krzyszt_of_wawa 05.03.13, 14:03 Witam, Szukam kobiety z którą mógłbym popisać, wybrać się na spacer do kina czy na wino. Ja mam 35 lat, 165 cm. Jeśli doskwiera Ci samotność czy montownia napisz mój email (krzyszt_of_wawa@gazeta.pl). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyszt_of_wawa Re: Samotny z Warszawy 05.03.13, 14:03 krzyszt_of_wawa napisał: > Witam, > > Szukam kobiety z którą mógłbym popisać, wybrać się na spacer do kina czy na wi > no. Ja mam 35 lat, 165 cm. > Jeśli doskwiera Ci samotność czy montownia napisz mój email (krzyszt_of_wawa@ga > zeta.pl). > > Pozdrawiam. > Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Samotny z Warszawy 05.03.13, 15:10 Obstawiam monotonię... ale montownia? Gdybym była w pracy, zapytałabym u źródła Odpowiedz Link
butellishka Re: Samotny z Warszawy 05.03.13, 15:16 trudno mi było skojarzyć, pewnie dlatego, że nie wiem co to monotonia Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Samotny z Warszawy 05.03.13, 15:20 Monotonia jest wtedy, kiedy nudzi cie powtarzanie rytualnych cykli dnia codziennego. Montownia jest wtedy, kiedy starasz się z tego zmontować mimo wszystko sensowny dzień Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Samotny z Warszawy 05.03.13, 15:24 czasami niektórym monogamia przechodzi płynnie w monotonię Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Samotny z Warszawy 05.03.13, 15:20 Czyli spotkanie z Tobą byłoby dla Autora wątku dość ciekawym przeżyciem Odpowiedz Link
butellishka Re: Samotny z Warszawy 05.03.13, 15:22 na pewno byśmy się nie dogadali skoro on wie, co to monotonia a ja nie Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Samotny z Warszawy 05.03.13, 15:24 Oj Kochana, a stara prawda, że przeciwieństwa się przyciągają Ja szans nie mam żadnych, bo nie mieszczę się w wymogach formalnych A Pan tak jakby pod wygląd dobiera... Odpowiedz Link