20.07.13, 17:27
bez wariatów i trolli życie na forum bywa nudne i bezbarwne wink
Obserwuj wątek
    • tfu.tfu Re: Jednak 20.07.13, 17:38
      big_grin
      • czarny.onyks Re: Jednak 20.07.13, 18:00
        Ty tak nie chichicz.....też jesteś na tajemnej liście podejrzanych, nie przetestowanych tongue_out
        • tdf-888 Re: Jednak 20.07.13, 18:03
          przecież ona była w ełku (tak wywnoskowałem) i nawet wydaje mi się że to jakiś nik z przeszłością (której nie znam, ale została szybko zaakceptowana stąd moj wniosek)
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Jednak 20.07.13, 18:12
            ona ma przeszłość forumową że hohoho...
            kuleżankę znam od jakiegoś 2008 roku, dłużej niż kogokolwiek z tego foruma
            • czarny.onyks Re: Jednak 20.07.13, 18:15
              skoro adminka tak mówi.....

bo coś mnie niepokoiło...
            • tdf-888 Re: Jednak 20.07.13, 18:17
              dobrze wyczułem ;]
              tak gładko weszła big_grin
              • czarny.onyks Re: Jednak 20.07.13, 18:29
                Tadek ja Cie proszę....

Ty mnie nie rozpraszaj big_grin
              • tfu.tfu Re: Jednak 20.07.13, 23:04
                ja mam tako magnetyczno osobowość ;-P
            • tfu.tfu Re: Jednak 20.07.13, 23:08
              5 lat? łomatko, cza imprezę zrobić big_grin
          • czarny.onyks Re: Jednak 20.07.13, 18:13
            Ty rzeczywiście wszystko kodujesz w tej swojej główce....

strach się bać...
        • tfu.tfu Re: Jednak 20.07.13, 23:03
          a przepraszam, ja się czuję przetestowana w warunkach ekstremalnych big_grin
    • maruda2 Re: Jednak 20.07.13, 22:18
      wywołujecie wilka z lasu ?
    • samysliciel_2.0 Re: Jednak 21.07.13, 01:43
      ale to wspominasz stare dobre... trolle suspicious ... czy ja o czymś nie wiem? wink
      • hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 01:48
        Onyksi czegoś brakuje i nie jest to spokój big_grin
        • samysliciel_2.0 Re: Jednak 21.07.13, 01:51
          Hashi, a Ciebie to brzuszek po tym grzybku boli, że spać nie możesz? wink
          • hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 02:01
            grzybka nie zjadłam, jeszcze wink
            A po co spać jak nic mi nie dolega ? big_grin

Zapytam w drugą stronę, tylko już bez grzybka wink czemu Ty jeszcze nie śpisz, znowu sam myślisz ? wink
            Już sprawdziłam kiedy pełnia będzie, jutro.
            Człowiek to chętnie, teraz na spacer by poszedł ale samej trochę tak głupio. Jeszcze kogoś bym wystraszyła big_grin
            • samysliciel_2.0 Re: Jednak 21.07.13, 02:10
              Ja nie śpię, bo nie potrafię... suspicious
              Ja już nie myślę... bo wszystko najważniejsze wiem smile Teraz tylko już sobie obserwuję wink
              Czemu miałabyś kogoś wystraszyć? Ja właśnie niedawno wracałem z dworu, księżyc dziś piękny... haha i faceta wystraszyłem gdy biegłem na autobus, bo ciemno było a ja nagle skręciłem w jego stronę... spierniczał aż się kurzyło big_grin

Hashi... a Ciebie to ktoś widział? suspicious ... tak powracając do tematu trolli wink
              • hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 02:40
                > Ja nie śpię, bo nie potrafię... suspicious

Takie to trudne... o kurcza big_grin
                Mi się może i by chciało ale spać nie chce wink

> Ja już nie myślę... bo wszystko najważniejsze wiem smile

Najważniejsze? Może to małoważne jest najważnejsze tongue_out

> Czemu miałabyś kogoś wystraszyć? Ja właśnie niedawno wracałem z dworu, księżyc
                > dziś piękny...

Jak to czemu, wszędzie spokój żywej duszy nie ma a ja bym sobie spacerowała. Zwierzynę bym wystraszyła. Niedawno jeszcze szcekającego lisa słyszałam

> Hashi... a Ciebie to ktoś widział? suspicious ... tak powracając do tematu trolli
                > wink

Nie da się... jestem ale mnie nie ma...
                nie no widział mnie taki jeden stąd, co ma planetę a w srodku niej jakieś zielone glony big_grin

A co na trolla pasuję ? smile
                • samysliciel_2.0 Re: Jednak 21.07.13, 09:51
                  hashimotka88 napisała:

> Nie da się... jestem ale mnie nie ma...

Wiem jak to jest, też tak czasem mam wink

> nie no widział mnie taki jeden stąd, co ma planetę a w srodku niej jakieś ziel
                  > one glony big_grin

A to wiem Kto Cię widział winksmile

> A co na trolla pasuję ? smile

Każdy człek niezweryfikowany pasuje na trolla wink ... choć czasem i znajome twarze potrafią trollować... suspicious
                  • hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 11:44
                    Nooo, nie jestem taka niewidzialna jakby się mogło wydawać. Na planecie z zielonymi glonami stopy postawiłam a raczej z nią kroczyłąm wink

> Każdy człek niezweryfikowany pasuje na trolla wink ... choć czasem i znajome twar
                    > ze potrafią trollować... suspicious

hahaha wiem, że ja mogę pasować trolla a szczególnie na początku jak tutaj przybyłam wink
                    Taki dziwny sobie ze mnie stwór, który nie potrafi pisać o czymś czego nie doświadczył i na oczy nie zobaczył. Co do trollowania to ja już chętniej bym bratała niż w kłótnie wchodziła. Zawsze jest jakieś rozwiązanie, ponoć wink a jak nie ma to się znajdzie.
                    • samysliciel_2.0 Re: Jednak 21.07.13, 11:58
                      Tak często powtarzasz się z tymi glonami, że może nawet pod wpływem tego Ktoś zmieni nick... tak czy siak zaczynałby się na "G"... glon75 ... nawet liczba literek się zgadza big_grinsuspicious

Ty nie trollujesz... Ty jesteś piśmiennie niewyżyta suspicious Poza tym, jak sama zauważyłaś, nie kłócisz a bratasz... i rozwiązań szukasz, tylko się uczyć od Ciebie smile
                      • hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 12:26
                        Hehehhe na pewno mu się spodoba taki glonowy pomysł wink
                        Jak zaczęło się o glonach to Morszczyn przyszedł mi do głowy big_grin Też pierwsza literka się zgadza... upsss nawet 4 wink heheh teraz jak popatrzyłam na ten wyraz, echhh idealnie do niego pasuje big_grin

Ty jesteś piśmiennie niewyżyta suspicious
                        ojjj ja Ty mnie dobrze znasz wink Już się trochę wybawiłam przez ostatni rok. Teraz trochę z tonu spuściłam wink

Poza tym, jak sama z
                        > auważyłaś, nie kłócisz a bratasz... i rozwiązań szukasz, tylko się uczyć od Cie
                        > bie smile
                        Bardziej po prostu nie chcę się kłócić, bo bez tego żyć można ale fikanie to ja lubię wink
                        Tak szukam rozwiązań a czasem lubię komplikacje. widząc jedno rozwiązanie dostrzegam nowe... i utrudniam momentami sobie...
    • hashimotka88 Re: Jednak 21.07.13, 22:15
      Jakie bezczeszczą suspicious
      Jeszcze raz zerknęłam na Twoją planetę i glony jak nic tongue_out
      Nie pomyślałam, że to zorza może być bo za bardzo na środku a to widok z lotu... ptaka? a raczej kosmicznego ptaka, zwanego satelitą smile i z góry spod bieguna więc się zgadza.

ejjj ponoć w kwietniu było widać zorze w Polsce w Białymstoku. Widział ktoś z Was w Polsce? Mamy tutaj paru pólnocnych towarzyszy wink

Mnie też przez pól dnia nie było tongue_out
      Jak dziwnie nie być samej :] pierwszy raz w tym roku jechałam obok kogoś rowerem ale wolno strasznie suspicious
      A Ciebie gdzie to wywiało?

Patrz ile tutaj glonów tongue_out Ty zły moment wybrałeś i Twoje glony dobrze wtedy jeszcze nie obrodziły wink

https://dcs-188-64-86-4.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/i/c3e0c62ee91db8dc7382bde7419bb573/d01e0a1a-e502-11e0-a89d-0016355ba1d6.jpg?type=1&quality=100&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=636&srch=636&dstw=636&dsth=636

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka