czarnamajka75 08.04.13, 22:04 Będzie krótko czy miesiąc kwiecien możemy nazwać miesiącem zakazu narzekania, ja mam już dość tego ciągłego narzekania i też będę pracować by przestać narzekać ...Dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Przestać narzekać! 08.04.13, 22:14 a kto narzeka....przecież jest ...super a wkurzac się można ? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Przestać narzekać! 08.04.13, 22:25 Kwiecień wkurzonych Ma być! Pierwsze moje wkurzenie, co molestuję administrację, ale bez skutku Ta pańcia, co we wieńcu na śniegu zaległa Odpowiedz Link
lesher Re: Przestać narzekać! 08.04.13, 22:53 Tego nie wiemy... Ale sądząc po wyraźnym zadowoleniu Pani - niekoniecznie... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Przestać narzekać! 08.04.13, 23:13 omg wy aż tak dokładnie się w te zdjęcia wpatrujecie? sam zacząłem szukać tych plam. przecież te plamy to kwestia słabej jakości zdjęcia. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Przestać narzekać! 08.04.13, 23:15 ta. mi też ona nie podchodzi, za tłusta i słaba z ryja. @ blue przecież możesz dać swoją fotkę, administracja by zamieściła, ale promocja by była i paru osób ciekawość byś zaspokoiła Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Przestać narzekać! 09.04.13, 08:20 Popatrz na wspaniałe autostrady Na drogi, na których nie znajdziesz wybojów Rosną nowe bloki i nie ma wypadków W czystych szpitalach ludzie umierają rzadko Mamy extra rząd i super prezydenta Ci wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy Ufam im i wiem, że wybrałem swoją przyszłość Za rękę poprowadzą mnie do Europy Jest super Jest super Więc o co Ci chodzi Mamy tolerancję wobec innych upodobań Kościół zaciekle broni najbiedniejszych Bogaci są fajni i w miarę uczciwi Policja surowo karze złych przestępców Jest super Jest super Więc o co Ci chodzi Odpowiedz Link
najall Re: Przestać narzekać! 09.04.13, 08:51 to sliczne, narzekać nie będę, wkurzać się na maxa za to, a pańcia na zdjęciu jakiś taki nierówny bok ma też ;/ Odpowiedz Link