tdf-888 14.08.12, 12:16 czemu tu taki mały ruch? nudno jaką macie pogodę? ja to w bluzie i spodniach dresowych ruszam do sklepu, lekko mży Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadgirl25 Re: mały ruch 14.08.12, 12:56 mały ruch bo pracują. po południu i wieczorem będzie dużo większy ruch. a pogoda jak w listopadzie,przynajmniej u mnie ale słyszałam w pogodzie że podobno od jutra ma być już coraz cieplej z każdym dniem Odpowiedz Link
tdf-888 Re: mały ruch 14.08.12, 13:15 jak by było cieplej to może bym rozważył wycieczkę do łowicza, tam jutro jest odpust, nie musi być cieplej dużo, ale żeby takiego opadu jak dziś u mnie nie było. nuda jest, od rana więc się odurzam nie ma nic na żywo w sporcie i tak daly i tak dayj Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: mały ruch 14.08.12, 13:27 Nie byłam nigdy w Łowiczu,choć kiedyś planowałam tam pojechać w odwiedziny.Ale nic nie wyszło z tego. U mnie też nuda,jest tak zimno za oknem ,że można jedynie ubrać się jak zimą, pić gorącą herbatę z sokiem i cytryną i czytać książkę ale ta laba niedługo się skończy Odpowiedz Link
tdf-888 Re: mały ruch 14.08.12, 13:36 a byłaś dziecinko na dworze? ziomowe ubranie jest zbędne, nie jest zimno, niektórzy chodzą w spodenkach nawet, ale rozumiem, jak ci się nie chce wychodzić Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: mały ruch 14.08.12, 13:42 dziecinka przekroczyła w tym roku magiczną 30 stkę a co do zimowego ubrania to był taki mały żart miałam na myśli spodnie i sweter teraz to trzeba będzie pójść i zrobić jakiś obiad i korzystać z ostatnich wolnych dni Odpowiedz Link
tdf-888 Re: mały ruch 14.08.12, 13:57 jesteś trochę młodsza ode mnie a to czemu ci się wolne kończy, jeśli mogę zapytac? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: mały ruch 14.08.12, 14:04 urlop się kończy i wracam do pracy a wtedy nie będę miała siły wieczorem włączyć komputera by tu zajrzeć. zaglądam tu czasem bo mam sentyment do tego miejsca,bardzo je lubię Odpowiedz Link
tdf-888 Re: mały ruch 14.08.12, 14:07 ok ale mimo wszystko szkoda ze nie dasz rady zagladac Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: mały ruch 14.08.12, 14:19 ciekawa jestem czemu myślisz że szkoda. teraz jeszcze daję radę, bo mam trochę czasu jedynie potem może być z tym mały problem Odpowiedz Link
tdf-888 Re: mały ruch 14.08.12, 14:22 napisałaś, ze lubisz tu zaglądac i że nie będzie potem na to czasu, no to szkoda to co robisz na biad? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: mały ruch 14.08.12, 14:40 nic wielkiego robię barszcz z ziemniakami i jajkiem a potem placki ziemniaczane tylko jeszcze nie wiem co do nich dodam Odpowiedz Link
tdf-888 Re: mały ruch 14.08.12, 14:42 zawsze to jakaś ciepła strawa za plackami ziemnaczanymi nie przepadam ale jak by je zrobić z mielonym mięsem i cebulką to mogłyby wchodzic Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: mały ruch 14.08.12, 14:58 w tej wersji też lubię ale dziś będą bez niczego bo bardzo głodna już jestem. zziębnięta też więc potem uciekam z książką do łóżka na tv raczej nie liczę bo coraz ciężej znaleźć w tym gąszczu coś sensownego Odpowiedz Link
tdf-888 Re: mały ruch 14.08.12, 15:03 to smacznego, czyli jednak robi się tak placuszki, sam tak wymyśliłem, z surowcami, które lubię... bo samych placków ziemniaczanych nie lubię a co to by było coś sensownego w tym gąszczu w tv?? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: mały ruch 14.08.12, 15:26 łatwo się to robi,nawet ja to umiem, a kucharka ze mnie marna jest. co do telewizji to czasem jakieś sensowne filmy są bardzo późno w nocy więc nie oglądam. a w ciągu dnia to tylko polskie seriale które działają mi na nerwy i wrzeszczące reklamy które jeszcze bardziej mi na nie działają,ewentualnie wiadomości które sprawiają że chcę wyemigrować na jakieś wyspy gdzieś na oceanie więc po prostu tego wszystkiego nie oglądam. jedyne wyjście to obejrzeć czasem jakiś film na komputerze Odpowiedz Link
tdf-888 Re: mały ruch 14.08.12, 17:26 oj oj uwierz w siebie, co do gotowania, ja lubię to robić tylko jak mam surowce przygotowane, pokrojone i umyte, do wrzucenia do obróbki Odpowiedz Link
sadgirl25 duży ruch 14.08.12, 19:34 teraz już chyba jest trochę większy ruch niż do południa no i pogoda ma się poprawić,w weekend ma być około 30 stopni Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: mały ruch 14.08.12, 13:11 Zimno, deszczowo. Ruch coraz mnijeszy, widać największe gaduły urlopują. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: mały ruch 14.08.12, 13:43 jakoś mi się dziś nie chce więc oddałam się pracy Odpowiedz Link
tdf-888 Re: mały ruch 14.08.12, 13:50 mimo to i tak można na ciebie liczyć życzę sukcesów w wpacy Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: mały ruch 14.08.12, 14:22 pije drugi dzbanek kawy i nadal spię szczęścia mi życz żebym nie namotała Odpowiedz Link
kass_1 Re: mały ruch 15.08.12, 08:26 tdf-888 napisał: > czemu tu taki mały ruch? nudno > jaką macie pogodę? ja to w bluzie i spodniach dresowych ruszam do sklepu, lekko > mży Dzisiaj też mały ruch... U mnie pada... Co zrobić z tym dniem? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: mały ruch 15.08.12, 09:03 można przeleżeć kontemplując strukturę sufitu nie no dziś wolne, więc ruch i tak bardziej wzmożony w porównaniu do wczoraj o tej porze Odpowiedz Link