Dodaj do ulubionych

Pytanie /prośba do Tapatika

10.01.13, 12:28
jak w temacie.
czy mogłabym wkleić sobie do mojej sygnaturki ten cytat, który był w Twoim pierwszym poście w wątku pt. masaż nasz codzienny ?
chodzi o ten cytat z autobusem miejskim w warszawie w godzinach szczytu
świetne to jest i w 100 % oddaje warunki w jakich jeżdżę codziennie rano i po południu wracam
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 12:31
      a po co ty się pytasz pod publiczkę?
      • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 12:48
        a jak mam pytać?
        wysłać mu wiadomość na priva, a może On nie życzy sobie wiadomości od obcej osoby.
        mogę już o nic nie pytać, sama sobie coś innego wymyślę na ten temat
        • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 12:55
          jak już uważasz, że koniecznie musisz zapytać, to chyba lepiej na priva a nie kogoś po nicku wywoływać, jak by się paliło.
          a moim zdaniem takie pytanie to zbędna kurtuazja. jeszcze bym zrozumiał, jak byś chciała sobie zdjęcie tapatika wstawić big_grin a tak to zwyczajnie trąci pozerstwem.
          • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 12:58
            ależ Ty się czepiasz dziewczyny...suspicious
            Ona jako pozerka? nie wydaje mi się..
            • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 12:59
              mnie też nie. ale mogła tak wyjść przypadkiem, a ja mam wolne pole do nadinterpretacji, a co nie można?
              • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:31
                a pewnie..
                każdy nadinterpretuje jak może...

ale czasem po prostu widać, kto pozorant suspicious
        • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 12:56
          weź się Smutna nie przejmuj wink
          • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:08
            Dzięki Onyks
            nie jestem pozerką, albo jak to się tam zwie fachowo, nie udaję tutaj kogoś kim nie jestem.
            Jestem taką samą osobą, zarówno tu jak i w codziennym życiu poza forum.
            A do do Młodego, to ostatnio czego bym nie napisała, to i tak mu się nie podoba.
            Zawsze coś na mnie znajdzie
            • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:13
              ależ tobie się tylko wydaje, że mi się nie podoba, bejbi smile
              • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:13
                no mówiłam...wink
                • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:14
                  dobra, bo józek będzie zazdrosny i da smutnej szlaban na forum crying
                • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:27
                  .... i do tego te słodkie bejbi wink
                  • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:29
                    no...a inni patrzą...i zazdroszczą...suspicious
                    • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:32
                      Ja ... skądże tongue_out
                      Młody chce mnie wyciągnąć na pokerkowy pojedynek w cztery oczy ... heeee suspicious
                      • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:34
                        no...mów tak dalej...

a mi mówi, że odrzuca wszystkie moje zaproszenia, chociaż ja go nigdzie nie zapraszałam tongue_out big_grin
                        • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:36
                          Mamy go ... najwidoczniej działa dwufrontowo, a nawet trzyfrontowo wink
                          Ciekawe, którą jeszcze dziewczynę z forum bajeruje tongue_out
                          • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:40
                            ale ja zaprzeczam - właśnie czuję się pomijana w tych względach tongue_out big_grin
                            • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:43
                              No co ty ... pewnie ma taką strategię ... na każdą z nas inną wink
                              Pewnie to kwestia czasu smile
                          • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:44
                            gdzies trzeba zjeść, a gdzieś zarobić, a gdzie indziej jeszcze co innego zrobić. nie widzę konfliktu interesów smile
                            • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:49
                              A ja dostrzegam smile
                              Biegi na 100 km to nie są przelewki wink
                              • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:53
                                bo chce zagrać w pokera?
                                bo się spotyka z ludźmi??a nie tylko siedzi na dupie i nawija te sreberka...

miejcie litość...jaki konflikt?wink
                                w dodatku widać wszystko czarno na białymtongue_out
                              • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:56
                                aaaa...to przepraszam, to ja biegam bardziej rekreacyjniewink
                      • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:36
                        cos mi się wydaje, że nie Ty jedna big_grin

i co?
                        będzie rozgrywka?smile
                        napisz, kto wygrał big_grin
                        • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:39
                          Przyznam się, że pokusa wielka ... zobaczyć młodego takiego jakim go Pan Bóg stworzył tongue_out
                          No ale sezon biegowy się zaczyna, a ja sobie tak przyrzekłam, że zero hazardu, alkoholu i gołych chłopów wink
                          • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:41
                            a Ty biegasz? gdzie?
                            • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:45
                              A tak sobie truchtam troszeczku to tu to tam suspicious
                              • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:51
                                a coś Ty taka dzika? big_grin

ja tez biegam, to myślałam, że sobie razem pobiegamy. ani Cię rozbierać nie zamierzam (bo niestety wolę facetów...choć nie w rajtuzkachwink), ani na wódkę namawiać
                                • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:56
                                  a no widzisz, bo ona z ludźmi forum to tylko może popisać, a spotkać sie to z nami gardzi,
                                  z resztą ona biega po 100km a ty raczkujesz (i ciągle chorujesz, chcesz się do końca rozsypać? poczekej no!)
                                  • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:58
                                    no właśnie zobaczyłam te 100 km i wycofałam propozycjęwink

ja robię 15wink
                                    • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:00
                                      No no no nieźle smile
                                      Biegniesz w sobotę, albo w niedzielę, albo za tydzień w niedzielę na zawodach wink
                                      • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:03
                                        a weź się, popsułaś mi nastrój...100 km...phi... wink

nie biegam odkąd choruję, czyli od połowy listopada i na razie raczej nie pobiegnę, bo mi świszcze w klatce. tak szukałam towarzystwa jak się poprawię, ale Ciebie już skreśliłam tongue_out
                                        • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:06
                                          No to co może w lipcu pobiegniemy 160 km wink
                                          Dasz się skusić smile

Nie zawsze biegam takie hardcory smile
                                          Czasem sobie 5, 10 czy półmaraton strzelę smile
                                          W niedzielę np. jest bieg WOŚP na 5 km big_grin

Ja to już nie choruję od tego biegania smile
                                          • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:09
                                            bardzo śmiesznewink

ja od niedawna biegam, ale bardzo mi się podoba, czy też używając bardziej właściwej formy - podobałowink

do takiego hardcoru to się trzeba chyba kilka lat przygotowywać, co?
                                            • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:14
                                              E tam, pierwsze 30 km biegnie się zawsze nogami, pozostałą resztę biegu głową smile
                                              Mi to się taka psycha na tych biegach wyrobiła... ehhh
                                              Też bardzo lubię biegać smile

Jak wyzdrowiejesz, czyt. na wiosnę, to zabieram cię na zawody, może na początek bieg Konstytucji smile
                                              Co ty na to? A reszta mazowieckiego foruma będzie nam kibicować tongue_out
                                              • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:19
                                                oesu...ale Ci zazdraszczam!!!!!!!

daję sobie czas do końca weekendu! a jak nie...to będę musiała go sobie dać trochę więcejwink
                                                • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:21
                                                  a może ci bańki trzeba położyć albo jakiś masaż?
                                                  • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:25
                                                    cos czuję, że to mogłoby pomóc wink

no Maverickubig_grin
                                                    chciałaś to masztongue_out

• maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:27
                                                    no wiesz...nie jestem pewna...to taki ochłap zainteresowania...

jednak Ciebie, Jane i Smutną tdf lubi chyba bardziej...tongue_out
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:30
                                                    Maeve, jeśli chcesz ja bardzo chętnie Ci go oddam
                                                    bierz od razu, nie czekaj smile
                                                  • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:33
                                                    nie, Dziewczyny, ja nie mogę być taka samolubnasmile

tdf wybrał Wasze towarzystwo - ja mogę tylko paczać i zazdrościć big_grin
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:36
                                                    Maeve, bierz Go, oddaję Go w Twoje ręce przecież mówię serio
                                                  • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:45
                                                    big_grin big_grin

wiecie, co jest dobre na chandrę..?
                                                    Wasze towarzystwo tongue_out

szkoda, że wirtualne...
                                                  • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:48
                                                    a Tyś uciekać chciała...Dziewczyno...wink
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:40
                                                    Kto Ciebie biedaku odstawił do kąta?
                                                    tak przy okazji, fajna piosenka , nie słuchałam jej z kilka lat smile
                                                  • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:42
                                                    karny jeż big_grin

drzewko się miesza...
                                                    za duży ruchbig_grin

ma naprawdę dobrą pamięć....
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:43
                                                    Ale uważ no sama, wszak nas widzą, śledzą,
                                                    Czyż można tak otwarcie, cóż ludzie powiedzą,
                                                    Wszak to nieprzyzwoicie, to dalbóg, jest grzechem...
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:02
                                                    wiesz Młody, nasuwa mi się takie pytanie : what does it mean?
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:17
                                                    nie lubię kłamstw, nawet słodkich
                                                    wolę prawdę, nawet gorzką

więc powiedz co chowasz w zanadrzu
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:30
                                                    nic nie chowam, chciałem tylko rozpropagować fajne piosenki.
                                                    żartuję sobie tylko, jak widzę, że ktoś tez lubi pożartować tak jak ty smile
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:32
                                                    tak, zrozumiałam tą ironię smile
                                                    to propaguj, ja bardzo lubię muzykę więc może znajdę coś dla siebie smile
                                                  • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:23
                                                    muza zagłusza przekaz...
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:20
                                                    moja ulubiona Anny to
                                                    Na dłoni oraz zanim zasnę
                                                    smile
                                                  • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:40
                                                    no to się narobiło...linijki mi nie starcza...chyba do Ciebie, Smutna big_grin

ale, potwierdza to tylko moją opinię o szczerych intencjach i prostolinijności kolegiwink
                                                  • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:48
                                                    ale jakiej linijki jak wszystko w pionie stoi?tongue_outbig_grin

• maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:50
                                                    no ja mam linijkę...taką ze szkoły, której nie używałam aż Was poznałam i teraz tą linijką właśnie pilnuję, żeby komuś nie odp...owiedzieć niegrzecznie skoro nie do mnie mówiwink

albo, co gorsza nie rzucić się komu na szyję, jak to nie mnie dedykuje piosenkę wink suspicious

...Onyksiu... tongue_out big_grin
                                                  • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:26
                                                    teraz poważnie...
                                                    przy tak dużym drzewku u mnie już nie ma gałązek tylko wszystko równiutko się zapisuje....
                                                    to po kiego linijka?wink

no rzucać się, gdy nie oczekuje...wtopa jak nic big_grin big_grin
                                                    Mavericku ....tongue_outbig_grin
                                                  • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:30
                                                    no na poważnie: przy takim drzewku to ja się zgubiłam jakiś czas temu i odpowiadam na najnowszą wiadomość.

ale przy mniej skomplikowanych grafach - linijka pomagasmile
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:53
                                                    do mnie?
                                                    a czemu akurat do mnie miałoby być ?
                                                    naprawdę tego nie rozumiem
                                                    ja za stara dla niego i za marudna
                                                  • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:21
                                                    Ty za stara ..hehehehbig_grin

Smutna...my sobie żartujemy tutaj często...nie bierz tak dosłownie wszystkiegowink
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:25
                                                    Ok Onyks
                                                    ja tu chyba taka trochę nowa jestem
                                                    więc nie rozumiem jeszcze wszystkiego chyba tak do końca jak powinnam smile
                                                  • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:26
                                                    się obejdzie. nie wiem, czy wiesz, ale przy takich chorobach - ogólnoustrojowych masaży się nie robi - bo tylko się 'rozlewa' cholerstwo.

mi niestety siada psycha jak nie mogę się ruszać. a prawda jest taka, że od połowy listopada pracuję wyłącznie z domu. jak się czuje trochę lepiej to wychodzę - cała w skowronkach, a wracam z temperaturą. no i znowu nie mogę wychodzić. czuję się pozbawiona praw obywatelskich - teraz to bym nawet chciała wyjść zagłosowaćwink

nigdy wcześniej mnie tak nie trzymało. teraz jest już lepiej, ale wciąż mi świszcze w klatce i mam 35,4. nie wychodzę to mi siada psychika. wychodzę to siada mi zdrowie.

ale jane mnie zmotywowała! zamierzam się nie dać
                                  • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:59
                                    Ależ spotkać się mogę smile
                                    Tylko ja to straszenie zajęta jestem suspicious
                                    Dużo weekendów mam w rozjazdach po Polsce, czasem i dalej wink
                                    Taka ze mnie powsinoga smile
                                    • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:11
                                      phi.
                                      • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:16
                                        Nie to nie <toch>
                                        Nici z pokera smile
                                        Żałuj big_grin
                                        • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:20
                                          zbyt mały entuzjazm wyraziłaś, żebym na to poszedł. nie załuję.
                          • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:42
                            a to ...rozbierany pokerek?big_grin

• zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:47
                              Hmmmmmm wink
                          • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:42
                            wolę zagrać na pieniądze i sam zdecydować, kto się za nie ma rozebrać big_grin
                            powiedzmy gra do 5 wygranych o symboliczne 100zł. no i zapomnij o grze w 4 oczy, ja się schowam za okularami big_grin
                            • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:47
                              A co strach cię obleciał suspicious

Nosisz okularki, mniamniusznie smile
                              • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:48
                                zerówki - od razu +10 do iq
                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:33
                    Wiesz Jane
                    gdybym miała te przysłowiowe naście lat albo była w gimnazjum to bym dała się na to nabrać.
                    ale ani nie mam nastu ani nie jestem gimnazjalistką więc nie da się mnie zbajerować w żaden sposób
                    • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:34
                      a ile masz lat? - jeśli to nie jest zbyt osobiste pytanie?

bo ja 79big_grin
                      • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:37
                        82 smile
                        a tak naprawdę to niedługo 31 skończę smile
                        • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:43
                          eh...wszyscy są młodsi ode mnie

a Ty Jane? - jak jesteś dużo młodsza to się nie piszę na to bieganie, ale jak niedużo, to możemy biegać, bo przynajmniej razem będzie nas starość harataćwink
                          • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:51
                            Maeve, nie martw się
                            znam kilka osób z tego rocznika
                            1979 to naprawdę świetny rocznik
                            mówię szczerze smile
                          • zegnaj_kotku Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:25
                            maeve79 napisała:

> eh...wszyscy są młodsi ode mnie

nie lamentuj nie wszyscy smile nie jesteś protoplastusiem wink
                            • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:29
                              ehhh...wszyscy, których zapytałam o wiek są młodsi ode mnie big_grin

generalnie nie rozpaczam, bycie po 30tce jest dużo fajniejsze (dla mnie) niż bycie po 20tce... po 40tce może być zatem naprawdę super...smile
                              • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:31
                                przyszłabyś ostatnio na meeting, to byś miała i starszych i młodszego, do wyboru do koloru smile
                                • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:34
                                  udało się Wam spotkanie? zapomniałam jakoś zapytać
                                  podejrzewam że byłeś smile
                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:36
                                    byłem, ale nie rozpowiadam, co było, bo stronię od plotek.
                                    • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:42
                                      Nie pytałam Ciebie co było tylko czy się udało
                                      • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:44
                                        w rzeczy samej, zgodnie z planem.
                                        • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:46
                                          Ooooo skoro takie udane te spotkania, to ja przybiegnę następnym razem wink
                                          • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:50
                                            żebyś tylko znalazła czas w tym swoim zabieganym zyciu.
                                            • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:54
                                              Dla ciebie zawsze znajdę czas tongue_out

• tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 16:04
                                                hrhrhr
                                                • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 16:15
                                                  Będziesz za nami jechał i nas poganiał wink
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 16:19
                                                    i obserwował nuszki.
                                                  • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 14:27
                                                    Ciekawe czyje suspicious
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 16:19
                                                    Jane a ja mogę dołączyć do Was?
                                                    uwielbiam rower ale wiosną i latem smile
                                                    teraz stoi (marznie ) posłusznie na balkonie i czeka na swój lepszy czas
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 16:27
                                                    a czemu ty pytasz janke? big_grin
                                                    będą w miejscu publicznym, a na rowerze zawsze ich dogonisz, no chyba że dziewuchy uprawiają le parkour big_grin
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 16:33
                                                    pytam Jankę bo to chyba Ona umawiała się z koleżanką i Tobą na coś
                                                    a co do szybkości, to ja zbyt szybko nie jeżdżę, mam pewne ograniczenia
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 16:34
                                                    ale one będa na nogach.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 16:38
                                                    aha, jeśli pieszo to w takim razie to ja odpadam
                                                    chyba że podjadę na moim czerwonym rumaku z ramą jeśli mi nie zamarznie do wiosny na tym balkonie
                                                  • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 14:32
                                                    Jeśli o mnie chodzi to jasne big_grin
                                                    Jeśli ma się rowerek kurzyć na balkonie, to czemu nie wink
                                                    Zresztą kto chętny z foruma na aktywność wszelaką razem z nami, to zapraszam smile

No ale niech się jeszcze maeve wypowie, czy jej to odpowiada wink
                                        • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:46
                                          no to świetnie smile
                              • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:35
                                To pomyśl sobie jak jest po 80, 90, czy 100 smile
                                Bajka big_grin

Ja mam 31 smile Ale przed biegiem wyglądam na 26 po biegach na 56 wink
                                • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:38
                                  to jak będziemy się umawiać na bieganie to niech przyjdzie ta starszawink
                                  • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:44
                                    Spoko nie będę ci robić konkurencji suspicious

• maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:47
                                      się nie wyśmiewaj, tylko pochwal za odwagę (lub głupotę), że chcę biegać z taką zawodniczką i się nie poddaję na wstępie tongue_out
                                      • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:51
                                        podjadę rowerkiem wam mierzyć czas.
                                        • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:54
                                          O pierwszy kibic wink
                                      • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:53
                                        Wierzę w ciebie, w końcu już niejednego biegacza wychowałam w swoim życiu tongue_out
                              • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 15:36
                                myślę że po 30 to najlepszy czas
                                wiemy czego chcemy, a czego nie, jesteśmy świadomi wielu rzeczy,
                                dostrzegamy wiele rzeczy, których wcześniej nie widzieliśmy
                          • nerw_rdzeniowy Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 21:21
                            > eh...wszyscy są młodsi ode mnie

Ja jestem z tego samego roku co Ty.
                            Co prawda nie jestem od Ciebie starszy ale przynajmniej młodszy nie jestem.
                            Zawsze to jakieś pocieszenie.
            • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:13
              kto się czubi ten się lubiwink
              • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:13
                igzakli
              • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:25
                no jak w podstawówce...i za warkoczykiwink
                • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:26
                  jak widać, za warkoczyk nadal najlepiej działawink
            • beja_81 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:06
              się czepia... jak nietoperz big_grin
      • tapatik Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 15:41
        tdf-888 napisał:

> a po co ty się pytasz pod publiczkę?

Wiesz, to pytanie do mnie, a mnie to akurat nie przeszkadza...

Szło drogą dwóch mnichów. Doszli do brodu przez rzekę nad którą stała piękna kobieta. Starszy mnich niewiele myśląc wziął kobietę na ręce i przeniósł ją przez rzekę, po czym obaj mnisi poszli dalej.
        Młodszy mnich zaczął myśleć o tym "występku" starszego mnicha. "Jak On mógł dotknąć kobiety. Przecież nasz zakon tego zabrania". Wreszcie po kilku godzinach, gdy zatrzymali się na posiłek, młodszy mnich nie wytrzymał i wykrzyczał starszemu:
        - Dlaczego tak postąpiłeś? Dlaczego dotknąłeś kobiety? Przecież to niegodne naszych ślubów?
        Starszy mnich uśmiechnął się i odpowiedział:
        - Ja już przestałem nieść tę kobietę. A Ty?
    • tapatik Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:48
      A co mi dasz w zamian? big_grin
      • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:50
        Niech zagra z tobą w pokera, lub inną grę suspicious
      • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:51
        buzi buzi big_grin
      • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:53
        nie mam nic w zamian.
        pogłówkuję, wymyślę coś sama o warszawskich autobusach 'komunikacji" miejskiej
        w godzinach szczytu
        • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 13:57
          - komunikacja jest dla komunistów (śmiało - bez zastrzeżeń do kopiowania)
        • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:01
          przecież to nie jego własne....praw autorskich nie posiada...

bierz i kopiujtongue_out
          • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:09
            ooo no coś ty? a jak ja pierwszy tak odpowiedziałem, to poklasku nie było ;]
            • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:16
              jakby to powiedzieć...

jestem subtelniejsza czasemwink i mniej złośliwasuspicious
              • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:22
                a ja jestem prostolinijny i praktyczny a wy nie chcecie tego docenic.
                • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:28
                  no doceniamy....suspicious

tylko z uwagi na różnorodność osób to nie zawsze działa tak, jakbyś chciał...
                • maeve79 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 14:29
                  ja akurat dokładnie tak Cię odbieram i wierzęsmile
        • tapatik Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 09:52
          sadgirl25 napisała:

> nie mam nic w zamian.

Na pewno coś masz, tylko się ze mną droczysz smile
          Kombinuj.
          • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 10:04
            Tapatik nigdy nie byłam dobra ani w kombinowaniu ani w droczeniu się.
            nie wiem.nie mam pomysłu.
            a sama też jeszcze nic nie wymyśliłam.
            na szczęście dziś nie muszę nigdzie niczym jechać
            więc ominie mnie ta "przyjemność" jazdy
            • tapatik Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 16:37
              sadgirl25 napisała:

> Tapatik nigdy nie byłam dobra ani w kombinowaniu ani w droczeniu się.
              > nie wiem.nie mam pomysłu.
              > a sama też jeszcze nic nie wymyśliłam.
              > na szczęście dziś nie muszę nigdzie niczym jechać
              > więc ominie mnie ta "przyjemność" jazdy

Możesz napisać wierszyk (o mnie).
              Możesz zaśpiewać mi piosenkę.
              Możesz iść ze mną na spacer po lesie podczas deszczu.
              Możesz ze mną zatańczyć (mam w połowie roku bardzo fajną imprezę taneczno-alkoholową).
              Możesz nakręcić mi film.
              Możesz się ubrać w sukienkę.
              Możesz zatańczyć mi kankana.
              Możesz mi upiec tort.
              Możesz pojechać ze mną na przejażdżkę rowerową.
              Możesz się ładnie uśmiechnąć do monitora podczas czytania tego tekstu.
              Możesz ze mną polatać po górach. Albo nad morzem.
              Możesz ...
              Możesz ...
              SRET%REYTUJYKrdgjg43u784ewh789ewtr32tgjnvyt943uzsopdg84trejg8t3kzl;f
              iosdhghregioseahtpyesndfkjxncvx e di[mrugofdklzfdjg90uejsl;dmfopkiFRiewkawl;pqkw-rei320-5890igfreu64jrdmgrdkit48$#^(&*$#sl;fdkjo4e0uiklrpdmgfdm oeitirdjseitr90j d3w0--12">}>>NJU&89324mlmkbpkdfi40-58mgdmgopit43imd,. kodjeur43ukf vi0 3o0 fkro9
              Możesz mi próbować zatkać usta pocałunkiem, ale jak widać źle Ci to wychodzi. tongue_out

5 minut i tyle rzeczy wymyśliłem.
              Twoja kolej.
      • tygrysgreen Re: Pytanie /prośba do Tapatika 10.01.13, 18:57
        Tapatik tanio się nie sprzedaj
        ze czy cytaty Tacyta cvonajmniej
        • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 14:39
          127 postów a ja dalej nie znam odpowiedzi smile
          • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 15:00
            To normalne ... ehhh
          • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 15:09
            mało masz odpowiedzi? wybierz sobie którąś.
            ehehe miałem własnie w akwarium małą akcję ratunkową: patrzę sobie a skalar taki jakiś blady, jakby chory bądź zestresowany, no i patrzę, że nie ma jego partnerki; nawet nie pomyślałem, że mogła paść, bo mają tu dobrze, no i faktycznie, głupia wpłynęła między tło struktuaralne a szybę i nie potrafiła wypłynąć, a złapać się też głupia nie dała smile tzn. miałem ją już raz, ale ciężko było siatkę z nią wyciągnąć i się wymsknęła głupia smile ale odsunąłem to tło trochę i patrzę, że już się wydostała, pływają sobie razem, głupie smile i paski na ciele już mają wyraźne, znaczy się stres minął.
            • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 15:14
              Ja też kiedyś skalary hodowałam z molinezjami. Wszystkie młode mi wyżarły sad
              No i wtedy dowiedziałam się, że ikrzaków nie trzyma się z żyworodnymi rybkami smile
              Jakie masz jeszcze rybki oprócz skalarków?
              • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 15:25
                eee tam, dlaczego się nie trzyma razem? można trzymać. a to że większa zjada mniejszą, to nie każdy chce rozmnażać ryby i hodowac kolejne pokolenia. u mnie skalary regularnie składają ikrę, ale małych nie widziałem nigdy, bo coś zżera tę ikrę i po paru dniach nie ma śladu. jak bym chciał to wyhodować, to powinienem do oddzielnego zbiornika. a prócz parki skalarów (kiedyś miałem 4, ale ta para zdominowała zbiornik i jednego zamęczyła, a drugiego tak męczyły, że w końcu sam zrobiłem mu eutanazję) mam neonki, a do tego denne rybki - kiryski, cierniooczki plus glonojad syjamski i 2 krewetki amano smile
                • zakochana_jane Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 15:41
                  Tak mi kiedyś ktoś powiedział smile
                  Ja miałam oprócz skalarów, molinezje parkę i mi się okociły. Dały 7 młodych z czego jedna się przed skalarami uchowała. Miałam też neonki są niesamowite, bo one głównie ławicami pływają, do tego parę gupików miałam i glonojady dwa. Innym razem miałam welony, iryski (biało czarne), brzanki (bardzo agresywne są), danio, też ładna rybka. Teraz niestety długie wyjazdy nie pozwalają mi na żadne zwierzątka. A tak bardzo chciałabym mieć psa Haskiego, żeby ze mną biegał smile
                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 16:09
                    chłopa se w końcu bys znalazła, to byś miała zwierzątko.
            • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 16:07
              świetna rada, dzięki
              • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 16:10
                mam jeszcze za ciebie zdecydować? smile
                • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 16:16
                  tdf-888 napisał:

> mam jeszcze za ciebie zdecydować? smile

nie, idź lepiej oglądać tv
                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 16:54
                    podłość ludzka nie zna granic.
                    • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 18:13
                      a dlaczego jestem podła?
                      przecież lubisz oglądać telewizję
                      • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 18:31
                        lubię i tv i forum lubię. a ty mnie przepędzasz sad
                        józek wpada dziś, tak przy weekendzie? czy tak sama siedzisz i toczy cię choroba?
                        • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 18:51
                          nie przepędzam Cię. chcesz to bądź tu , chcesz to idź przed tv.
                          sama siedzę. a to jakaś dla Ciebie różnica?
                          • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 18:58
                            tak sie pytam - tylko zagaduję.
                            • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:01
                              bez żadnego konkretnego powodu ?
                              • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:06
                                po prostu tak towarzysko pytam, nie pomyślałaś chyba, że chciałem cię odwiedzać? wink
                                • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:07
                                  szczerze, nie przyszło by mi to do głowy nawet za sto lat
                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:14
                                    uff to chyba dobrze smile
                                    • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:19
                                      to bardzo dobrze Młody.
                                      zresztą gdybyś wsiadł do tego autobusu, który tu do mnie dojeżdża to jako lubiący wygodę po jednej takiej wątpliwej przyjemności "podróży" stwierdziłbyś "nigdy więcej"
                                      • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:21
                                        no tak, aż na taki heroizm to mnie nie stać. a co to za zapadłe rubieże stolicy?
                                        • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:31
                                          No widzisz, a ja na taki heroizm póki co muszę być gotowa codziennie
                                          może gdybyś raz się przejechał tym "czymś" to nie dziwiłbyś się czemu te baby tak chorują.
                                          tu nie jest jakaś zapadła dziura gdzie psy jedynie szczekają a diabeł mówi dobranoc
                                          gdyby mnie było stać na auto, to bym była w pracy za 15 minut, a tak jadę godzinę i jeszcze 3 razy muszę się po drodze przesiąść.
                                          po prostu jeśli ma się samochód, to jedynie trzeba trochę postać w korkach, ale przynajmniej masz coś co cię zawiezie do pracy. bo stąd do mojej pracy jest prosta droga.a w moim przypadku to co mnie "wozi " do pracy nie przyjeżdża prawie wcale, a jak już przyjedzie ,to muszę na siłę wpychać się inaczej nie weszłabym ani razu. potem gdy mnie wypchną to wychodzę.
                                          chcesz się pośmiać?
                                          jednego razu gdy rano wpychałam się to jeden z "pasażerów" pijany już chyba od tygodnia powiedział mi że takich ludzi jak ja hitler powinien spalić w piecu i przerobić na mydło.
                                          bo wtedy byłoby mniej ludzi i nie wpychaliby się tak jak ja na siłę do autobusów
                                          i jeszcze od stycznia były podwyżki więc płacę więcej za kartę miejską a jeżdżę w gorszych warunkach niż są wożone ziemniaki na targ
                                          fajnie nie?
                                          • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:40
                                            to może spróbuj rowerem, skoro to tak niedaleko. a rower masz przecież.
                                            • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:46
                                              Młody, wiem
                                              rower stoi na balkonie i codziennie na niego patrzę
                                              i myślę kiedy będzie wiosna/ lato i pojadę do pracy rowerem.
                                              ale nie mogę jesienią ani zimą, przecież byłabym chora pół roku po jednej takiej przejażdżce.
                                              póki co muszę się męczyć.a na wiosnę będę dojeżdżać i wracać rowerem.
                                              tylko że mieszkam na piętrze a on jest górski (waży 20 lub 30 kg) i muszę go wnosić i znosić po schodach bo tu nie ma windy.
                                              paranoja po prostu.
                                              uczciwie pracuję 9 rok i niczego się nie dorobiłam
                                              bo w tym kraju uczciwą pracą nie dorobisz się niczego
                                              jedynie zrujnowanego zdrowia i zszarpanych nerwów , tak jak ja

• tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:49
                                                rower to waży 10-15 max smile a jak byś się pohartowała od czasu do czasu, to byś się nie przeziębiła (może).
                                                • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:54
                                                  nie wiem ile ten mój waży bo nie mieści się na mojej wadze, ani kuchennej ani łazienkowej smile
                                                  ale najmniej waży 20 kg.wiem to z innego źródła
                                                  a hartowanie akurat w moim przypadku niestety nie wchodzi w grę
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 19:58
                                                    możesz się zważyć na wadze łazienkowej trzymając rower w powietrzu, potem siebie bez roweru, potem odejmowanie i masz wagę roweru smile
                                                    hartować się nie chcesz i marudzisz, to ja już nie wiem, co z tobą począć.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 20:02
                                                    tak, nie chcę i marudzę. masz 100 % racji
                                                    wiem z doświadczenia jak łatwo ocenia się innych
                                                    a co ze mną zrobić ? możesz mnie wyśmiać lub zignorować albo coś innego wymyśl.
                                                    np. wpisz mnie do nieprzyjaciół i nie będziesz widział moich wpisów, albo zrób mnie na szaro
                                                    powodzenia

• tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 20:07
                                                    nie lubisz, jak się z ciebie żartuje.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 20:09
                                                    Szczerze? nie
                                                    to życie które mam już codziennie tak ze mnie żartuje że nie mam sił na więcej
                                                    znikam, możesz odetchnąć z ulgą
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 22:03
                                                    Młody a Tobie jak dzień upłynął?
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 22:29
                                                    właśnie ukończyłem siedmiogodzinny turniej pokerowy, zająłem miejsce 2/180 uczestników; wpadło trochę $$ na fish and chips http://emots.yetihehe.com/2/faja.gif
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 22:39
                                                    to był internetowy turniej ?
                                                    gratuluję miejsca
                                                    ja nie umiem grać w pokera, za trudny dla mnie sad
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 22:46
                                                    owszem, internetowy. też się cieszę, acz jest mały niedosyt, ale parę razy zrobiłem niepotrzebny call zamiast zrzucić niepewny układ, no i już nie dałem rady go ograbić.
                                                    a teraz się pójdę wykąpać, bo od tego siedzenia spociłem się gdzieniegdzie i kleję się smile
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 22:49
                                                    to co, mam znikać czy czekać?
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 23:16
                                                    w międzyczasie , jako że nie umiem zasnąć , poszłam do kuchni zrobić sobie wielką kolację
                                                    choć jedząc ją mam świadomość że nie jest zdrowo jeść po nocach smile
                                                    poszłam z nią przed telewizor w nadziei że zobaczę jakiś normalny film
                                                    przeleciałam po kanałach
                                                    ja jednym patrzą się na mnie z ekranu oczy martwej kobiety
                                                    na drugim kanale jakieś morderstwa, zabójstwa,
                                                    na kolejnych kataklizmy, końce świata
                                                    na innych horrory, duchy, upiory
                                                    no nie powiem, powiało grozą
                                                    wyłączyłam to głupie pudło bo nie ma w nim czego oglądać smile
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 23:23
                                                    sadgirl25 napisała:

> to co, mam znikać czy czekać?

http://emots.yetihehe.com/2/oczy.gif

wykąpałem się, zęby umyłem i ogoliłem. trochę mam nadkwasotę w żołądku i wiem, że to od zbyt dużej ilości herbaty z miodem (tak mam). teraz sprawdzę sobie programtv.onet.pl/ najlepszy program (chodzi mi o user friendly big_grin), ale wiem, ze nie mam ochoty na amerykański film tylko jakiś inny. a może skończy się na słuchaniu debilizmów w tvn24. ach te dylematy. o już mam 2355 - 'kwestia rozmiaru'.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 23:31
                                                    Masz HBO 2 ?
                                                    ja nie mam
                                                    ta kwestia rozmiaru pewnie będzie zabawna smile
                                                    to co ? ja znikam nie będę Ci przeszkadzać
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 23:41
                                                    no na mnie nie licz - zmieniam centrum rozrywki big_grin ale jeszcze dresik se założyłem i się nie kładę.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 00:18
                                                    nie przejmuj się, nie będę Cię nękać
                                                    a co do tego centrum rozrywki to fajnie by było gdyby była nim dla Ciebie jakaś kobieta smile
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 11:11
                                                    a bo mało tu kobiet? np. ty też o ile się nie mylę (co zdarza się rzadko) do nich się zaliczasz.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 12:42
                                                    tylko ja nie miałam na myśli tutejszych kobiet, a już tym bardziej mnie.
                                                    miałam na myśli że dobrze było by dla Ciebie związać się z kimś na stałe.
                                                    chyba że wolisz być , jak to teraz się modnie mówi, singlem z wyboru
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 13:11
                                                    na razie wy musicie mi wystarczyć.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:13
                                                    domyślam się że ja jedynie działam Ci tutaj na nerwy
                                                    więc tak czasem zastanawiam się czy nie powinnam stąd zniknąć
                                                    ale na szczęście jest jeszcze dużo innych kobiet smile
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:21
                                                    to, co napisałaś o moim odbiorze twojej tu twórczości, to zespół przypuszczeń absolutnie oderwanych od rzeczywistości.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:24
                                                    dobra, nieważne
                                                    mam małe pytanie na które mnie natchnęło przed chwilą po lekturze kilku postów.
                                                    pytanie jest proste. co wolisz : jasny czy ciemny kolor włosów.
                                                    słowem brunetka czy blondynka?
                                                    p.s. na szczęście ja nie podpadam pod żadną kategorię z tych dwóch smile
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:27
                                                    ciemne, ładnie się opalające.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:29
                                                    ok, fajnie
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:36
                                                    de gustibus non disputandum est, poza tym nie stoję przy tym stanowisku radykalnie, tej z tapety też mógłbym dać szansę, a do tego reszta też czyni różnicę wink
                                                  • tapatik To Ty ruda jesteś? 12.01.13, 16:42
                                                    sadgirl25 napisała:

> dobra, nieważne
                                                    > mam małe pytanie na które mnie natchnęło przed chwilą po lekturze kilku postów.
                                                    > pytanie jest proste. co wolisz : jasny czy ciemny kolor włosów.
                                                    > słowem brunetka czy blondynka?
                                                    > p.s. na szczęście ja nie podpadam pod żadną kategorię z tych dwóch smile

Dobra, bierz ten cytat za darmo.
                                                  • sadgirl25 Re: To Ty ruda jesteś? 12.01.13, 16:46
                                                    Tapatik to była odpowiedź do kogoś innego.
                                                    a ja jestem ciemną blondynką.
                                                  • tapatik Re: To Ty ruda jesteś? 13.01.13, 20:17
                                                    To się przefarbuj.
                                                    Przy okazji - nadal mi nie odpowiedziałaś - forum.gazeta.pl/forum/w,12359,141672197,141723860,Re_Pytanie_prosba_do_Tapatika.html
                                                  • sadgirl25 Re: To Ty ruda jesteś? 13.01.13, 21:19
                                                    tapatik napisał:

> To się przefarbuj.
                                                    > Przy okazji - nadal mi nie odpowiedziałaś - forum.gazeta.pl/forum/w,12359,141672197,141723860,Re_Pytanie_prosba_do_Tapatika.html

Wybacz Tapatik, ale ani myślę przefarbować włosy na inny kolor.
                                                    całe życie mam naturalny kolor i nie zmienię tego.
                                                    jeśli już muszę wybierać to wybieram
                                                    uśmiechnięcie się do monitora podczas czytania tego ok?
                                                    zresztą już kilkakrotnie to wcześniej zrobiłam.
                                                    dla mnie koniec tego tematu.
                                                  • czarny.onyks Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:37
                                                    hehehe...jak telenowela...

ona nie chce, on też nie chce...ale ciągle ze sobą ...big_grin
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:42
                                                    wiesz, telenowelę można przerwać w każdej chwili
                                                    a potem znów do niej wrócić i nie będzie żadnej różnicy smile
                                                    to jak Młody? kończymy telenowelę z nami w rolach głównych ? smile
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:46
                                                    w tej mało znaczącej kwestii decyzję mogę pozostawić tobie smile
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:43
                                                    ja nie mówię nie, tylko na prawą stronę wisły nie będę się przedzierał.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:46
                                                    nie rozumiemsad
                                                    a tak szczerze to przecież to, że mieszkam po prawej stronie Wisły wcale nie oznacza że musisz tu jechać. chyba że ja tu czegoś nie kumam
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:51
                                                    ja nawet nie wiem, gdzie ty mieszkasz; miałem 50% szans i wygrałem big_grin
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 14:56
                                                    ale nagrody dla Ciebie nie mam smile
                                                    dobrze zgadłeś bystrzaku, mieszkam po prawej stronie Wisły.
                                                    ale w sumie możesz już iść, w końcu to takie nieistotne sprawy, to nasze tutaj gadanie.
                                                    wracaj do tych istotnych smile
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 15:52
                                                    nie mam do czego wracać, ale i tak idę sobie stąd.
                                                    ps: gdzie jest twój józek??
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 15:56
                                                    nie ma. siedzę sama.
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 16:03
                                                    w tym momencie nie żartuję ani nie chcę nic dopiekać - ale dlaczego siedzisz sama? uważam, że powinno być inaczej, tym bardziej przy weekendzie. często się widujecie?
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 16:09
                                                    siedzę sama bo tak nam się akurat poukładało
                                                    oczywiście że chciałabym żeby było inaczej ale nie jest
                                                    to tyle na ten temat ok?
                                                  • tdf-888 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 16:16
                                                    trochę mało konkretów, ale rozumiem, że masz jakieś powody, by się nie uzewnętrzniać.
                                                    dobrze.
                                                  • sadgirl25 Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 16:27
                                                    dzięki za zrozumienie, doceniam to.
                                                    gdy siedzę sama i mam doła to oglądam sobie taki serial angielski z lat 90 pt. Co Ludzie powiedzą
                                                    przygody Hiacynty, jej męża pantoflarza, jej trzech sióstr i innych znajomych są tak śmieszne że czasem brzuch mnie boli od śmiechu.
                                                    tak że widzisz, ratuję się jak mogę smile
                                                  • zegnaj_kotku Re: Pytanie /prośba do Tapatika 11.01.13, 20:01
                                                    Jezeli wiedza o ciezarze roweru wplynie na jakosc jego noszenia po schodach to zwaz sie sama a pozniej z rowerem... i wystarczy odjac...
                                              • tapatik Re: Pytanie /prośba do Tapatika 12.01.13, 16:42
                                                sadgirl25 napisała:

> uczciwie pracuję 9 rok i niczego się nie dorobiłam
                                                > bo w tym kraju uczciwą pracą nie dorobisz się niczego
                                                > jedynie zrujnowanego zdrowia i zszarpanych nerwów , tak jak ja

Znani mi milionerzy też zapierniczają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka