mnop2 24.01.12, 18:39 gazeta cafe, to tam naprawdę fajne dziebcyny są. no. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnop2 Re: jak sobie obglądam 24.01.12, 18:43 tak jakoś, ładniejsze są zasadniczo i smiesznie piszą czasami np. "szukam wiatru buszującego w zbożu" i takie tam Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: jak sobie obglądam 24.01.12, 18:45 hmmm, hmmm..wiatru? W ZBOŻU? Mam skojarzenia, ale zamilknę Odpowiedz Link
mnop2 Re: jak sobie obglądam 24.01.12, 18:47 a to cycat z pana z kolei: "ĆWICZĘ SYSTEMATYCZNIE,PAPIEROSY TYLKO ELEKTRONICZNE,PIJĘ OKAZJONALNIE,CZASAMI LUBIĘ ŻYĆ NIEBANALNIE." Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: jak sobie obglądam 24.01.12, 18:51 eee, nuuudziarz. I pewnie zero w nim kowboja. Ale możesz posłać lineczkę na priva- zinwigiluję mimochodem Odpowiedz Link
mnop2 Re: jak sobie obglądam 24.01.12, 18:55 a niech se wszyscy popaczą: cafe.pl--->ostatnio dołączyli----> czecia strona Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: jak sobie obglądam 24.01.12, 19:01 ło matko- zdjęcie w pasiatych gaciach zrzuciło mnie ze stołka. Co też ludzie mają w dyńkach, że sobie takie publikacje uskuteczniają, to mój malutki łepek nie pojmie nigdy Odpowiedz Link
mnop2 Re: jak sobie obglądam 24.01.12, 19:04 tu z wnukami, tu na meblościance i nagle... bęc! w gaciach pasiastych DDDD Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: jak sobie obglądam 25.01.12, 14:21 o matko... ostrzegajcie, że to dla ludzi o mocnych nerwach.... może myśli, ze to...seksowne jest....? a może to się podoba, tylko my takie niewrażliwe na uroki pana? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: jak sobie obglądam 25.01.12, 19:11 pan najpierw romantycznie obściskuje pasiastego kota a potem, no cóż, prezentuje co ma najlepszego Odpowiedz Link
beja_81 Re: jak sobie obglądam 24.01.12, 18:45 faceci to mają rzeczywiście większy wybór ja sobie z cafe dałam szybko spokój... Odpowiedz Link
mnop2 Re: jak sobie obglądam 24.01.12, 18:50 też przeczuwam, że to nie jest dobry sposób. no bo taki ktoś nawiązuje wciąż nowe kontakty, które są powierzchowne i krótkie, to ciągle uważa, ze to lepsze przed nim. następny, nie ten, kolejny, naaastęęępny! hihi ale może się mylę... Odpowiedz Link
mnop2 Re: jak sobie obglądam 24.01.12, 18:58 "Kawaler bez żadnych zobowiązań.Przystojny postawny zadbany zdrowy. Wesoły wysportowany sprawny. Szczery mądry wykształcony inteligentny. Bardzo wiele zainteresowań i ciągle w ruchu. Dom mieszkanie samochód praca i inne takie tam." hi hi Odpowiedz Link
maniek2000 Re: jak sobie obglądam 25.01.12, 09:21 hehe te ciagle w ruchu jest interesujace.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: jak sobie obglądam 25.01.12, 14:14 mnie też zastanowił ten ciągły ruch ..to zrozumiałe...ale, że jego... podejrzane Odpowiedz Link