Dodaj do ulubionych

I kto powie, że raporty giełdowe są nudne!

09.05.13, 18:17
Wyniki Silvano Fashion Group za I kwartał 2013

No dobra, przynajmniej jeżeli chodzi o pierwszą stronę wink
Obserwuj wątek
    • blue_velvett Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 19:25
      Bardzo ładny kształt biustonosza... kolorek też... to taka propozycja forumowego mundurka?wink
      • sadgirl25 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:18
        Wszystkie forumki takie chcą smile
        • blue_velvett Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:36
          A Lesio zwiał...big_grin
          • sadgirl25 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:38
            może do lasu smile
            • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:41
              Niee, niestety jeszcze muszę podłubać, bo w ciągu dnia cały czas mnie coś od roboty odrywało sad
          • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:40
            No bo co, szmatki jak szmatki... esencja się liczy smile
            • sadgirl25 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:41
              esencja czyli co? to, co pod szmatką ? wink
              • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:41
                Bingo!
                • sadgirl25 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:42
                  a nagrodą za to że zgadłam jest właśnie taka szmatka wink
                  • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:46
                    Phi, przecież nic do zgadywania nie było...
                    Wszystko "na tacy" podane smile
                    • sadgirl25 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:50
                      trudno, obejdę się smakiem wink
            • robert.83 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 11:48

Esencja jak esencja... czasem fajne są takie "dodatki" smile.
    • zed-is-dead Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 20:49
      Z rozczarowaniem muszę stwierdzić, że nagiej prawdy, to ten raport nie ukazuje...
      • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 21:12
        Bo muszą odpowiednie standardy w sprawozdawczości trzymać!
    • witamina_b12 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 21:12
      Ja i tak powiem, że są nudne ;D
    • beja_81 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:01
      Pani ma dobre warunki do rodzenia... no chyba że to szop foto pracz big_grin
      • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:04
        Pani ma pod wieloma względami dobre warunki big_grin
        • beja_81 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:08
          niewątpliwie wink
          mieszkaniowe pewne też big_grin
          • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:10
            A tego to nie wiedziałem. Z raportu wyczytałaś wink?
            • beja_81 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:14
              no przecież jak ładna, to pewnie ma bogatego sponsora wink
              • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:21
                echh, no przecież życie nie może być tak okrutne!
                • beja_81 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:23
                  czasem możemy tylko popatrzeć big_grin
                  • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:30
                    No właśnie, właśnie.
                    Nie ma sprawiedliwości na tym świecie sad
                    • beja_81 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:45
                      no tylko się załamać wink

biedulki wy męskie big_grin
                      • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 23:07
                        Dobrze, że chociaż mi współczujesz!
                        • beja_81 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 08:35
                          pozostało współczucie, bo inaczej pomóc nie umiem wink
                          • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:58
                            Taa, nie umiesz...
                            Nie chcesz pomagać, ot co!
                            • beja_81 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 10:21
                              ale, że co... mam Ci kobiety (rzecz jasna atrakcyjne) naganiać big_grin?
              • tapatik Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 10:46
                beja_81 napisała:

> no przecież jak ładna, to pewnie ma bogatego sponsora wink

Nie chwaliłaś się, że masz bogatego sponsora.
    • tapatik Leś 09.05.13, 22:04
      Gdzie znajdujesz takie spółki?
      • lesher Re: Leś 09.05.13, 22:05
        Ta akurat jest w Estonii smile
      • fripoo Re: Leś 10.05.13, 08:45
        następny casanowa.....
        • tapatik Re: Leś 10.05.13, 10:53
          fripoo napisał:

> następny casanowa.....

Zieeeeeeeeeeeeeeeeew.
          Następny co nie zna się na żartach.
          • fripoo Re: Leś 10.05.13, 10:57
            sam jesteś żartem natury
    • zakochana_jane Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:12
      Ale tak w ogóle to o co chodzi suspicious
      A co mieli na okładkę wrzucić? smile
      A po za tym kolekcje dupy nie urywają z wrażenia www.eng.milavitsa.com/ lauma.lv/en/home/ tongue_out
      Widywałam lepsze tongue_out
      • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 09.05.13, 22:29
        Nie no właśnie doceniam to że dbają o inwestorów wink

> Widywałam lepsze tongue_out
        Jakoś pieniądze zarabiają i to się liczy w tej zabawie wink
        • zakochana_jane Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 08:49
          Mam nadzieję Lesławie, że swój portfel inwestycyjny nie budujesz na podstawie okładek ze strawozdań finansowych tongue_out
          • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:46
            Echh, o ile lepsze i łatwiejsze byłoby życie, gdyby tak się dało...
            • zakochana_jane Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 16:31
              Za moich studenckich czasów to było na tapecie www.rmf24.pl/ekonomia/news-australia-dom-publiczny-na-gieldzie,nId,147924 Każdy inwestor chciał ich mieć w swoim portfelu jako ciekawostkę wink
              Ciekawe jakby wyglądał ich rachunek zysków i strat? tongue_out
      • tapatik Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 11:07
        zakochana_jane napisała:

> Ale tak w ogóle to o co chodzi suspicious

O to żeby się pośmiać.

> A co mieli na okładkę wrzucić? smile

Skoro to sprawozdanie finansowe, to mogli wrzucić wykres.

> A po za tym kolekcje dupy nie urywają z wrażenia rel="nofollow">www.eng.milavitsa.com/ lauma.lv/en/home/ tongue_out

Widać wiosna w pełni - rozmowa na dupy schodzi.

> Widywałam lepsze tongue_out

My też, ale tu nie o to chodziło.
    • fripoo Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 08:44
      Mam szeroka twarz tak jak ta kobieta
      a tak na marginesie prymitywny jesteś, ale czego mogłem się spodziewać?
      • zakochana_jane Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 08:54
        No właśnie. Jak tak sobie coraz więcej tutejszych wypowiedzi ludzkich czytam, to mam wrażenie że to jacyś niedowartościowani problemowcy. Do tego nie wiem jak oni to robią, że całe dnie spędzają na forum? suspicious
        • fripoo Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 08:57
          bo są samotni? zreszta tapatik na priva pisał i, że miał kiedyś kompleksy, a teraz niby taki pewny siebie - to sztuczne jest moim zdaniem.
          • zakochana_jane Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:04
            Ale ja też jestem sama. Pewne kompleksy też posiadam, chociaż przy niektórych osobach tutaj to nie powinnam ich mieć suspicious Nie uważam się za Miss Polonie i Alberta Einsteina w spódnicy. Myślę, że problem jest w poczuciu wartości iprostym polubieniu siebie samego. To trudne, ale nie niemożliwe. smile
            • fripoo Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:06
              Sa dobrzy chirurdzy. Możesz akceptować samą siebie, co nie oznacza, że dla facetów będziesz atrakcyjna
              • zakochana_jane Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:13
                Chirurga nie potrzebuję. No chyba, żeby sobie biust zmniejszyć tongue_out
                Siebie akceptują, a czy jestem atrakcyjna dla płci męskiej, za przeproszeniem dynda mi to.
                Bo ja nie szukam męża, narzeczonego, faceta, chłopaka ... i jak to tam zwał ... nawet partnera do liny nie potrzebuję, czy na wspólną wyprawę ... poznałam się na facetach w różnych sytuacjach życiowych i wyciągnęłam niestety wspólne wnioski "nie licz na innych, licz na siebie" smile
                • fripoo Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:18
                  A czego się spodziewałas? przecież tyen cały cyrk jest tylko po to żeby poruchać, az strach, że są tak głupie kobiety, które sądzą, że facetów coś innego interesuje, zresztą poczytaj forumowych asów - tapatik gubi robert, tapatik to mi jakieś poradniki uwodzenia wysyłłał - nmo cóz nie ma wyglądu to musi nadraiać. ja walę te relacje damsko - męskie, najlepeij czuje się sam w lesie, szczególnie teraz jak jest tak pięknie
                  • robert.83 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 13:42
                    Dajże sobie Fripie spokój. W przeciwieństwie do Ciebie ja nie mam ze sobą problemu, wszystko mi albo pasuje albo na spokojnie mogę do tego podejść. Nie mam żadnej obsesji i nie jestem obrażony na świat. Nie muszę też pisać czegokolwiek żeby pobzykać lub zyskać poklask. Piszę tu bo poznałem tu fajnych ludzi, z którymi da się normalnie gadać.
                    Czy jestem taki sam w rzeczywistości jak tu - nie mi oceniać. Myślę, że tak.

Nie wiem za to co TY tu robisz. Masz to samo zdanie od lat. Wszystko dobrze wiesz i nikt Ci nie pasuje. W każdej dyskusji zjeżdżasz na obsesję wyglądu i każda dyskusja wygląda tak samo: ktoś Ci spróbuje coś tłumaczyć, potem trochę boksowania a na końcu parę osób się wkurwi. Raz za razem raz za razem....

Skoro nie pasują Ci wypociny moje lub innych (asówsmile) to nie czytaj ich. Po prostu.

PS. Do administracji: Zgłaszam niecenzualne słowo z tym pościesmile. Jak chcecie to kasujcie to. I tak nie ma sensu taka dyskusja... Tylko 5 minut zmarnowałem.
                    • blue_velvett Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 13:48
                      Robercie, ale właśnie o to chyba chodzi... dziękuję Ci za ten wpis... właśnie te osoby, które nie mają ze sobą problemu, działają jak płachta na byka... taka akceptacja siebie jest zaiste nie do zniesienia dla niektórychwinkbig_grin
                      Pozdrawiamsmile
          • witamina_b12 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:27
            a fripoo wie co to jest tajemnica korespondencji?

Tajemnica korespondencji, oznacza, iż wszystko, co jest przedmiotem przekazu od nadawcy do adresata, należy wyłącznie do tych osób, z wyjątkiem sytuacji, gdy wyrażą one zgodę na udostępnienie również innym informacji, które między sobą przekazują.
            • fripoo Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:32
              bo udaja na forum wielkich maczo, a top sraczo nie maczo, zakompleksienie faceciki, nawet sie po męsku przyznać nie potrafią, ale musza grac role - miłych zabawnych, fajterów strongmenów żeby czyms kobiecie zaimponować. nie moja to bajka, niech się bawią sami i swoje rady mogą wsadzić.
              • ane-tal Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:34
                Japitole, poległam... To są właśnie zabawni, inteligetni, pomocni i fajni faceci- nie znasz to nie gadaj!
                • fripoo Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:37
                  O to chodzi, muszą nadrabiaćsmile wiesz ilu tych zabawnych pomocnych facetów ma różki? geny anetal genysmile
                  • ane-tal Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:39
                    Nie wiem i nie intersesuje mnie to.
                    A z tych forumowych facetow, których wymieniłeś - uwierz mi- oni nic nie muszą..
                    • fripoo Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:41
                      pozostawie bez komentarzasmile
              • tapatik Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 11:44
                Fripciu uważaj, bo Ci żyłka pęknie. tongue_out
            • ane-tal Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:32
              Widocznie ma to w dupie.. zaraz mnie zacytuje ..
              • fripoo Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 09:38
                akurat jesteś spójna, to samo na priva i na forum, a ściemniaczy nie cierpię tapatików gubich i innego [piiiiiii]
              • tapatik Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 11:56
                Masz ci los. Zapomniałem o dupie. big_grin
          • tapatik Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 11:13
            fripoo napisał:

> bo są samotni? zreszta tapatik na priva pisał i, że miał kiedyś kompleksy, a te
            > raz niby taki pewny siebie - to sztuczne jest moim zdaniem.

Oczywiście masz całkowitą rację. Jeśli kiedyś miałem kompleksy, to będę je miał aż do śmierci.
            Powiem więcej, robaki które mnie zeżrą, też będą miały kompleksy, i to do 3 pokolenia włącznie.
        • tdf-888 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 11:29
          mając dostęp do internetu non stop można siedzieć na forum całe dnie, w czym problem? że ktoś nie poświęca czasu na inne aktywności? - jego sprawa.
      • tapatik Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 11:14
        fripoo napisał:

> Mam szeroka twarz tak jak ta kobieta
        > a tak na marginesie prymitywny jesteś, ale czego mogłem się spodziewać?

W kulturalnej dyskusji atakujemy pogląd, a nie rozmówcę.
        • fripoo Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 11:57
          jestem barbarzyńcą wąsubig_grin
          • tapatik Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 13:15
            Może i jesteś, ale ja oceniam Twoje zachowanie jako chamskie.
            *PLONK*
    • beja_81 Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 11:50
      no tak, zdradziły mnie te złote łańcuchy, kolczyki i pierścienie z brylantami big_grin
    • marta-inna Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 14:28
      Nie chciało mi się śledzić tego wątku, bo tematyka jak dla mnie nudna. Ale prześledziłam i już rozumiem. Albo raczej tym bardziej nie rozumiem. Co ma piernik do wiatraka. Jaki jest cel umieszczania zdjęcia roznegliżowanej kobiety w raporcie giełdowym? Wszędzie mamy goliznę, można się o nią prawie potknąć, a w każdym razie trudno nie zauważyć. Nigdy nie uważałam się za feministkę, ale chyba czas coś z tym zrobić, bo mam wrażenie, że niedługo klocki dla dzieci będzie zachwalać porozbierana lala, przepraszam niania. Oczywiście zaraz mi się dostanie za moje niepopularne poglądy, ale już się do tego przyzwyczaiłam. Tak mnie wychowano, że godność człowieka jest na pierwszym miejscu. Może konserwatywne było to wychowanie, ale nie umiem się zgodzić, kiedy ktoś przekonuje mnie, że coś złego należy tolerować, bo takie czasy i już nam spowszedniało.
      • blue_velvett Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 15:47
        Marto, myślę, że celem Lesia nie było obrażanie pań... fakt, że zdjęcie nijak nie przystaje do zawartości był właśnie chyba powodem jego zamieszczenia... mnie też irytuje wszędobylska golizna... myślę jednak, że akurat ta fotka w żaden sposób kobietom nie uwłacza... i tak na koniec... może spróbuj trochę wyluzować... tu na forum jest taki tygiel i każdy ma prawo wyrazić siebie jak chce... to jest z jednej strony fajne, a z drugiej zawsze istnieje szansa, że ktoś ma inne poczucie humoru niż ja na przykład... i tak jest dobrze, bo ciekawie...winksmile
      • lesher Re: I kto powie, że raporty giełdowe są nudne! 10.05.13, 16:07
        > Jaki jest cel umieszczania zdjęcia roznegliżowanej kobiety w rapor
        > cie giełdowym?
        Podpowiedź - sprawdź czym zajmuje się ta spółka wink

> Może konserwatywne było t
        > o wychowanie, ale nie umiem się zgodzić, kiedy ktoś przekonuje mnie, że coś złe
        > go należy tolerować, bo takie czasy i już nam spowszedniało.
        Marta, ale dlaczego z punktu widzenia osoby mającej konserwatywne poglądy (noo, zakładam że nie chodzi o wahhabitę wink) wrzucenie ładnej dziewczyny na "front page" raportu kwartalnego to jest "coś złego"?
        Pytanie na serio - bez podśmiechujek! Proszę o wytłumaczenie jak chłop krowie na granicy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka