stefcia41 17.08.12, 21:02 Dziś mija rok jak zalogowałam się na Samotnych wzruszenie mnie ściska za gardło normalnie więc tylko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jejek11 Re: Rocznica :) 17.08.12, 21:10 Stukam się szklaneczką (tylko wirtualną) U mnie już 2 latka stuknęły... szmat czasu. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Rocznica :) 17.08.12, 21:13 no cóż... chyba nie zaczniemy teraz śpiewać "Sto lat", bo nie o to na tym forum chodzi (chociaż nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma) ale nie mogę się oprzeć głęboko filozoficznemu westchnieniu: jak ten czas leci.... Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Rocznica :) 17.08.12, 21:42 mloda se mozesz polac wody sodowej ale nie nam... wyciagnij od mamuski z barku jakis lepszejszy alk.... baw sie dobrze... a ja kiedy bede mial rok? jak to spraawdzilas... ? a tak z sekend hendu, to slyszalem zes gdzies wswiecie bywala...? i hlopakow podrywala... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Rocznica :) 17.08.12, 21:48 Bywałam Maniuś ale nikogo nie podrywałam Ja się nie nadaję do podrywania no może doopy z krzesła Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Rocznica :) 17.08.12, 21:57 no no znamy takie ciche wody.... roskoszuj sie w ciszy wody twej... kiedy stawiasz...? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Rocznica :) 17.08.12, 21:45 no patrz...to dopiero rok...? a ja myślała, że Ty tu dłużej Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Rocznica :) 17.08.12, 21:47 he he no to chluśniem. widać że żyjesz po naszych przejściach a ja nawet swojej daty nie pamiętam, w ogóle żadnych dat nie pamiętam. jako mąż miałabym przerąbane Odpowiedz Link
duza_madzia Re: Rocznica :) 18.08.12, 07:09 Aż mnie natchnęłaś Stefciu i sama sprawdziłam , hmmmm u mnie za miesiąc będzie rok czy jakoś tak ... nawet nie zauważyłam ,że to już tyle czasu . Może dlatego ,że duszą towarzystwa nie jestem na gwiazdę forum też nie mam zadatków Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Rocznica :) 18.08.12, 08:58 Ale to chyba nie chodzi o to Madziu... źle się tu czujesz? Nie ze wszystkimi mam "kompatybilność" Ale dla niektórych osób warto było się zalogować rok temu Odpowiedz Link
duza_madzia Re: Rocznica :) 18.08.12, 18:36 Wiesz Stefciu ,wydajesz się być przemiła i do tego towarzyska a ja raczej jestem zamknięta , nieśmiała i zwyczajnie jestem z boku... Trudno mi przychodzi otwieranie się przed światem Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Rocznica :) 18.08.12, 08:11 rok? Stefka ja mam wrażenie, że ze sto Cię znam nawet ja się sparujesz to nas nie opuszczaj bo kumpli się nie zostawia dla jakis tam spodni Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Rocznica :) 18.08.12, 08:59 Ani myślę opuszczać Spodnie się pojawiają i znikają a kumple zostają Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Rocznica :) 18.08.12, 08:14 a tak na marginesie to wczoraj i mi roczek jako zielonooka trzasnął tak mnie wzięło, że rok temu dowiedziałam się że 7 lat mojego życia to była farsa i brałam udział w kiepskiej komedii wbrew własnej woli.... Odpowiedz Link