czarny.onyks 20.07.13, 17:27 bez wariatów i trolli życie na forum bywa nudne i bezbarwne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Jednak 20.07.13, 18:00 Ty tak nie chichicz.....też jesteś na tajemnej liście podejrzanych, nie przetestowanych Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Jednak 20.07.13, 18:03 przecież ona była w ełku (tak wywnoskowałem) i nawet wydaje mi się że to jakiś nik z przeszłością (której nie znam, ale została szybko zaakceptowana stąd moj wniosek) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Jednak 20.07.13, 18:12 ona ma przeszłość forumową że hohoho... kuleżankę znam od jakiegoś 2008 roku, dłużej niż kogokolwiek z tego foruma Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jednak 20.07.13, 18:15 skoro adminka tak mówi..... bo coś mnie niepokoiło... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jednak 20.07.13, 18:29 Tadek ja Cie proszę.... Ty mnie nie rozpraszaj Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jednak 20.07.13, 18:13 Ty rzeczywiście wszystko kodujesz w tej swojej główce.... strach się bać... Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Jednak 20.07.13, 23:03 a przepraszam, ja się czuję przetestowana w warunkach ekstremalnych Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Jednak 21.07.13, 01:43 ale to wspominasz stare dobre... trolle ... czy ja o czymś nie wiem? Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Jednak 21.07.13, 01:51 Hashi, a Ciebie to brzuszek po tym grzybku boli, że spać nie możesz? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 02:01 grzybka nie zjadłam, jeszcze A po co spać jak nic mi nie dolega ? Zapytam w drugą stronę, tylko już bez grzybka czemu Ty jeszcze nie śpisz, znowu sam myślisz ? Już sprawdziłam kiedy pełnia będzie, jutro. Człowiek to chętnie, teraz na spacer by poszedł ale samej trochę tak głupio. Jeszcze kogoś bym wystraszyła Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Jednak 21.07.13, 02:10 Ja nie śpię, bo nie potrafię... Ja już nie myślę... bo wszystko najważniejsze wiem Teraz tylko już sobie obserwuję Czemu miałabyś kogoś wystraszyć? Ja właśnie niedawno wracałem z dworu, księżyc dziś piękny... haha i faceta wystraszyłem gdy biegłem na autobus, bo ciemno było a ja nagle skręciłem w jego stronę... spierniczał aż się kurzyło Hashi... a Ciebie to ktoś widział? ... tak powracając do tematu trolli Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 02:40 > Ja nie śpię, bo nie potrafię... Takie to trudne... o kurcza Mi się może i by chciało ale spać nie chce > Ja już nie myślę... bo wszystko najważniejsze wiem Najważniejsze? Może to małoważne jest najważnejsze > Czemu miałabyś kogoś wystraszyć? Ja właśnie niedawno wracałem z dworu, księżyc > dziś piękny... Jak to czemu, wszędzie spokój żywej duszy nie ma a ja bym sobie spacerowała. Zwierzynę bym wystraszyła. Niedawno jeszcze szcekającego lisa słyszałam > Hashi... a Ciebie to ktoś widział? ... tak powracając do tematu trolli > Nie da się... jestem ale mnie nie ma... nie no widział mnie taki jeden stąd, co ma planetę a w srodku niej jakieś zielone glony A co na trolla pasuję ? Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Jednak 21.07.13, 09:51 hashimotka88 napisała: > Nie da się... jestem ale mnie nie ma... Wiem jak to jest, też tak czasem mam > nie no widział mnie taki jeden stąd, co ma planetę a w srodku niej jakieś ziel > one glony A to wiem Kto Cię widział > A co na trolla pasuję ? Każdy człek niezweryfikowany pasuje na trolla ... choć czasem i znajome twarze potrafią trollować... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 11:44 Nooo, nie jestem taka niewidzialna jakby się mogło wydawać. Na planecie z zielonymi glonami stopy postawiłam a raczej z nią kroczyłąm > Każdy człek niezweryfikowany pasuje na trolla ... choć czasem i znajome twar > ze potrafią trollować... hahaha wiem, że ja mogę pasować trolla a szczególnie na początku jak tutaj przybyłam Taki dziwny sobie ze mnie stwór, który nie potrafi pisać o czymś czego nie doświadczył i na oczy nie zobaczył. Co do trollowania to ja już chętniej bym bratała niż w kłótnie wchodziła. Zawsze jest jakieś rozwiązanie, ponoć a jak nie ma to się znajdzie. Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Jednak 21.07.13, 11:58 Tak często powtarzasz się z tymi glonami, że może nawet pod wpływem tego Ktoś zmieni nick... tak czy siak zaczynałby się na "G"... glon75 ... nawet liczba literek się zgadza Ty nie trollujesz... Ty jesteś piśmiennie niewyżyta Poza tym, jak sama zauważyłaś, nie kłócisz a bratasz... i rozwiązań szukasz, tylko się uczyć od Ciebie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 12:26 Hehehhe na pewno mu się spodoba taki glonowy pomysł Jak zaczęło się o glonach to Morszczyn przyszedł mi do głowy Też pierwsza literka się zgadza... upsss nawet 4 heheh teraz jak popatrzyłam na ten wyraz, echhh idealnie do niego pasuje Ty jesteś piśmiennie niewyżyta ojjj ja Ty mnie dobrze znasz Już się trochę wybawiłam przez ostatni rok. Teraz trochę z tonu spuściłam Poza tym, jak sama z > auważyłaś, nie kłócisz a bratasz... i rozwiązań szukasz, tylko się uczyć od Cie > bie Bardziej po prostu nie chcę się kłócić, bo bez tego żyć można ale fikanie to ja lubię Tak szukam rozwiązań a czasem lubię komplikacje. widząc jedno rozwiązanie dostrzegam nowe... i utrudniam momentami sobie... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 22:15 Jakie bezczeszczą Jeszcze raz zerknęłam na Twoją planetę i glony jak nic Nie pomyślałam, że to zorza może być bo za bardzo na środku a to widok z lotu... ptaka? a raczej kosmicznego ptaka, zwanego satelitą i z góry spod bieguna więc się zgadza. ejjj ponoć w kwietniu było widać zorze w Polsce w Białymstoku. Widział ktoś z Was w Polsce? Mamy tutaj paru pólnocnych towarzyszy Mnie też przez pól dnia nie było Jak dziwnie nie być samej :] pierwszy raz w tym roku jechałam obok kogoś rowerem ale wolno strasznie A Ciebie gdzie to wywiało? Patrz ile tutaj glonów Ty zły moment wybrałeś i Twoje glony dobrze wtedy jeszcze nie obrodziły Odpowiedz Link