Dodaj do ulubionych

Wada forum

17.02.13, 21:51

Na żywca - kiedy widać miny i poniekąd intencje - trochę trudniej się pokłócić o pierdoły.

A tak to wiem tyle: ... baby się kłóco... trza kiślu nagotowaćsmile.
Obserwuj wątek
    • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 21:53
      Stare, panie, kisiel już nagotowany, cała baliabig_grin
      • robert.83 Re: Wada forum 17.02.13, 21:56

No to w staniku czy bez... mi tam wszystko jedno. Byleście zadowolone i bez szwanku przeszły przez te ciężkie chwile smile.
        • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 21:58
          Łe tam, ciężko to łopatą śnieg odgarnąćwink A na temat staników obiecałam się nie wypowiadaćtongue_out
          • nerw_rdzeniowy Re: Wada forum 17.02.13, 22:03
            >A na temat staników obiecałam się nie
            > wypowiadaćtongue_out

szkoda
    • lesher Re: Wada forum 17.02.13, 22:07
      Może nie o pierdoły, ale wczorajsza dyskusja o polskiej nauce przyznasz że też była gorąca wink
      • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:10
        Nie uczestniczyłam... a można skrót poprosić psze Pana?smile
        • lesher Re: Wada forum 17.02.13, 22:21
          Nie. Przyjedź sama to będziesz uczestniczyła w dyspucie tongue_out
          Tak to rozleniwi się towarzystwo jak wszystko kawa na ławę będzie wyłożone na forumie. I przed kompami zalegnie.
      • robert.83 Re: Wada forum 17.02.13, 22:16

Zaiste miejscami bywała!smile
    • samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 22:20
      To o której te walki? wink
      • robert.83 Re: Wada forum 17.02.13, 22:21

O żadnej... jak zwykle dziewczyny podzielą się na te co to dużo obiecują i nic z tego nie ma... i na te co nawet nie obiecują tongue_out.
        • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:23
          W krainie ślepców jednooki jest królembig_grin
      • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:21
        Spóźnionytongue_out Już po... a reszta z balii wylizanabig_grin
        • samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 22:24
          aha, jasne wink wymiękłyście i tyle w temacie tongue_out
          • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:26
            Niech ta myśli, co ta chce i tymi nogami tak przed oczyma nie wywijatongue_out
            • samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 22:28
              a teraz to się czepiasz wywijania tongue_out
              • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:32
                Ależ nie czepiam się lecz zaczepiam Cięwink tak subtelna różnica...
                • samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 22:33
                  no niech Ci będzie wink
    • anirat Re: Wada forum 17.02.13, 22:23
      Ja widzę wiele wad forum i w zasadzie pojedyncze zalety. Może i duzo zalet, ale te zalety to jednak pseudo zalety. Zaletą jest to, ze mogę kiedy chce tutaj zajrzec i zamnknac kiedy chce i napisac co chce, ale wad widzę zdecydowanie wiecej, i wymienianie długo by mi zajęło. W dyskusjach kontrowersyjnych juz od bardzo dawna nie biore udziału, zwyczajnie nie chce mi się.
      Pozdrawiam serdecznie tych co znam realnie smile
    • little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 22:25
      ja się tam nie kłócę... nie lubię jak się uwezmo inni na jednego i kwadratowych jaj szukajo wink

ale jak walki w kisielu mają to rozwiązać chętnie pokibicuję tongue_out
    • little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 22:32
      chyba jednak postoję i popatrzę wink
    • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:32
      robert.83 napisał:

>
      > Na żywca - kiedy widać miny i poniekąd intencje - trochę trudniej się pokłócić
      > o pierdoły.

to wszystko pozory Robiś, tak łatwo się najesz nabierać na te niby szczere uśmieszki... winktongue_out
      • stefcia41 Re: Wada forum 17.02.13, 22:34
        niby szczere? suspicious
        ide kisiel gotować suspicious
        • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:35
          hehe winktongue_out
          ić! wink
          tyle, że już mi się nie chce z domu wychodzić, zimny będzie...
          • stefcia41 Re: Wada forum 17.02.13, 22:37
            się nie poparzysz tongue_out wink
            • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:39
              juszszsz Ty nie bądź taka troskliwa winktongue_out
        • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 22:36
          baa żeby chociaż bylo komu do tego kisielku wskakiwacsad
          • stefcia41 Re: Wada forum 17.02.13, 22:37
            siłom bedziemy wrzucać tongue_out
            • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 22:46
              ja na siłe nie lubięsad
            • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 22:47
              stefcia41 napisała:

> siłom bedziemy wrzucać tongue_out

ja bym tam wrzuciła do kisielku ze dwóch panów wink
              nic nie jednoczy bardziej niż wspólne oglądanie igrzysk wink
              • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 22:52
                Prywatnie uważam, że facet z penisem nie stojącym źle sie prezentuje nagosad
                • lesher Re: Wada forum 17.02.13, 22:57
                  Prywatnie to ja uważam, że facet źle się prezentuje nago i ze stojącym i ze zwisającym.
                  • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 23:01
                    Prywatnie to ja uważam, że my to ocenimy najlepiejbig_grin Do kisielu, ale jużtongue_outbig_grin
                    • lesher Re: Wada forum 17.02.13, 23:02
                      Panie przodem!
                      • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:04
                        gentelman sie znalazł wink
                        równouprawnienie panuje, do kisielu ale już
                        a może oni się boją ? hmmm...
                        • lesher Re: Wada forum 17.02.13, 23:10
                          Ale przecież feud dotyczył dwóch pań i popleczniczek!

Więc panowie zostają na widowni.
                      • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 23:07
                        Jasne, jasne... jak co do czego, to panie... myślałam, że stać Pana na więcej miszczuniutongue_out
                        • lesher Re: Wada forum 17.02.13, 23:22
                          A co ja się będę w nie swoje sprawy wpychał wink
                          • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:30
                            lesher napisał:

> A co ja się będę w nie swoje sprawy wpychał wink

ależ my tutaj już nie o sprawach,a o kisielu, coby damskiej części foruma odrobinę przyjemności na koniec weekendu sprawić i poniedziałkowy powrót do pracy osłodzić smile
                  • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:02
                    bo Wy w ogóle jesteście brzydsi od nas
                    • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:06
                      jak sie przyglądam młodym dziewczynom na ulicach to stwierdzam, że te piękne Polki to tylko legenda.
                      • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:09
                        chyba się nawet z Tobą zgodzę, ale w takim razie może zacznij się przyglądać tym .... trochę mniej młodym smile
                        • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:14
                          hahaha taka dojrzałość mnie podniecasmile
                          wariuje no nie?
                          • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:17
                            to chyba zależy od stopnia dojrzałości
                            • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:19
                              no fakt, ale i tak ładna to się jedna na sto trafia.
                              • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:27
                                wypadałoby jeszcze sprecyzować pojęcie "ładności"
                                Zresztą większość dziewczyn i kobiet po prostu fatalnie się ubiera, czy też raczej ślepo podąża za modą, która robi wielu osobom po prostu krzywdę.
                                Gdybyś poprzyglądał się dziewczynom, które ja widuję na co dzień, a potem zobaczył je na scenie nie uwierzyłbyś, że to te same smile
                                • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:38
                                  Ocenić to moge tylko twarz, do oceny reszty dziewczyny musiałby być nagiesmile ubranie oszukuje.
                                  • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:44
                                    fripoo napisał:

> Ocenić to moge tylko twarz, do oceny reszty dziewczyny musiałby być nagiesmile ubr
                                    > anie oszukuje.

tapeta na twarzy też smile
                                    i od czego jest wyobraźnia. Dobre oko prawdziwego konesera powinno wyłowić diament spośród kupki szkiełek wink
                                    • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:48
                                      Nie zwracam uwagi na kobiety, które codzinnie robią makijaż, zreszta na takie w ogóle nie zwracam uwagi, dla mnie to aseksualne kompletnie i dziecinne trochę.sad
                                      • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:51
                                        No wiesz makijażowi mówisz nie, a operacji plastycznej i owszem. Jak naturalność to naturalność.
                                        Normalnie jesteś niekonsekwentny wink
                                        • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:54
                                          Ale operacja polega na naciągnięciu skóry, a makijaż to ciało obcetongue_out Poza tym dla mnie to śmieszne żeby dorosła kobieta malowała się, to może jeszcze lakę barbie miałbym jej kupić?big_grin
                                          Znam dziewczyny, które się nie malują, ale to zdecydowana mniejszość (niestetysad)
                                          • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:57
                                            jeżeli o mnie chodzi to wolałabym jakiegoś przystojnego Kena smile
                                            • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:59
                                              A ja naturalną kobietę, wytrenowaną i zaokrągloną tam gdzie trzeba. Kobiety, które nie uprawiją sportu szybko się starzeją. po 40 są już niewidoczne dla facetów, zrsztą faceci po 40 mają już daszek dla ptaszka.
                                              • maruda2 Re: Wada forum 18.02.13, 00:07
                                                fripoo napisał:

zrsztą faceci po 40 mają już daszek dla ptaszka.

za dużo piwa, za mało sportu.
                                                tak więc uprawiajmy sport, bo sport to zdrowie i .... udany związek, a przynajmniej bycie widoczną dla facetów wink

Fripoo aż mnie korci, żeby Cię przepytać jakie sporty uprawiasz, no bo uprawiasz co nie ?
                                                Ale na razie dobranoc. Juto trza do roboty.
                  • fripoo Re: Wada forum 17.02.13, 23:04
                    jak facet nie dba o siebie to źle się prezentuje nago, kobieta zresztą też.
                • maruda2 Re: Wada forum 17.02.13, 23:00
                  fripoo napisał:

> Prywatnie uważam, że facet z penisem nie stojącym źle sie prezentuje nagosad

od razu czynisz takie założenia wink
                  ale skoro tak - to na początek mogą być stringi wink
      • zegnaj_kotku Re: Wada forum 17.02.13, 22:39
        green.amber napisała:

> robert.83 napisał:
        >
        > >
        > > Na żywca - kiedy widać miny i poniekąd intencje - trochę trudniej się pok
        > łócić
        > > o pierdoły.
        >
        > to wszystko pozory Robiś, tak łatwo się najesz nabierać na te niby szczere uśmi
        > eszki... winktongue_out
        >
        oooooo a już miałam napisać, że wczoraj miło było suspicious
        • stefcia41 Re: Wada forum 17.02.13, 22:40
          dać chochlę do mieszania ? big_grin
        • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:41
          też się dałaś nabrać???
          bywa bywa winktongue_out

śliczne masz włosy, marzenie normalnie, chociaż poniekąd nieco ukrytewink
          • stefcia41 Re: Wada forum 17.02.13, 22:42
            kucyki można robić wink
            co poniektórzy maja jakies takie dziwne marzenia wink
            • zegnaj_kotku Re: Wada forum 17.02.13, 22:45
              stefcia41 napisała:

> kucyki można robić wink
              > co poniektórzy maja jakies takie dziwne marzenia wink

hmmm myslałam że amber pisze o tych na plecach wink "nieco ukryte" wink
              • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:53
                zegnaj_kotku napisała:

> stefcia41 napisała:
                >
                > > kucyki można robić wink
                > > co poniektórzy maja jakies takie dziwne marzenia wink
                >
                > hmmm myslałam że amber pisze o tych na plecach wink "nieco ukryte" wink
                miałaś ze sobą włosy na plecach i teraz dopiero to mówisz?? pfffff winktongue_out

przez to że upięte to chyba za bardzo nie dotykały pleców... albo już nie będę wnikać, co to się mogło dziać, kiedy nas już nie było... może dobranoc wink po co to się pogrążać winksmile
                • zegnaj_kotku Re: Wada forum 17.02.13, 22:59
                  smile
      • robert.83 Re: Wada forum 17.02.13, 22:43
        Mowisz, że daję? Może z natury naiwny jestem chłopak. Tak czy siak te szczere czasem pomagają a te nieszczere nie za bardzo mają jak zaszkodzić.
        • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:49
          alboś naiwny... albo to też taki pozór... winksmiletongue_out
      • samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 22:48
        green.amber napisała:

> to wszystko pozory Robiś, tak łatwo się najesz nabierać na te niby szczere uśmi
        > eszki... winktongue_out

Kurcze, a ja napisałem niedawno że wierzę w to co piszesz... tracę wiarę w ludzi... wink
      • ane-tal Re: mały komunikat... 18.02.13, 14:26
        Chciałam zakomunikować , że zawsze szczerze się uśmiecham do Was ludki jak Was widzę.
        • green.amber Re: mały komunikat... 19.02.13, 09:06
          ane-tal napisała:

> Chciałam zakomunikować , że zawsze szczerze się uśmiecham do Was ludki jak Was
          > widzę.
          >
          ha! wink i myślisz Anecik, że takie oswiadczenie zamyka sprawę?? (pomijam fakt, że może ono oznaczać, że kiedy nas nie widzisz, uśmiechasz się mniej szczerze...winktongue_out)
          że to już znaczy, że jeszcześ szczera, miła, uśmiechnięta i finito, gejmołwer, end??wink

a jesli w tym czasie, kiedy Ty się uśmiechasz (zakładamy, że szczerzewink) ktoś sobie myśli - aaa tak ładnie się uśmiecha, to nie może być bezinteresowne, pewnie czegoś będzie chcieć... albo ooo tak się uśmiecha, że zapewne chce mi udowodnić, że ja tak pięknie nie potrafię...

hymmm kto zdecydował, że prawda "nadania" komunikatu jest prawdziwsza od prawdy jego "odbioru"??winksmile

miłego dzionka Wszystkim winksmile
          • ane-tal Re: mały komunikat... 19.02.13, 09:37
            Nie miałam zamiaru zakańczać jakiegoś tematu...
            Ja się tu nie wtryniam w czyjeś nieporozumienia...
            Wypowiedziałam się tylko co do szczerości mojego uśmiechu na widok znajomych z Forum.

Jeśli poddajesz analizie mój uśmiech gdy Cie widzę to mnie zasmuciłaś...

ha! wink i myślisz Anecik, że takie oswiadczenie zamyka sprawę?? (pomijam fakt, ż
            > e może ono oznaczać, że kiedy nas nie widzisz, uśmiechasz się mniej szczerze...
            > winktongue_out)
            > że to już znaczy, że jeszcześ szczera, miła, uśmiechnięta i finito, gejmołwer,
            > end??wink
            >
            > a jesli w tym czasie, kiedy Ty się uśmiechasz (zakładamy, że szczerzewink) ktoś s
            > obie myśli - aaa tak ładnie się uśmiecha, to nie może być bezinteresowne, pewni
            > e czegoś będzie chcieć... albo ooo tak się uśmiecha, że zapewne chce mi udowodn
            > ić, że ja tak pięknie nie potrafię...

Jessssuuuuuuuuuu nie męczy Cie to rozkminianie tematu ? wink Po prostu żyjmy i dajmy żyć innym i starajmy się wierzyć w ludzką szczerość i prostolinijność.
            • green.amber Re: mały komunikat... 19.02.13, 09:59
              ane-tal napisała:

> Nie miałam zamiaru zakańczać jakiegoś tematu...
              > Ja się tu nie wtryniam w czyjeś nieporozumienia...
              > Wypowiedziałam się tylko co do szczerości mojego uśmiechu na widok znajomych z
              > Forum.
              a gdyby tak dalej przekonywać Cię, że nie robisz tego, co robisz i nie z takimi intencjami, jakie miałaś??

> Jeśli poddajesz analizie mój uśmiech gdy Cie widzę to mnie zasmuciłaś...
              nie smuć się, bo zdecydowanie nie warto, ale ciiiiiiiiiiiii winksmile

> Jessssuuuuuuuuuu nie męczy Cie to rozkminianie tematu ? wink Po prostu żyjmy i da
              > jmy żyć innym i starajmy się wierzyć w ludzką szczerość i prostolinijność.
              aaa ale czy to by nie było za proste?? skoro można sobie życie skomplikować (ewentualnie innym), to dlaczego by nie (przynajmniej spróbować)?? wink
              (na ucho dodam, że to opis poczynionych obserwacji, a nie mój sposób myślenia, więc mnie z "tej strony" nie męczy, natomiast zmęczył mnie od tej drugiej...) winksmile
              • ane-tal Re: mały komunikat... 19.02.13, 10:15
                a gdyby tak dalej przekonywać Cię, że nie robisz tego, co robisz i nie z takimi intencjami, jakie miałaś??
                Mam wrażenie, że próbujesz dać mi do zrozumienia , że znasz lepiej moje intencje...
                Nie idź tą drogą .. wink

aaa ale czy to by nie było za proste?? skoro można sobie życie skomplikować (ewentualnie innym), to dlaczego by nie (przynajmniej spróbować)?? wink (na ucho dodam, że to opis poczynionych obserwacji, a nie mój sposób myślenia, więc mnie z "tej strony" nie męczy, natomiast zmęczył mnie od tej drugiej...) ;
                > )smile

Dobrze , że to tylko obserwacje i nie dotknęło Cie to osobiście.. Nie polecam brać z tego "czegoś" przykładu... Życie i tak jest skomplikowane , po co je utrudniać sobie czy komuś ... uncertain
                • green.amber Re: mały komunikat... 19.02.13, 10:26
                  hymmm to chyba w ramach odpowiedzi wystarczy: smile
                  i nawet nie będę przekonywać, że szczerze... winktongue_out
          • zegnaj_kotku Re: mały komunikat... 19.02.13, 09:50
            w życiu się już nie uśmiechnę, nawet przez sen wink
            • ane-tal Re: mały komunikat... 19.02.13, 10:03
              smile
            • green.amber Re: mały komunikat... 19.02.13, 10:09
              zegnaj_kotku napisała:

> w życiu się już nie uśmiechnę, nawet przez sen wink
              jeśli to postanowienie z natenprzykład jakby noworocznych... to jest nadzieja, że nie będzie zbyt długo działać winksmile
              • zegnaj_kotku Re: mały komunikat... 19.02.13, 10:41
                green.amber napisała:

> zegnaj_kotku napisała:
                >
                > > w życiu się już nie uśmiechnę, nawet przez sen wink
                > jeśli to postanowienie z natenprzykład jakby noworocznych... to jest nadzieja,
                > że nie będzie zbyt długo działać winksmile

obawiam się nawet, ze bardziej jak z tymi czipsami w Dniu świra... "ostatni..." wink
    • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:33
      A Ty pisałeś, że taki patyczek, a do wrzucania kobiet się zbierasztongue_out
    • little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 22:36
      nie wiem... tongue_out
    • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:40
      Przecież wiesz, że ja pamiętliwa jestem... słowa Twe...
    • little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 22:43
      to chyba nie w tym życiu wink

będę mówić, co mi się podoba, a na walki w kisielu tylko patrzeć, bo mi się tak podoba big_grin
    • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:46
      Dokładnie tak, ja już nawet nie dopytuję...
    • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:51
      Ale co?... ukryte włosy... że jak?... gdzie?... komu? To jakieś hasło? A jaki odzew?suspicious
    • little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 22:52
      nie muszę udawać wink jestem grzeczna... wink czasem włączam tryb: 'nie dam sobie dmuchać w kaszę'... na robieniu wrażenia zależało mi w podstawówce... wink
    • samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 22:55
      Ludzie sami w sobie są bez wad, to otoczenie nas psuje wink
      • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 22:59
        Nie obrazisz się? Proszę... Ale chciałabym Twoją wypowiedź odnieść do mojego psa. Wszelkie wady jakie u niego zauważam, to braki w wychowaniu albo tzw. rozpieszczanie... przeze mnie naruralniewink
        • samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 23:08
          Biedna psina... dla rozpieszczania z chęcią też bym się poświęcił i stał gorszy wink
          • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 23:11
            Jakoś tabuny nie walą drzwiami i oknami, widać słabo rozpieszczamsad
            Albo... może Charlie tak odstrasza, bo on zgryźliwy tetryk już jesttongue_out
            • samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 23:22
              blue_velvett napisała:

> Jakoś tabuny nie walą drzwiami i oknami, widać słabo rozpieszczamsad

Może dlatego nie walą drzwiami i oknami bo próbujesz rozpieszczać facetów psimi przysmakami wink

> Albo... może Charlie tak odstrasza, bo on zgryźliwy tetryk już jesttongue_out

O! Sama widzisz, czas dać Charliemu spokój i poszukać nowej istoty do rozpieszczania i psoty wink
              • blue_velvett Re: Wada forum 17.02.13, 23:26
                Dwie cenne radysmile Dziękuję, przemyślę... prześpię... miłych snów o czym tam życzysz sobiesmile
      • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 23:00
        ooo hihi jaka zgrabnie wygodna teoria, Sami winksmile
        ja chyba dobranoc winksmile
        pięknych snów o kisielach, uśmiechach, stanikach czy czym kto tam chce winksmile
        • samysliciel_2.0 Re: Wada forum 17.02.13, 23:15
          Kisiel był i się zmył
          Dobra noc i uśmiech na twarzy będzie smile
          gdy w śnie poproszą o stanika zdjęcie wink
    • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:56
      ooo to mnie by się mogło przydać... jakieś szkolenia, warsztaty?? winksmile
    • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 22:57
      gwen75 napisał:

> Kto był nieszczery? suspicious big_grin
      a kto go wie... pytanie kto był i po co ta szczerość?? winksmile
    • little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 22:59
      naprawdę? no co Ty wink a Ty masz mnie, przepraszam wpisaną w dowodzie, że sobie na takie uwagi pozwalasz co do właściwości moich poczynań? wink wyluzuj...
    • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 23:08
      nieeeee, napisałam dokładnie to, co chciałam napisać winksmile
    • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 23:10
      to może wystarczą moje zdolności się uczenia winktongue_out

oj coś mam dziś dłuższą drogę do łóżka niż zazwyczaj...wink
    • little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 23:11
      eeeee tam wink

gadanie wink

czasem trzeba powiedzieć to, co się myśli... ja nie powiem nic o Tobie, bo Internet nie mówi o ludziach prawdy, więc jakiegoś realnego wniosku nie wyciągne... a Ty już wiesz, że moje mechanizmy źle działają... widzisz, ja uważam, że bez zarzutu wink

wink
    • green.amber Re: Wada forum 17.02.13, 23:15
      a dlaczego tak myślisz??winksmile
    • little_phoebe Re: Wada forum 17.02.13, 23:24
      nie biorę wink
      dziwię się, że możliwa jest taka szybka ocena po literkach... wink przecież chcemy być wszyscy dla siebie mili wink

ponoć mózg 90 sekund potrzebuje by zdecydować o tym, czy się kogoś lubi, czy nie... a gdy on decyduje, to ja nie potrafię ukryć co wybrał wink dobrej nocy wink
    • hashimotka88 Re: Wada forum 18.02.13, 01:23
      Nie mam pojęcia o co się rozchodzi...
      Ale skoro wada to zapytam: Czy to forum jest jeszcze na gwarancjibig_grin

W swoim czasie wpiję się w ten wątek jak komarzyca. Upsss przyszło mi coś do głowy, wiecie czemu komarzyca wypija krew, jaki ma w tym cel?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka