sebtrom Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 21:54 chyba to niewiele.... ale czasem działa Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 21:55 czemżem służyć mogę ? autko wykopać ze sniegu ? cZy napalic w piecu ? Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:00 jak szybko mijają potrzeby... no chyba ze ja mam taki talent do błyskawicznego zaspokojenia potrzeb )))))))))) dziś zmeczony jestem bo popracowałem, wszedłem zeby przczytać co tam znowu wymyslą banki itp a tu Vivi mnie potrzebuje tzn potrzebowała ech te niezdecydowane kobiety Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:07 Może potrzeba nie była tak wielka? Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:13 ano to "chyba" juz samo w sobie o tym swiadczyło Odpowiedz Link
viviene Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:15 Stefcio, uwierz, ze wielko a jak ja juz sie upre...no to wiesz? wiesz przeciez, ze to nie zaden zarcik, zaraz torcik mi sie nasuną,bo torcik z Sentromem byłbt niezły Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:21 uffffffffff na szczescie to nie o mnie chodziło to znikam na zaśłużony odpoczyek, no moze z ksążką jak dam radę dziś spotkałem przyjaciela, którego nie widziałem z 15 lat - miło ze sa jeszcze tacy Odpowiedz Link
viviene Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:25 to bardzo cenne ja niedawno straciłam kolejnego, a znałam go prawie 30 lat,cało nasza młodosc i dorosłosc Odpowiedz Link
viviene Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:13 no potrzebuje oczywiscie,zakrakło mi Ciebie tal bardzo,to chyba jest dobra potrzeba sam widzisz jak bardzo jestes mi niezbedny- zatęskniłam tak po prosu, az mi wstyd Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:15 hmmmm moja sceptyczna natura raczej nie dopuszcza tego typu zdarzeń niemniej dziękuję za "wypominki" Odpowiedz Link
viviene Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:23 no chyba,ze jak zwykle mi nie wolno było,czego nie przemyslałam bo to taka spontaniczna straszna potrzeba ale jak nie mozesz,nie masz ochoty to pewnie nic na to nie poradzisz a ja tym bardziej/ Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:28 nie możesz ? ennnnnnnnnnno pewnie że mogę nie masz ochoty ? spoksik, sie znajdzie ale o so chozi ? Odpowiedz Link
viviene Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:37 moze to tylko jak mam takie zachwiaja, ze mi się nagle przypomni i juz chce mnie? miec dostep do tego co "było ale skoro Seb ostrozny taki to chyba skonczy sie na niezaspokojonej potrzebie" Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:42 hmmmm a takbardziej po polskiemu ? faceci proty naród Odpowiedz Link
viviene Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:46 az sie zawstydziłąm,pomyslała,ze brakuje kontynuacji wymiany mysli,a tak, ale to chyba ja mam wieksza potrzebe Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:49 nic co ludzkie.... wymiana myśli.... 'no można na forum... myśli to najintymniejsza część nas. łatwiej wymieniać opowieści, ksiazki czy kawały Odpowiedz Link
viviene Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:55 pewnie masz racje mam ja i tyle i juz! a teraz ja juz odpasc musze po ciezkim dniu bo padam wrecz dziekuje i do milego Odpowiedz Link
viviene Re: Gdzie jest Sebtrom??? 19.02.12, 22:57 masz ja i tyle i juz- miało byc oczywiscie Odpowiedz Link
viviene Re: Gdzie jest Sebtrom??? 20.02.12, 23:07 oj tam oj tam, teraz załuje ze wyciagnełam Odpowiedz Link
sebtrom Re: Gdzie jest Sebtrom??? 21.02.12, 16:37 za wczesnie nie wolno wyciagać )))))))) i znów się zaczyna ...ech kobietki Odpowiedz Link
viviene Re: Gdzie jest Sebtrom??? 22.02.12, 20:15 i znów się zaczyna ...ech kobietki uswiadom mnie prosze....i co sie zaczyna? Odpowiedz Link