kamawi13 24.10.12, 07:32 Miłego środka tygodnia, niech dla wszystkich świeci słońce, zarówno to za oknem, jak i w Waszych nastrojach Anna Jantar Tyle słońca w całym mieście Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: Miłego środka 24.10.12, 08:00 Dziś to nawet piosenka nie pomoże... szaro i ponuro od 3 dni i bez słońca jakoś brak energii. Czy my teraz na weekend przestawiamy godzinę ? Odpowiedz Link
green.amber Re: Miłego środka 24.10.12, 09:28 miłego u nas jest słońce, ale u Was cieplej w ten w ten - się nie możemy dogadać czy zyskujemy czy tracimy na tej zmianie... Odpowiedz Link
ane-tal Re: Miłego środka 24.10.12, 09:57 Nie wiem co mogę zyskać, jadę do pracy ciemno , teraz i wracać będę w ciemności.. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Miłego środka 24.10.12, 08:43 O, dzięki, Słoneczko Może i za oknem słońca nie ma, ale takie piękne jesienne liście... jeszcze... A mnie już lepiej. I ucho mniej boli. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Miłego środka 24.10.12, 09:13 To już środę mamy??Boszsz,nie ogarniam tego czasu.... Odpowiedz Link