zielonooka38 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 08:50 a mnie teraz naszło na taka "zabawę" troszkę się znamy... więc szalejmy gdzie zabrałbyś/zabrałabyś na randkę forumowicza/forumkę ta ja zacznę: Onyksia - kanapa, kawa i kominek i klechy Stefka - kurs robienie na drutach Panzerna - park linowy Tygrys - do Kopernika Gubiś - tor gokartowy Maniek - kuchnia i kurs gotowania Karczmarz - lodowisko Zed - muzeum PRL-u Amberek - empik i panorama racławicka Helka - zlot motocyklowy Pokorka - spa i mysle dalej Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 09:13 Foch No dobrze.... I tak nie chodzę na randki, więc tym razem daruję Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 09:16 Flirtek z Tobą to mam problem więc neutralnie na spacer bym Cię zabrała po lesie Odpowiedz Link
waganiemama Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 18:54 Flirtka na ścieżkę zdrowia albo inny survival albo paintballa Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 20:10 Ufff... Dobrze, że nie od razu na liposukcję Odpowiedz Link
green.amber Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 09:25 hihihihi w empiku strasznie gorrrrrąco dlaczego do Panoramy?? hihihi byłam w minione wakacje w Bardzo Dobrym Towarzystwie ale jakby co chętnie jeszcze muzeum aaaaantropologiczne mam zaległe hihihi żeby tam randka zaraz... ale przybiegło mi do głowy... Day - Marrakesz, rajd Dakar rowerem z aparatem Anecik - potańcówa, ognisko, spływ kajakowy Robiś - gokarty, kręgle, jaka większa woda i tu jeszcze z Tygrysem Puchaty, Tygi - zoo itp zwierzyńce miłego dzionka Odpowiedz Link
ane-tal Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 12:10 Anecik - potańcówa, ognisko, spływ kajakowy Chciałabym na koncert jakiś rock'owy, kajaki nie ce Odpowiedz Link
green.amber Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 12:28 no pacz... a tak mi pasowałaś do akcji, gdzie trzeba sprawnie, szybko, bez marudzenia itp. rozbić obóz, namiot, zorganizować się w trudnych warunkach polowych, potem się spakować i ruszać dalej na jakiś konkretny koncert?? jakiej mocy rockowości?? czy to propozycja randki ze mnom jak tu siem robi zarumienioną buźkę?? Anecik z Tobom prawie fszędzie, prawie zafsze Odpowiedz Link
ane-tal Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 12:57 Jak najbardziej do takich akcji się nadaje - po prostu kajaki to nie jest coś co lubię No chodzi za mną reklamowany tutaj Totentanz Odpowiedz Link
maniek2000 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 09:53 hehe, tylko zielonka ubierz ten swoj fajny kuchenny fartuszek..... wieeeszz...? hehe swietny pomysl na watek Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 10:37 Maniek jak ja bym Cie do kuchni zagoniła to nie fartuszek byłby Ci w głowie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 10:17 > Gubiś - tor gokartowy Hahaha Cześć Ślipku, dzięki za poprawę humoru Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 10:37 no kurna prawie zapomniałam - lody i nad Wisłę wiosną Odpowiedz Link
green.amber Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 11:19 aaaaaaa wiedziałam, że zgubiłam... Waguś - Indie, Tybet, pijalnia czekolady, joga? jakaś wystawa... duże jasne przestrzenie... Odpowiedz Link
waganiemama Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 18:45 haha, to pamiętna randka by była sobotnią jogę do dziś czuję... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: bry Kochani ;) 16.02.12, 09:17 no coś Ty Zed będziesz otwierał wystawę "powracające betony - reaktywacja ;0" Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 21:50 klechy??? ale że co...paru zakonników? i kanapa..... no wiesz........ Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: bry Kochani ;) 16.02.12, 09:18 Onyksia - klechy to plotki a na kanapie byłoby nam wygodnie Odpowiedz Link
green.amber Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 11:09 hihihi nie chciałam się ujawniać... za bardzo... żeby mi Cię kto nie zwinął... ale Taterki i Norwegia??? Odpowiedz Link
maniek2000 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 11:12 o to ja z wami w te gory a pozniej wspolnie pojdziemy do zielonej obierac ziemniaki... Odpowiedz Link
beja_81 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 17:27 do zielonej...ziemniaki obierać? hm, trzeba by to przedyskutować Odpowiedz Link
waganiemama Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 18:46 na ziemniaki (a konkretnie placki) to do stefana Odpowiedz Link
beja_81 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 18:56 A Stefka to na Tyrajmisiu połączonego z cygarem... Odpowiedz Link
beja_81 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 17:27 wystarczy, żeby ciepły był... o gorącego można się poparzyć Odpowiedz Link
beja_81 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 17:25 No ok, obroniłaś się Norwegia to raczej Jejek... a Tatry dla mnie w sam raz Odpowiedz Link
beja_81 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 19:00 No... po drodze wstąpią do Szwecji do Ikei po elementy do szafy Odpowiedz Link
lesher Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 21:55 Przy moich pustelnickich nawykach wspólny wyjazd pewnie tak by się zakończył : www.youtube.com/watch?v=eI_VJTblVJk Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 11:19 Bejka - nie fochuj się Ciebie to w ciepłe kraje Odpowiedz Link
beja_81 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 17:26 ... czyli jakaś taka z wyższej półki jestem...nie każdego stać - albo to taki wybieg..., eh Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 18:23 Tygrys zielony- na żagle na jeziorze Dąbie ( tylko ja w charakterze syrenki na dziobie, a ona niech sobie za te wszystkie sznurki ciąga, jak lubi Panzerna- na wystawę kocistości (weźmiemy Stefanię z nami, na pewno się ucieszy I Onyksa, zeby był, w razie jakby Stefcia planowała zejść Onyksowa- do kina na horror jaki krwawy, najlepiej z życia chirurgów Helka- na kręgle (pojecia nie mam czemu, pewnie temu, ze tam głośno i dają bro Gubisław- muzeum wojska polskiego- niech się podszkoli chłopak, bo ewidentnie ma braki Puchaty i Zed- na mecza jakiegoś Jejkówna- na wieczór autorski kogoś z kręgu współczesnej prozy polskiej ( Monikę Piątkowską od Talków teraz czytam- czytała? Odpowiedz Link
beja_81 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 18:40 A ja nawet nie próbuję, bo okazuje się, że za bardzo terytorialnie lecę... niestety, ale weny mi brak na resztę Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 18:44 o, Ciebie Bejka to na koncert do filharmonii. Na Pendereckiego jakiegos zagmatwanego czy inną warszawską jesień . Odpowiedz Link
beja_81 Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 21:56 a wiesz, że chętnie bym poszła... ja to bym Cię do kantora zabrała...razem dostałybyśmy super zniżkę za kurs euro Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 21:53 ooo....tutaj bardzo mi się podoba ale na wystawę robali i kości I różnych dziwactw pójdę też bardzo chętnie Odpowiedz Link
hellish_monster :D 15.02.12, 21:29 Autorkę wątku zabrałabym na owoce morza i znakomite wino do wypasionej restauracji. Szefową - tak jak i Wmiesciejakrybytramwaje - na wystawę kotów. Szefa - na narty Bez.pokory – zapakowałabym do samochodu i na romantyczną wyprawę w okolice Szczytna bym porwała z obowiązkową imprezą karaoke [cudnie nam dzisiaj szło, Kochanie ] Green.Amber – zabrałabym do teatru, ale widzę, że Ona by mnie nigdzie, więc ja to jeszcze przemyślę!!! i nawet miałam strzelić focha, ale dzisiejsze kino zrekompensowało wszystko Anetkę zabrałabym w góry na piwko - najpierw obie byśmy postękały się wdrapując, a potem by zapomnieć o cierpieniu - piweczko i długie rozmowy o życiu a rano jajecznica Flirtek – z Flirtkiem zawsze i wszędzie jest fajnie, ale tak myślę sobie, że najchętniej zabrałabym Go... na siłownię, a po siłowni obowiązkowo sauna Koleiny - wiadomo - szalona wyprawa motocyklowa w jakieś odległe tereny Puchaty... ech... z Puchatym, to ja bym konika poujeżdżała, hehehehehehe Ze Stefcią bym poszła na zakupy do sklepu z kapeluszami Tygrysgreen – zabrałabym na koncert jakiejś hardcorowej kapeli Mortis – poszłabym z Nim na koncert Metallici, co by powspominać 1999r. Lesher – ha! Zabrałabym Chłopaka na zakupy do sklepu meblowego Z Onyksową bym poszła na zakupy do sex-shopu, chociaż na pierwszej randce nie wypada, ale co tam [w sumie nie było powiedziane, że to pierwsza randka ] Wmiesciejakrybytramwaje – zostałaby zabrana do najlepszej wegetariańskiej knajpy w mieście Gubisia – na kabaret Ze Stefanem napiłabym się JD na plaży BTW - naprawdę świetny wątek!!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: :D 15.02.12, 21:57 Z Onyksową bym poszła na zakupy do sex-shopu, chociaż na pierwszej randce nie w > ypada, ale co tam [w sumie nie było powiedziane, że to pierwsza randka ] padłam ależ ludzie mają fantazje...ze mną > Puchaty... ech... z Puchatym, to ja bym konika poujeżdżała, hehehehehehe a tu umarłam Odpowiedz Link
hellish_monster Re: :D 15.02.12, 22:03 padłaś, umarłaś - do czego ja ludzi doprowadzam? hmmmmm... no tak, ze mną wszystko możliwe Odpowiedz Link
green.amber Re: :D 15.02.12, 22:12 do wielkiego pfffffffffffffffff też... idem siem zamknąć w sobie... nie wiem czy do wakacji sobie z tym poradzę... chlip chlip... Odpowiedz Link
hellish_monster Re: :D 15.02.12, 22:18 to ja tak kulturalnie chciałam, do Szanownej Pani... przemyślałam sobie wszystko wszerz i wzdłuż... a ta mi tu focha strzela?! dobra, wyjmuję sobie notesik i odhaczam - kto już Helki nie lubi Odpowiedz Link
hellish_monster Re: :D 15.02.12, 22:31 czarny.onyks napisała: > świr........... wolę być świrem niż sztywniakiem jakimś, co to nie ma dystansu ani do siebie, ani do otoczenia Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: :D 15.02.12, 22:49 fakt.... a wesołkom łatwiej żyć tylko....na starość szczęki bolą....nawet te sztuczne Odpowiedz Link
lesher Re: :D 15.02.12, 22:09 > Lesher – ha! Zabrałabym Chłopaka na zakupy do sklepu meblowego Phi! Foch!! Odpowiedz Link
hellish_monster Re: :D 15.02.12, 22:11 pewnie nie Ty jeden strzelisz focha za ten mój wpis ale czemu? Ty foch??? pamiętasz - sprawę z parapetami Ci wiszę Odpowiedz Link
karczmarz_ym Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 22:01 Aby tylko nie przesadzić www.youtube.com/watch?v=t5Hn5BYbr9k Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 22:10 hhehe- niezły song - Onyksia, na hymn sobie możesz zaadaptować Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 22:19 hehehehehehehhe......niezła ale chyba taka nerwowa nie byłam na wyjazdach Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: bry Kochani ;) 15.02.12, 22:43 zabawa przednia ale dziś jakoś nie mam weny nadrobię Odpowiedz Link
bez.pokory Re: bry Kochani ;) 16.02.12, 15:23 dziś to ja z Wami wszystkimi zjadłabym pączka, ale z wszystkimi razem, a nie z każdym oddzielnie Odpowiedz Link