lounger Re: Małej czarnej 16.06.13, 09:01 Właśnie się raczę. Miały być góry ale deszcz pokrzyżował plany Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Małej czarnej 16.06.13, 09:08 A czego te obrazek tak mi lata ? Za duzo kawy czy za mało mam we krwi? Odpowiedz Link
lounger Re: Małej czarnej 16.06.13, 09:11 Gifuje się >za mało mam we krwi? nad tym można popracować Odpowiedz Link
mayenna Re: Małej czarnej 16.06.13, 09:07 Nocnik A nie lepiej tradycyjnie: dzbanek i filiżaneczka malusia? Odpowiedz Link
najall Re: Małej czarnej 16.06.13, 09:15 o rany dużo tej kawy, od samego patrzenia mam telepawkę ;p Ja w każdym razie wybieram się na zakupy, ludziska w kościele, to tłoków nie będzie Odpowiedz Link
lounger Re: Małej czarnej 16.06.13, 10:23 Proszę się nie śmiać, ale mi ostatnio "mała świecąca" w oko wpadła Nigdy nie byłam zwolenniczką a tu nagle odbija Odpowiedz Link
najall Re: Małej czarnej 16.06.13, 11:01 e tam e tam, zaraz kieckę, sandałki na sezonik trzeba ;p Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Małej czarnej 16.06.13, 11:54 sandałków nie ma!!! zwłaszcza zwykłych czarnych... wczoraj mierzyłam z 5 par - wszystko za szerokie w palcach i za płaskie na moje wysokie podbicie hamstfo!!! Odpowiedz Link
najall Re: Małej czarnej 16.06.13, 14:26 hmm kupiłam, ale granatowe, też mam dość wysokie podbicie, no i podeszwa dla mnie musi być 'ciut' wyższa niż 2 mm, jak to głównie u sandałków teraz bywa, ale takie do dłuższego biegania po różnorodnej powierzchni się nie nadają. Ale kupiłam, może nie idealnie jakbym chciała, ale zadowolenie w granicach 70% musi wystarczyć ;p Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Małej czarnej 16.06.13, 14:35 zainspirowałaś mnię - też poszłam w rajd po galeryi, kupiłam, z paskami we właściwych miejscach, czarne i niedrogie za to widziałam spódnice na kobiety o figurze kołka... tyle samo w talii co i w biodrach, zaszewki mniejsze niż po 1 cm... zadziwiające Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Małej czarnej 16.06.13, 14:41 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > za to widziałam spódnice na kobiety o figurze kołka... tyle samo w talii co i w > biodrach, zaszewki mniejsze niż po 1 cm... zadziwiające widocznie spódnica na jakąś "równą" babkę była szyta Odpowiedz Link
dorisk Re: Małej czarnej 16.06.13, 14:52 ooo, to dla mnie, dla mnie ci ona Ja mimo, że szczupła to wcięcia w talii jakby brak...Taka moja "kołkowa" figura, ale za to jaka orginalna) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Małej czarnej 16.06.13, 15:01 hihi, bo ja to się już zastanawiałam, czy jej jednak nie wziąć i nie wstawić po bokach czarnych kawałków, bo u mnie między (chłechłe) talią a biodrami nadal ponad 20 cm różnicy... takie przecóóódne kolorki miała ale na szczęście lenistwo (no bo przecież nie rozsądek) wzięło przewagę nad pożądaniem kolejnego kolorowego kawałka szmatki Odpowiedz Link
dorisk Re: Małej czarnej 16.06.13, 15:08 no to może ja Ci dam parę centymetrów z talii, będziesz mogła kupić kieckę bez poprawek a i ja będę zadowolona Lenistwo to moje drugie imię, często bierze u mnie przewagę prawie nad wszystkim,a co, trzeba sobie troszkę pobłażać i nie dać się zwariować w tym pędzie Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Małej czarnej 16.06.13, 15:13 eeee.... no to może ja jednak za kolejne centymetry w talii jednak podziękuję za to przejdę się po sklepach, o ile jeszcze działają, i kupię jakiś podobnie kolorowy materiał i w jeden wieczór równie ładną, a bardziej dopasowaną do siebie kieckę machnę... Odpowiedz Link
dorisk Re: Małej czarnej 16.06.13, 15:22 Takiej to dobrze,ja co najwyżej mogę dziurę w skarpetce dziecku zaszyć ,hihih Odpowiedz Link
najall Re: Małej czarnej 16.06.13, 15:00 o jakże się cieszę, że coś sobie jednak dopasowałaś C do spódniczek, no cóż, takie teraz takie modelki chyba są, kompletnie nie jestem w stanie się wpasować w taki wzór ;p Odpowiedz Link
81belona30 Re: Małej czarnej 16.06.13, 12:24 -O! w takiej,to nawet mogłabym się utopić.... Odpowiedz Link