flirting.shadow 29.03.12, 20:34 Niby wiosna, a pogoda jakaś taka depresyjna. Tu też cisza... Żyjecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butellishka Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 20:43 żyjecie, a jakże! właśnie żem wróciła z przeuroczych zajęć ze sztangą nie dramatyzuj chłopaku, tylko się rusz - wysiłek fizyczny + zajebisty music czynią cuda! albo babę se przygarnij jakąś Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:11 Czy sztanga jest alegorią czegoś? Odpowiedz Link
butellishka Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:19 nie, ostatnio nie penisy mi w głowie sztanga, to sztanga: www.youtube.com/watch?v=MD7Q07PV-8k Odpowiedz Link
green.amber Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 20:45 łiiiiiiiiiiiiiiiiii wymyśla Kolega... teraz i owszem ciemno, ale przecie nawet słoneczko dziś świeciło... Odpowiedz Link
butellishka Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 20:55 no ja nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje. u mnie w pracy też wszyscy jacyś tacy śnięci... mój kot w sumie też narzeka na rzeczywistość, ale on to ma przynajmniej powód- wiosna jest, a on wykastrowany Odpowiedz Link
green.amber Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:02 hihihi moja Sierść właśnie wbija mi się w lewy bok chwila spokoju ja jestem przewiana i niedospana, ale czy narzekanie coś zmieni... no to sobie nie narzekam Odpowiedz Link
butellishka Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:22 green.amber napisała: > ja jestem przewiana i niedospana, ale czy narzekanie coś zmieni... no to sobie > nie narzekam ale wiesz, że czasami człowiek musi, bo inaczej się udusi??? Odpowiedz Link
butellishka Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:20 też tak często mówię jest jakie jest... albo - jest jakie chcemy by było... chociaż na to też nie ma kurde reguły. no ale jest!!! to najważniejsze Odpowiedz Link
butellishka Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:31 a Ty wiesz co, Kochanie? czasem to i ja siebie się boję kurna, za dużo mądrych książek, hehehehe Odpowiedz Link
jejek11 Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:22 Żyjemy. Deszcz bębni o parapet, dobra jest taka pogoda, gdyby tylko nie było pobudki świtkiem rankiem w perspektywie Cisza... Zaśpiewałby kto jaki kawałek... Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:29 a ja mam jutro wolne- trzy dni laby, ło matko...co ja zrobię z tym nadmiarem szczęścia...chyba sobie jakie okno umyję z rozpędu. A song na dziś, Maniek mię przypomniał- www.youtube.com/watch?v=dp4339EbVn8 Odpowiedz Link
jejek11 Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:39 niektórzy to mają życie.... daj spokój, za zimno na mycie okien. Wyśpij się za wszystkich nieszczęśników, którzy muszą wstać jutro o 6, czyli tak naprawdę o 5 (cała ta zmiana czasu to ściema, spisek i układy:/) Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:44 o tak, przez te machloje z zegarkiem to się porankiem spionizować nie mogę. Planuję jutro ponadrabiać spanie. Te okna to później, później, jak słonko zaświeci. Jak nie zaswieci to kiedys tam... pospiechu nie ma Odpowiedz Link
jejek11 Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 22:11 Póki jako tako świat widać, to nie ma co się spieszyć. Im bardziej świat jest rozmazany, tym piękniejszy Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:53 Lubię deszcz, lubię jak tłucze o jakąś blachę (parapet, dach na balkonie, dach samochodu), ale takie coś jak dzisiaj - fuj. www.youtube.com/watch?v=C0Aes_ZyN4M Odpowiedz Link
jejek11 Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 22:10 o namiot fajnie tłucze.. Może dzisiaj też tłucze normalnie tylko Ty to źle odbierasz? (Psychologia z czwartkowego wieczoru) Dobre trafienie piosenkowe w porę dnia i pogodę Odpowiedz Link
tapatik Oj tam depresyjna 29.03.12, 21:39 Zależy od punktu widzenia. Do bzykania dobra. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 21:44 a propos depresyjnego nastroju....ciekawe, jak tam Noajde.... ponarzekałby ktoś...... Odpowiedz Link
tapatik Żądłem chcesz? 29.03.12, 22:00 To może od razu cały NFZ tu ściągniemy? Będą paskudy łazić po forum i dupę zawracać, że im się chce, bo chcica ściga i bebechy wywraca, ale no jak to dziewczyna może się NIMI zainteresować, przecież wiadomo, że aby w dziewczynie wywołać choć taką maciupinkę tyci tyci podniecenia, to trzeba mieć wygląd. Wiosna idzei, hormony buzują, krew lata oszalała po żyłach, burzy się jak bałwan na morzu podczas sztormu, wszystko staje gotowe do życia. A przylezie takich trzech i wszystko wdeptają w błoto. Żądłem w dupę chcesz? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Żądłem chcesz? 29.03.12, 22:09 co ja poradzę, jak mnie też taki nastrój dopadł i szukam grupy wsparcia mnie się też wszystko burzy....nawet obrazek z krokusami mnie wku#$%%... Odpowiedz Link
tapatik Re: Żądłem chcesz? 29.03.12, 22:18 Przychodzi baba do lekarza. - Słucham co pani jest? - Panie doktorze, mnie wszystko wkurwia. Dom mnie wkurwia, praca mnie wkurwia, ludzie mnie wkurwiają, ta cała wiosna mnie wkurwia. - A seks? - Co? - No, czy próbowała pani seksu? - A co jest ten seks? - ??????????? - Nie próbowałam seksu. - Dobrze, proszę się schować za ten parawan i rozebrać. Rozebrała się pani, to proszę się położyć na leżance, ja za chwilę przyjdę. Mija kilka minut. - Panie doktorze, pan się zdecyduje. Pan wkłada czy wyciąga, bo mnie już to zaczyna WKURWIAĆ. Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Żądłem chcesz? 29.03.12, 22:25 hłehłe. Całkiem zabawne nawet Odpowiedz Link
tapatik Re: Żądłem chcesz? 30.03.12, 19:38 Znałaś takie uczucie wkurwienia, kiedy facet się nie może zdecydować tylko tak wkłada i wyjmuje? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Żądłem chcesz? 30.03.12, 20:46 hehehehhe...dowcip znałam choć...a nie...nieeee... Odpowiedz Link
tapatik Zajrzałem do stopki Rybki 30.03.12, 21:07 I znalazłem Boney M Artur Andrus - Piosenki Boney M Odpowiedz Link
pojedyncza84 Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 22:08 flirting.shadow napisał: > Niby wiosna, a pogoda jakaś taka depresyjna. Tu też cisza... Żyjecie? Przegonić depresję w końcu marzec mamy, a za pasem kwiecień plecień Ja byłam cały dzień w pracy- 28 st. C, luzik Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 22:10 W piekarni pracujesz czy na drugiej półkuli? Odpowiedz Link
pojedyncza84 Re: Depresyjna pogoda 29.03.12, 22:17 flirting.shadow napisał: > W piekarni pracujesz czy na drugiej półkuli? Służba zdrowia się kłania Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Depresyjna pogoda 30.03.12, 12:13 jaka wiosna???? śnieg dziś padał rano Odpowiedz Link