stefcia41 29.02.12, 06:43 ginie chyba ? Nie ma juz porannej kawy? sama bede tak siedzieć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Tradycja 29.02.12, 06:47 zmałomówniło się cuś Towarzystwo... chętnie dołączę, dopiero 1/3 wypiłam a nie przewieje Cię przy tym oknie??? miłego dzionka Odpowiedz Link
robert.83 Re: Tradycja 29.02.12, 07:52 A co to za biadolenie o ciszy w eterze?! Wiosna idzie. Ludki nie spędzają tu tyle czasu co w zimie. Heh, jakieś 2 lata temu chodziły pogłoski o zamykaniu forum z braku ruchu.... jak zwykle nieuzasadnione. Może to czas, żeby nowi zainteresowani się podłączyli? Żeby mogli się przebić ze swoimi historiami, rozterkami czy przemyśleniami? Odpowiedz Link
green.amber Re: Tradycja 29.02.12, 09:08 że ja?? że biadolenie?? czyż ja gdzieś powiedziałam, że małomówność to zła cecha... a o tej wiośnie i spędzaniu... kto wie czy to nie czcze pomówienia... dwa lata temu większość z nas siedziała na nieśmiałkach, a potem nastąpiła migracja kiedyś fachowcy od internetu uważali, że dwa lata to przeciętny czas życia forum, może teraz zmieniają zdanie na codwuletnie przeforumowywanie Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Tradycja 29.02.12, 08:29 kawiarka jest w czarnej dupie i nie ma siły na wygrzebanie się Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Tradycja 29.02.12, 09:21 i już sama nie siedzisz Stefcia co fakt, to fakt, niech nowi wrzucą swoje historyjki, przemyślenia i głupawki Odpowiedz Link
beja_81 Re: Tradycja 29.02.12, 18:48 no ginie ginie... ja już np. nie piję od ponad tygodnia tego świ... Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Tradycja 29.02.12, 19:04 Bejuś, to co ty pijesz w takim razie? Alkoholu nie, kawy nie- a idź mi z takim życiem- toż to zaszczelic się idzie Odpowiedz Link