moje pierwsze skojarzenie 10.01.12, 18:18 O, moje też Ostatnio z jednym takim oglądaliśmy świetną kartkę autorstwa Yerki, z dnem morskim w kuchni, kotami z płetwą grzbietową, szkielecikiem w garnku i imbrykami o 3 dzióbkach... Niestety, też nie mogę tego znaleźć w necie, ale ileż śmiechu i dokazywania było przy wyszukiwaniu kolejnych szczegółów na obrazku przy pomocy wielgaśnej lupy Odpowiedz Link