robert.83 17.02.13, 21:51 Na żywca - kiedy widać miny i poniekąd intencje - trochę trudniej się pokłócić o pierdoły. A tak to wiem tyle: ... baby się kłóco... trza kiślu nagotować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 21:53 Stare, panie, kisiel już nagotowany, cała balia Odpowiedz Link
robert.83 Re: Wada forum 17.02.13, 21:56 No to w staniku czy bez... mi tam wszystko jedno. Byleście zadowolone i bez szwanku przeszły przez te ciężkie chwile . Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 21:58 Łe tam, ciężko to łopatą śnieg odgarnąć A na temat staników obiecałam się nie wypowiadać Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Wada forum 17.02.13, 22:03 >A na temat staników obiecałam się nie > wypowiadać szkoda Odpowiedz Link
lesher Re: Wada forum 17.02.13, 22:07 Może nie o pierdoły, ale wczorajsza dyskusja o polskiej nauce przyznasz że też była gorąca Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:10 Nie uczestniczyłam... a można skrót poprosić psze Pana? Odpowiedz Link
lesher Re: Wada forum 17.02.13, 22:21 Nie. Przyjedź sama to będziesz uczestniczyła w dyspucie Tak to rozleniwi się towarzystwo jak wszystko kawa na ławę będzie wyłożone na forumie. I przed kompami zalegnie. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Wada forum 17.02.13, 22:21 O żadnej... jak zwykle dziewczyny podzielą się na te co to dużo obiecują i nic z tego nie ma... i na te co nawet nie obiecują . Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:21 Spóźniony Już po... a reszta z balii wylizana Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 22:24 aha, jasne wymiękłyście i tyle w temacie Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:26 Niech ta myśli, co ta chce i tymi nogami tak przed oczyma nie wywija Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:32 Ależ nie czepiam się lecz zaczepiam Cię tak subtelna różnica... Odpowiedz Link
anirat Re: Wada forum 17.02.13, 22:23 Ja widzę wiele wad forum i w zasadzie pojedyncze zalety. Może i duzo zalet, ale te zalety to jednak pseudo zalety. Zaletą jest to, ze mogę kiedy chce tutaj zajrzec i zamnknac kiedy chce i napisac co chce, ale wad widzę zdecydowanie wiecej, i wymienianie długo by mi zajęło. W dyskusjach kontrowersyjnych juz od bardzo dawna nie biore udziału, zwyczajnie nie chce mi się. Pozdrawiam serdecznie tych co znam realnie Odpowiedz Link
little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 22:25 ja się tam nie kłócę... nie lubię jak się uwezmo inni na jednego i kwadratowych jaj szukajo ale jak walki w kisielu mają to rozwiązać chętnie pokibicuję Odpowiedz Link
green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:32 robert.83 napisał: > > Na żywca - kiedy widać miny i poniekąd intencje - trochę trudniej się pokłócić > o pierdoły. to wszystko pozory Robiś, tak łatwo się najesz nabierać na te niby szczere uśmieszki... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:35 hehe ić! tyle, że już mi się nie chce z domu wychodzić, zimny będzie... Odpowiedz Link
fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 22:36 baa żeby chociaż bylo komu do tego kisielku wskakiwac Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 22:47 stefcia41 napisała: > siłom bedziemy wrzucać ja bym tam wrzuciła do kisielku ze dwóch panów nic nie jednoczy bardziej niż wspólne oglądanie igrzysk Odpowiedz Link
fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 22:52 Prywatnie uważam, że facet z penisem nie stojącym źle sie prezentuje nago Odpowiedz Link
lesher Re: Wada forum 17.02.13, 22:57 Prywatnie to ja uważam, że facet źle się prezentuje nago i ze stojącym i ze zwisającym. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 23:01 Prywatnie to ja uważam, że my to ocenimy najlepiej Do kisielu, ale już Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:04 gentelman sie znalazł równouprawnienie panuje, do kisielu ale już a może oni się boją ? hmmm... Odpowiedz Link
lesher Re: Wada forum 17.02.13, 23:10 Ale przecież feud dotyczył dwóch pań i popleczniczek! Więc panowie zostają na widowni. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 23:07 Jasne, jasne... jak co do czego, to panie... myślałam, że stać Pana na więcej miszczuniu Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:30 lesher napisał: > A co ja się będę w nie swoje sprawy wpychał ależ my tutaj już nie o sprawach,a o kisielu, coby damskiej części foruma odrobinę przyjemności na koniec weekendu sprawić i poniedziałkowy powrót do pracy osłodzić Odpowiedz Link
fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:06 jak sie przyglądam młodym dziewczynom na ulicach to stwierdzam, że te piękne Polki to tylko legenda. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:09 chyba się nawet z Tobą zgodzę, ale w takim razie może zacznij się przyglądać tym .... trochę mniej młodym Odpowiedz Link
fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:14 hahaha taka dojrzałość mnie podnieca wariuje no nie? Odpowiedz Link
fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:19 no fakt, ale i tak ładna to się jedna na sto trafia. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:27 wypadałoby jeszcze sprecyzować pojęcie "ładności" Zresztą większość dziewczyn i kobiet po prostu fatalnie się ubiera, czy też raczej ślepo podąża za modą, która robi wielu osobom po prostu krzywdę. Gdybyś poprzyglądał się dziewczynom, które ja widuję na co dzień, a potem zobaczył je na scenie nie uwierzyłbyś, że to te same Odpowiedz Link
fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:38 Ocenić to moge tylko twarz, do oceny reszty dziewczyny musiałby być nagie ubranie oszukuje. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:44 fripoo napisał: > Ocenić to moge tylko twarz, do oceny reszty dziewczyny musiałby być nagie ubr > anie oszukuje. tapeta na twarzy też i od czego jest wyobraźnia. Dobre oko prawdziwego konesera powinno wyłowić diament spośród kupki szkiełek Odpowiedz Link
fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:48 Nie zwracam uwagi na kobiety, które codzinnie robią makijaż, zreszta na takie w ogóle nie zwracam uwagi, dla mnie to aseksualne kompletnie i dziecinne trochę. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:51 No wiesz makijażowi mówisz nie, a operacji plastycznej i owszem. Jak naturalność to naturalność. Normalnie jesteś niekonsekwentny Odpowiedz Link
fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:54 Ale operacja polega na naciągnięciu skóry, a makijaż to ciało obce Poza tym dla mnie to śmieszne żeby dorosła kobieta malowała się, to może jeszcze lakę barbie miałbym jej kupić? Znam dziewczyny, które się nie malują, ale to zdecydowana mniejszość (niestety) Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:57 jeżeli o mnie chodzi to wolałabym jakiegoś przystojnego Kena Odpowiedz Link
fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:59 A ja naturalną kobietę, wytrenowaną i zaokrągloną tam gdzie trzeba. Kobiety, które nie uprawiją sportu szybko się starzeją. po 40 są już niewidoczne dla facetów, zrsztą faceci po 40 mają już daszek dla ptaszka. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wada forum 18.02.13, 00:07 fripoo napisał: zrsztą faceci po 40 mają już daszek dla ptaszka. za dużo piwa, za mało sportu. tak więc uprawiajmy sport, bo sport to zdrowie i .... udany związek, a przynajmniej bycie widoczną dla facetów Fripoo aż mnie korci, żeby Cię przepytać jakie sporty uprawiasz, no bo uprawiasz co nie ? Ale na razie dobranoc. Juto trza do roboty. Odpowiedz Link
fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:04 jak facet nie dba o siebie to źle się prezentuje nago, kobieta zresztą też. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:00 fripoo napisał: > Prywatnie uważam, że facet z penisem nie stojącym źle sie prezentuje nago od razu czynisz takie założenia ale skoro tak - to na początek mogą być stringi Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Wada forum 17.02.13, 22:39 green.amber napisała: > robert.83 napisał: > > > > > Na żywca - kiedy widać miny i poniekąd intencje - trochę trudniej się pok > łócić > > o pierdoły. > > to wszystko pozory Robiś, tak łatwo się najesz nabierać na te niby szczere uśmi > eszki... > oooooo a już miałam napisać, że wczoraj miło było Odpowiedz Link
green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:41 też się dałaś nabrać??? bywa bywa śliczne masz włosy, marzenie normalnie, chociaż poniekąd nieco ukryte Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Wada forum 17.02.13, 22:42 kucyki można robić co poniektórzy maja jakies takie dziwne marzenia Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Wada forum 17.02.13, 22:45 stefcia41 napisała: > kucyki można robić > co poniektórzy maja jakies takie dziwne marzenia hmmm myslałam że amber pisze o tych na plecach "nieco ukryte" Odpowiedz Link
green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:53 zegnaj_kotku napisała: > stefcia41 napisała: > > > kucyki można robić > > co poniektórzy maja jakies takie dziwne marzenia > > hmmm myslałam że amber pisze o tych na plecach "nieco ukryte" miałaś ze sobą włosy na plecach i teraz dopiero to mówisz?? pfffff przez to że upięte to chyba za bardzo nie dotykały pleców... albo już nie będę wnikać, co to się mogło dziać, kiedy nas już nie było... może dobranoc po co to się pogrążać Odpowiedz Link
robert.83 Re: Wada forum 17.02.13, 22:43 Mowisz, że daję? Może z natury naiwny jestem chłopak. Tak czy siak te szczere czasem pomagają a te nieszczere nie za bardzo mają jak zaszkodzić. Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 22:48 green.amber napisała: > to wszystko pozory Robiś, tak łatwo się najesz nabierać na te niby szczere uśmi > eszki... Kurcze, a ja napisałem niedawno że wierzę w to co piszesz... tracę wiarę w ludzi... Odpowiedz Link
ane-tal Re: mały komunikat... 18.02.13, 14:26 Chciałam zakomunikować , że zawsze szczerze się uśmiecham do Was ludki jak Was widzę. Odpowiedz Link
green.amber Re: mały komunikat... 19.02.13, 09:06 ane-tal napisała: > Chciałam zakomunikować , że zawsze szczerze się uśmiecham do Was ludki jak Was > widzę. > ha! i myślisz Anecik, że takie oswiadczenie zamyka sprawę?? (pomijam fakt, że może ono oznaczać, że kiedy nas nie widzisz, uśmiechasz się mniej szczerze...) że to już znaczy, że jeszcześ szczera, miła, uśmiechnięta i finito, gejmołwer, end?? a jesli w tym czasie, kiedy Ty się uśmiechasz (zakładamy, że szczerze) ktoś sobie myśli - aaa tak ładnie się uśmiecha, to nie może być bezinteresowne, pewnie czegoś będzie chcieć... albo ooo tak się uśmiecha, że zapewne chce mi udowodnić, że ja tak pięknie nie potrafię... hymmm kto zdecydował, że prawda "nadania" komunikatu jest prawdziwsza od prawdy jego "odbioru"?? miłego dzionka Wszystkim Odpowiedz Link
ane-tal Re: mały komunikat... 19.02.13, 09:37 Nie miałam zamiaru zakańczać jakiegoś tematu... Ja się tu nie wtryniam w czyjeś nieporozumienia... Wypowiedziałam się tylko co do szczerości mojego uśmiechu na widok znajomych z Forum. Jeśli poddajesz analizie mój uśmiech gdy Cie widzę to mnie zasmuciłaś... ha! i myślisz Anecik, że takie oswiadczenie zamyka sprawę?? (pomijam fakt, ż > e może ono oznaczać, że kiedy nas nie widzisz, uśmiechasz się mniej szczerze... > ) > że to już znaczy, że jeszcześ szczera, miła, uśmiechnięta i finito, gejmołwer, > end?? > > a jesli w tym czasie, kiedy Ty się uśmiechasz (zakładamy, że szczerze) ktoś s > obie myśli - aaa tak ładnie się uśmiecha, to nie może być bezinteresowne, pewni > e czegoś będzie chcieć... albo ooo tak się uśmiecha, że zapewne chce mi udowodn > ić, że ja tak pięknie nie potrafię... Jessssuuuuuuuuuu nie męczy Cie to rozkminianie tematu ? Po prostu żyjmy i dajmy żyć innym i starajmy się wierzyć w ludzką szczerość i prostolinijność. Odpowiedz Link
green.amber Re: mały komunikat... 19.02.13, 09:59 ane-tal napisała: > Nie miałam zamiaru zakańczać jakiegoś tematu... > Ja się tu nie wtryniam w czyjeś nieporozumienia... > Wypowiedziałam się tylko co do szczerości mojego uśmiechu na widok znajomych z > Forum. a gdyby tak dalej przekonywać Cię, że nie robisz tego, co robisz i nie z takimi intencjami, jakie miałaś?? > Jeśli poddajesz analizie mój uśmiech gdy Cie widzę to mnie zasmuciłaś... nie smuć się, bo zdecydowanie nie warto, ale ciiiiiiiiiiiii > Jessssuuuuuuuuuu nie męczy Cie to rozkminianie tematu ? Po prostu żyjmy i da > jmy żyć innym i starajmy się wierzyć w ludzką szczerość i prostolinijność. aaa ale czy to by nie było za proste?? skoro można sobie życie skomplikować (ewentualnie innym), to dlaczego by nie (przynajmniej spróbować)?? (na ucho dodam, że to opis poczynionych obserwacji, a nie mój sposób myślenia, więc mnie z "tej strony" nie męczy, natomiast zmęczył mnie od tej drugiej...) Odpowiedz Link
ane-tal Re: mały komunikat... 19.02.13, 10:15 a gdyby tak dalej przekonywać Cię, że nie robisz tego, co robisz i nie z takimi intencjami, jakie miałaś?? Mam wrażenie, że próbujesz dać mi do zrozumienia , że znasz lepiej moje intencje... Nie idź tą drogą .. aaa ale czy to by nie było za proste?? skoro można sobie życie skomplikować (ewentualnie innym), to dlaczego by nie (przynajmniej spróbować)?? (na ucho dodam, że to opis poczynionych obserwacji, a nie mój sposób myślenia, więc mnie z "tej strony" nie męczy, natomiast zmęczył mnie od tej drugiej...) ; > ) Dobrze , że to tylko obserwacje i nie dotknęło Cie to osobiście.. Nie polecam brać z tego "czegoś" przykładu... Życie i tak jest skomplikowane , po co je utrudniać sobie czy komuś ... Odpowiedz Link
green.amber Re: mały komunikat... 19.02.13, 10:26 hymmm to chyba w ramach odpowiedzi wystarczy: i nawet nie będę przekonywać, że szczerze... Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: mały komunikat... 19.02.13, 09:50 w życiu się już nie uśmiechnę, nawet przez sen Odpowiedz Link
green.amber Re: mały komunikat... 19.02.13, 10:09 zegnaj_kotku napisała: > w życiu się już nie uśmiechnę, nawet przez sen jeśli to postanowienie z natenprzykład jakby noworocznych... to jest nadzieja, że nie będzie zbyt długo działać Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: mały komunikat... 19.02.13, 10:41 green.amber napisała: > zegnaj_kotku napisała: > > > w życiu się już nie uśmiechnę, nawet przez sen > jeśli to postanowienie z natenprzykład jakby noworocznych... to jest nadzieja, > że nie będzie zbyt długo działać obawiam się nawet, ze bardziej jak z tymi czipsami w Dniu świra... "ostatni..." Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:33 A Ty pisałeś, że taki patyczek, a do wrzucania kobiet się zbierasz Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:40 Przecież wiesz, że ja pamiętliwa jestem... słowa Twe... Odpowiedz Link
little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 22:43 to chyba nie w tym życiu będę mówić, co mi się podoba, a na walki w kisielu tylko patrzeć, bo mi się tak podoba Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:46 Dokładnie tak, ja już nawet nie dopytuję... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:51 Ale co?... ukryte włosy... że jak?... gdzie?... komu? To jakieś hasło? A jaki odzew? Odpowiedz Link
little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 22:52 nie muszę udawać jestem grzeczna... czasem włączam tryb: 'nie dam sobie dmuchać w kaszę'... na robieniu wrażenia zależało mi w podstawówce... Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 22:55 Ludzie sami w sobie są bez wad, to otoczenie nas psuje Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:59 Nie obrazisz się? Proszę... Ale chciałabym Twoją wypowiedź odnieść do mojego psa. Wszelkie wady jakie u niego zauważam, to braki w wychowaniu albo tzw. rozpieszczanie... przeze mnie naruralnie Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 23:08 Biedna psina... dla rozpieszczania z chęcią też bym się poświęcił i stał gorszy Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 23:11 Jakoś tabuny nie walą drzwiami i oknami, widać słabo rozpieszczam Albo... może Charlie tak odstrasza, bo on zgryźliwy tetryk już jest Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 23:22 blue_velvett napisała: > Jakoś tabuny nie walą drzwiami i oknami, widać słabo rozpieszczam Może dlatego nie walą drzwiami i oknami bo próbujesz rozpieszczać facetów psimi przysmakami > Albo... może Charlie tak odstrasza, bo on zgryźliwy tetryk już jest O! Sama widzisz, czas dać Charliemu spokój i poszukać nowej istoty do rozpieszczania i psoty Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 23:26 Dwie cenne rady Dziękuję, przemyślę... prześpię... miłych snów o czym tam życzysz sobie Odpowiedz Link
green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 23:00 ooo hihi jaka zgrabnie wygodna teoria, Sami ja chyba dobranoc pięknych snów o kisielach, uśmiechach, stanikach czy czym kto tam chce Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 23:15 Kisiel był i się zmył Dobra noc i uśmiech na twarzy będzie gdy w śnie poproszą o stanika zdjęcie Odpowiedz Link
green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:56 ooo to mnie by się mogło przydać... jakieś szkolenia, warsztaty?? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:57 gwen75 napisał: > Kto był nieszczery? a kto go wie... pytanie kto był i po co ta szczerość?? Odpowiedz Link
little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 22:59 naprawdę? no co Ty a Ty masz mnie, przepraszam wpisaną w dowodzie, że sobie na takie uwagi pozwalasz co do właściwości moich poczynań? wyluzuj... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 23:08 nieeeee, napisałam dokładnie to, co chciałam napisać Odpowiedz Link
green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 23:10 to może wystarczą moje zdolności się uczenia oj coś mam dziś dłuższą drogę do łóżka niż zazwyczaj... Odpowiedz Link
little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 23:11 eeeee tam gadanie czasem trzeba powiedzieć to, co się myśli... ja nie powiem nic o Tobie, bo Internet nie mówi o ludziach prawdy, więc jakiegoś realnego wniosku nie wyciągne... a Ty już wiesz, że moje mechanizmy źle działają... widzisz, ja uważam, że bez zarzutu Odpowiedz Link
little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 23:24 nie biorę dziwię się, że możliwa jest taka szybka ocena po literkach... przecież chcemy być wszyscy dla siebie mili ponoć mózg 90 sekund potrzebuje by zdecydować o tym, czy się kogoś lubi, czy nie... a gdy on decyduje, to ja nie potrafię ukryć co wybrał dobrej nocy Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Wada forum 18.02.13, 01:23 Nie mam pojęcia o co się rozchodzi... Ale skoro wada to zapytam: Czy to forum jest jeszcze na gwarancji W swoim czasie wpiję się w ten wątek jak komarzyca. Upsss przyszło mi coś do głowy, wiecie czemu komarzyca wypija krew, jaki ma w tym cel? Odpowiedz Link